ανυπότακτοι με υποταγμένη φύση;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:57Ρε δεν εχουν ηλικια οι γυναικες, τι κανονες μου τσαμπουνας; Υπακουμε σε κανονες εμεις οι ανυποτακτοι; Εμεις που ειμαστε ενα βημα απο το να ζωστουμε εκρηκτικα και να ανατιναχτουμε;the comet the course the tail έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:55και 21 καλά είναι. γενικά ο κανόνας είναι 20 εως 30 και 40 και πάνω. με τις 30αρες θα έχεις θέμα. είναι σε κρίσιμη φάση αποφάσεων για την ζωή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
the comet the course the tail
Re: Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Πως υποτασσεται η φυση;the comet the course the tail έγραψε: 06 Φεβ 2020, 01:17ανυπότακτοι με υποταγμένη φύση;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:57Ρε δεν εχουν ηλικια οι γυναικες, τι κανονες μου τσαμπουνας; Υπακουμε σε κανονες εμεις οι ανυποτακτοι; Εμεις που ειμαστε ενα βημα απο το να ζωστουμε εκρηκτικα και να ανατιναχτουμε;the comet the course the tail έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:55
και 21 καλά είναι. γενικά ο κανόνας είναι 20 εως 30 και 40 και πάνω. με τις 30αρες θα έχεις θέμα. είναι σε κρίσιμη φάση αποφάσεων για την ζωή.![]()
-
the comet the course the tail
όταν δεν ικανοποιείς τις σεξουαλικές σου ανάγκες.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 01:20Πως υποτασσεται η φυση;the comet the course the tail έγραψε: 06 Φεβ 2020, 01:17ανυπότακτοι με υποταγμένη φύση;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:57
Ρε δεν εχουν ηλικια οι γυναικες, τι κανονες μου τσαμπουνας; Υπακουμε σε κανονες εμεις οι ανυποτακτοι; Εμεις που ειμαστε ενα βημα απο το να ζωστουμε εκρηκτικα και να ανατιναχτουμε;![]()
-
Ορέστης 35
Δεν εχουμε αναγκες.the comet the course the tail έγραψε: 06 Φεβ 2020, 01:27όταν δεν ικανοποιείς τις σεξουαλικές σου ανάγκες.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
εχουμε ορμες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
47 είναι και είσαι 40. Τι σε χαλάει; εκτός κι αν δεν σε ελκύει λογω εμφάνισης. Αλλά και πάλι, τι σε χαλάει να βγαίνετε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Θέση εργασίας τού βρήκατε ή μπα;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Αμέ, εκβιάζω οποίον μου φέρνει αντίρρηση ότι θα τον ταΐσω στο ροντβαιλερ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Τι, δεν είναι περικυκλωμένος ο χώρος εργασίας σας με ηλεκτροφόρα σύρματα, χρειάζεται και το κοπρό... εε, το σκυλούδι αυτό;;;
Έχουνε ξεφύγει τελείως οι σκυλάδες...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Εχουμε τα πάντα όλα, αυτό ήταν παρατημένο σε κάτι παλιές εγκαταστάσεις και το μάζεψαν. Τα γατάκια όμως δεν τα μαζεύουνΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:38 Τι, δεν είναι περικυκλωμένος ο χώρος εργασίας σας με ηλεκτροφόρα σύρματα, χρειάζεται και το κοπρό... εε, το σκυλούδι αυτό;;;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Να πω και γω την εντύπωσή μου, μια και ρωτάς (δεν ρωτάς εμένα αλλά δεν πειράζει, πάρε άλλη μια γνώμη): δεν διαβλέπω κάποια μνημονεύσιμη -και εξελίξιμη δημιουργικά- ποιότητα γραφής, βρε Ορέστη. Μια αδιέξοδα παλλιλογική ενδοσκόπηση βλέπω, χωρίς το όλον να ρέει σε μια δημιουργική κοίτη. Κάτι μεταξύ παλαιάς κοπής εκθέσεως ιδεών και πρωτόλειου αυτοψυχογραφήματος. Τα συμβεβηκότα πνίγουν την ουσία...Ορέστης 35 έγραψε: 02 Φεβ 2020, 23:27
Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
-
Ορέστης 35
Δε μου αρεσει η εμφανιση της. Εχω παει και με μεγαλυτερες. Επι πληρωμη. Εγω τις πληρωσα. Τοτε ημουν πιο μικρος βεβαια.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:5147 είναι και είσαι 40. Τι σε χαλάει; εκτός κι αν δεν σε ελκύει λογω εμφάνισης. Αλλά και πάλι, τι σε χαλάει να βγαίνετε;
Εάν δεν σε ελκύει η εμφάνιση της οκ τότε πάω πάσο. Νόμιζα ότι σε χάλαγε η ηλικία της. Αλλά παρέα μπορείτε να κάνετε φιλικά, να βγαίνετε κτλ σιγά. Χωρίς βέβαια να δώσεις κάποιον αέρα ότι γουστάρεις και περιμένει κάτι παραπάνω.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 12:06Δε μου αρεσει η εμφανιση της. Εχω παει και με μεγαλυτερες. Επι πληρωμη. Εγω τις πληρωσα. Τοτε ημουν πιο μικρος βεβαια.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:5147 είναι και είσαι 40. Τι σε χαλάει; εκτός κι αν δεν σε ελκύει λογω εμφάνισης. Αλλά και πάλι, τι σε χαλάει να βγαίνετε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Σεβαστη η γνωμη σου τω οντι.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 11:01Να πω και γω την εντύπωσή μου, μια και ρωτάς (δεν ρωτάς εμένα αλλά δεν πειράζει, πάρε άλλη μια γνώμη): δεν διαβλέπω κάποια μνημονεύσιμη -και εξελίξιμη δημιουργικά- ποιότητα γραφής, βρε Ορέστη. Μια αδιέξοδα παλλιλογική ενδοσκόπηση βλέπω, χωρίς το όλον να ρέει σε μια δημιουργική κοίτη. Κάτι μεταξύ παλαιάς κοπής εκθέσεως ιδεών και πρωτόλειου αυτοψυχογραφήματος. Τα συμβεβηκότα πνίγουν την ουσία...Ορέστης 35 έγραψε: 02 Φεβ 2020, 23:27
Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Γιατι προσπαθειτε ολοι να με προξενεψετε με την ασχημη χηρα που δε μου αρεσει, και κανεις δε με ενθαρρυνει προς την ομορφη κοπελα που μου αρεσει και η οποια μου εδωσε πασα για να βγουμε; Τι συμβαινει εδω μεσα;;;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 12:09Εάν δεν σε ελκύει η εμφάνιση της οκ τότε πάω πάσο. Νόμιζα ότι σε χάλαγε η ηλικία της. Αλλά παρέα μπορείτε να κάνετε φιλικά, να βγαίνετε κτλ σιγά. Χωρίς βέβαια να δώσεις κάποιον αέρα ότι γουστάρεις και περιμένει κάτι παραπάνω.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 12:06Δε μου αρεσει η εμφανιση της. Εχω παει και με μεγαλυτερες. Επι πληρωμη. Εγω τις πληρωσα. Τοτε ημουν πιο μικρος βεβαια.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:51 47 είναι και είσαι 40. Τι σε χαλάει; εκτός κι αν δεν σε ελκύει λογω εμφάνισης. Αλλά και πάλι, τι σε χαλάει να βγαίνετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 1 Απαντήσεις