Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos έγραψε: 06 Φεβ 2020, 12:46
800 το μήνα για ένα άτομο και μάλιστα χωρίς να δουλεύει, μια χαρά ποιότητα είναι
αν τα ειχες, θα τα θεωρουσες αρκετα η θα επιανες μια δουλεια για να βγαζεις αλλα τοσα;
αυτό εξαρτάται από το αν σκοπεύω να μείνω μόνος ή αν θέλω οικογένεια.
Προσωπικά αν έμενα μόνος θα μου έφταναν μια χαρά.
Εδιτ : έχει στρεβλωθεί το νήμα βασικά εξαιτίας του Οττο, που έβαλε την ενηλικίωση να μετριέται με την ποιότητα.
Προφανώς δεν είναι έτσι, ενώ και η ποιότητα είναι κάτι πολύ σχετικό.
Antares έγραψε: 06 Φεβ 2020, 11:26
Όταν είσαι νέος (θα βάλω έως τα 40) και υγιής μια χαρά μπορείς να φιλοσοφείς για τα λίγα χρήματα και τον ωραίο χρόνο που περισσεύει.
Όταν όμως εμφανισθούν προβλήματα υγείας και μένεις ξεκρέμαστος, χωρίς περιουσία, αποταμιεύσεις και με μισθό που φτάνει για τα βασικά, τότε αλλάζει το πράγμα.
+1000
Δεν νοείται να λες ότι φτάνουν αυτά που βγάζω, αν δεν μπορείς να έχεις στην άκρη ένα ποσόν για μια δύσκολη στιγμή και μακροπρόθεσμα κάποιες οικονομίες για τα γεράματά σου.
Βέβαια. Θυμάμαι μια παλιά διαφήμιση που έλεγε "κολλήστε τα ένσημά σας". Σήμερα πρέπει να κάνεις και μια ιδιωτική ασφάλιση υγείας και σύνταξης παράλληλα με την κρατική όπως γίνεται στο εξωτερικό. Αν όμως ο μισθός παραμένει σχεδόν ο ίδιος από τα 25 έως τα 45 τι να κάνεις;
Να χαίρεσαι που μπορείς να κάνεις διακοπές σε κάμπινγκ στα 45;
Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 12:48
Εγω εχω απο τα 18 προβληματα υγειας.
Αν έχεις κάποιο ποσοστό αναπηρίας γιατί δεν το αξιοποίησες; Για εγγραφή με το 5% στο πανεπιστήμιο, για διορισμό στο δημόσιο, για κάποιο επίδομα;
Ορέστη ο Επίκουρος δεν ζούσε δίπλα σε νέες και ωραίες γυναίκες (ούτε σε νέους και ωραίους άνδρες ).
Ούτε ο Διομήδης υποθέτω.
Κατά τα άλλα δεν θα σε βλάψει το κράτος αν έχεις κάποια δικαιώματα και τα διεκδικήσεις. Άτομα και ομάδες μέσα στο κράτος ναι, γιατί δεν είμαστε και η άμεμπτη ευνομούμενη χώρα της οικουμένης.
Namrail έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:30
Φαντάζομαι ότι οι μηχανικοί που το σχεδίασαν αυτό θα είχαν βάλει σε όλες τις παραμέτρους (απόσταση τοιχίων, ανοίγματα κλπ) τα ελάχιστα δυνατά όρια.
Το έχω ξαναγράψει, παλιότερα δεν υπήρχαν όρια πόσο μικρό μπορείς να φτιάξεις ένα διαμέρισμα, αλλά με τον νέο οικοδομικό κανονισμό του 2013, δεν επιτρέπεται να κατασκευαστεί κατοικία μικρότερη από 25 τετραγωνικά μέτρα.
Ο απλός, χωρίς τις ανέσεις που σου δίνει μια καλή οικονομική ανεση.
Το ξανακάνω παράθεση αυτό, γιατί δεν γίνεται να το έγραψες.
Υπάρχεις στα αλήθεια; Και το κυριότερο σκέφτεσαι έτσι;
Λες σε κάποιον, τον οποιονδήποτε, ζήσε με πολύ λιγότερα λεφτά, πολύ λιγότερες ανέσεις, και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει;
Ναι αυτό λέω. Μπορεί να ανακαλύψεις αλλά πραγματα στη ζωή, στον εαυτό σου που να σ' αρέσουν.
Αν πχ κάποια στιγμή στη ζωή σου για κάποιο λόγο βρεθείς με πολύ λιγότερα χρήματα και ανέσεις, θα είσαι δυστυχισμένος;
1. Τι θα ανακαλύψω δηλαδή;
2. Όχι δεν θα ήμουν δυστυχισμένος. Αλλά δεν θα είχα και ψευδαισθήσεις ποιότητας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ξανακάνω παράθεση αυτό, γιατί δεν γίνεται να το έγραψες.
Υπάρχεις στα αλήθεια; Και το κυριότερο σκέφτεσαι έτσι;
Λες σε κάποιον, τον οποιονδήποτε, ζήσε με πολύ λιγότερα λεφτά, πολύ λιγότερες ανέσεις, και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει;
Ναι αυτό λέω. Μπορεί να ανακαλύψεις αλλά πραγματα στη ζωή, στον εαυτό σου που να σ' αρέσουν.
Αν πχ κάποια στιγμή στη ζωή σου για κάποιο λόγο βρεθείς με πολύ λιγότερα χρήματα και ανέσεις, θα είσαι δυστυχισμένος;
1. Τι θα ανακαλύψω δηλαδή;
2. Όχι δεν θα ήμουν δυστυχισμένος. Αλλά δεν θα είχα και ψευδαισθήσεις ποιότητας.
1. Μμμμ αυτό δεν το ξέρω, τι θα σου άρεσε. Ενδεχομένως και τίποτα και να έκλαιγε όλη μέρα. Τι να σου πω. Αυτά διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
2. Ε μα άμα θεωρούσες ότι δεν έχεις ποιότητα στη ζωή σου δεν θα ήσουν δυστυχισμένος;
Εδιτ : έχει στρεβλωθεί το νήμα βασικά εξαιτίας του Οττο, που έβαλε την ενηλικίωση να μετριέται με την ποιότητα.
Προφανώς δεν είναι έτσι, ενώ και η ποιότητα είναι κάτι πολύ σχετικό.
Καθόλου δεν έχει στρεβλωθει, ούτε είπα ότι ενηλικίωση ισούται με ποιότητα.
Για πολλοστή φορά, μίλησα για το mentality και την συνειδητή υποβάθμιση των στάνταρ.
Όπως έκανες εσύ, που μίλησες για ποιότητα με 800 ευρώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.