Πράγματι, υπάρχουν μικρότερες οργανώσεις που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Ιαν 2020, 17:07Ακούγονται πολλά γιά τό Χαμόγελο..... πονηρά καί ψυλιαστικά.....paul25 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:48 Ενταξει, λεγετε πως εχει αρκετα μεγαλη περιουσια το χαμογελο του παιδιου. Τα τελευταια χρονια εχουν γινει γενναιες προσφορες απο ξενοδοχεια μεχρι και μετρητα.![]()
Οπου πέφτουνε πολλά.....μαζεύουν καί τά τρωκτικά.....![]()
Τώρα για τις φήμες ας ελπίσουμε ότι είναι έωλες. Το μοναδικό κακό που βρήκε το "χαμόγελο" είναι το δυστύχημα με το παιδάκι που σκοτώθηκε πριν κάνα-δυο χρόνια.
Και το Βαρδινογιαννέικο, για παράδειγμα, έχει κατηγορηθεί για πολλά, αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις την βοήθεια που έχει προσφέρει η πρέσβειρα καλής θελήσεως.
Η ερώτηση που έκανε ο δεύτερος χρήστης ουσιαστικά απευθυνόταν σε όποιον θα ασκούσε κριτική, γι' αυτό απάντησα σε αυτή την ερώτηση.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:54ως noor1 άνοιξες ο νήμα και σε ρώτησε ο από πάνωInterregnum έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:47Δεν έχω δεύτερο λογαριασμό. Μπορείς να γίνεις σαφής και λεπτομερής;Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:39 καλό είναι να γράφεις με έναν μόνο λογαριασμό γιατί ξεχνάς να κάνεις λογκ άουτ και καρφώνεσαι
κάνε logout λέμε
Spiros252 έγραψε:04 Φεβ 2020, 08:24Δεν έχω κάποια στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είστε ο ίδιος χρήστης.Interregnum έγραψε:03 Φεβ 2020, 14:07 Καμία σχέση δεν έχω με τον συγκεκριμένο χρήστη, όμως το ανέφερα σε εσένα για να το ελέγξεις (αν νομίζω πως παρεξήγησα τον άτσαλο τρόπο που μου επιτέθηκε ο "Δημοκράτης"), και για να το επιβεβαιώσεις ή να το διαψεύσεις στο συγκεκριμένο θέμα.