!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φέτος το λάδι είναι φτηνό, ευκαιρία να αγοράσετε για όλη την χρονιά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Φέτος το λάδι είναι φτηνό, ευκαιρία να αγοράσετε για όλη την χρονιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2020, 21:57 Κανείς. Για άλλο πράγμα γίνεται η συζήτηση. Για το αν όλες αυτές οι μεγάλες ποσότητες της ιδιοκατανάλωσης είναι όντως λάδι που καταναλώνουν οι ίδιοι και χαρίζουν σε φίλους και γνωστούς ή είναι λάδι που δηλωμένο ως τέτοιο πωλείται χωρίς να αποδίδεται φόρος. Δεν έχει υπάρξει συμφωνία μέχρι τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως συμβαίνει αυτό.
Η ποσότητα αυτή της ιδιοκατανάλωσης είναι εκτίμηση, δεν προκύπτει από καμμιά δήλωση. Και είναι λογική ποσότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:26 Ο μινιμαρκετας που τους εγραφε ολους στα παπαρια του
Έτσι είναι άμα έχεις μεγάλα αρχίδια. Δεν σε πιάνει υστερία για το τι κάνουν οι απέναντι. Δεν θα κλαψομουνιαστώ για το τι θα μπορούσα να κερδίζω αν δεν υπήρχε η Μαρίκα η παράνομη και ο Γερμανός ο σαπάκιας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:34
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:26 Ο μινιμαρκετας που τους εγραφε ολους στα παπαρια του
Έτσι είναι άμα έχεις μεγάλα αρχίδια. Δεν σε πιάνει υστερία για το τι κάνουν οι απέναντι. Δεν θα κλαψομουνιαστώ για το τι θα μπορούσα να κερδίζω αν δεν υπήρχε η Μαρίκα η παράνομη και ο Γερμανός ο σαπάκιας.
Άλλο αυτό σαν στάση ζωής, το να κοιτάς να πηγαίνει καλά η δουλειά σου χωρίς να κλαψουρίζεις για τον αθέμιτο ανταγωνισμό (και μπράβο σου φυσικά) και άλλο το αν κάνει καλό ή κακό στην κοινωνία κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να πούμε μπράβο σε όποιον κλέβει φόρους πχ ή σε όποιον ανταγωνίζεται αθέμιτα. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Το post μου ειναι το εξης
Σου ευχομαι να μαζευτουν εξω απο το μαγαζι σου 1500 παγκοι που να καλυπτουν την γκαμα σου μετα να μεινεις μονος σου να πουλας τρελα στον εαυτο σου για το παρεμποριο
Αντε γιατι η παπαρια εχει και ενα οριο
Δεν εχει καμια σχεση ουτε με την λαικη ουτε με την κατασταση που περιγραφεις
Συμπερασμα;
Μιλας τοση ωρα μονος σου
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Όπως έχω πει επανειλημμένα, οι παραγωγοί έχουν δικαίωμα να πουλάνε τα προϊόντα τους στο κτήμα τους στο σπίτι τους και στη λαϊκή.
Δεν έχουν δικαίωμα να τα πουλάνε όπως ένας μικροπωλητής.
Αλλά ο Γιαννόπουλος συνεχίζει να παραπληροφορεί.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:42
Το post μου ειναι το εξης
Σου ευχομαι να μαζευτουν εξω απο το μαγαζι σου 1500 παγκοι που να καλυπτουν την γκαμα σου μετα να μεινεις μονος σου να πουλας τρελα στον εαυτο σου για το παρεμποριο
Αντε γιατι η παπαρια εχει και ενα οριο
Δεν εχει καμια σχεση ουτε με την λαικη ουτε με την κατασταση που περιγραφεις
Συμπερασμα;
Μιλας τοση ωρα μονος σου
1500 πάγκοι είναι αδύνατον να χωρέσουν απέναντι από το μαγαζί μου, εκτός κι αν είναι λαϊκή για τερμίτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:41
Άλλο αυτό σαν στάση ζωής, το να κοιτάς να πηγαίνει καλά η δουλειά σου χωρίς να κλαψουρίζεις για τον αθέμιτο ανταγωνισμό (και μπράβο σου φυσικά) και άλλο το αν κάνει καλό ή κακό στην κοινωνία κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να πούμε μπράβο σε όποιον κλέβει φόρους πχ ή σε όποιον ανταγωνίζεται αθέμιτα. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα αυτά.
Δεν συζητάμε αν θα πούμε μπράβο. Ο Γιαννόπουλος προσπάθησε να μου πει ότι θα με ένοιαζε περισσότερο το όποιο παράνομο εμπόριο αν κινδύνευε η επιχείρησή μου εξαιτίας του.

Μπράβο δεν θα πω σ' αυτόν που είναι παράνομος, αλλά πιο πολύ κίνδυνο διατρέχω -σαν επιχείρηση- από τις αθέμιτες τακτικές των μεγάλων παικτών παρά από τις μικροπαρανομίες του καθενός ραντομά.

Ακόμα χειρότερα, λιγότερο με ενδιαφέρει ο άλλος που πουλάει παράνομα τενεκέδες από την έμμεση δυσφήμιση που επιχειρεί ανά καιρούς ο ΓΓ. Όχι ότι με επηρεάζει, αλλά θα μπορούσε υπό διαφορετικές συνθήκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

από την έμμεση δυσφήμιση που επιχειρεί ανά καιρούς ο ΓΓ;;;;;;;;;;;;;;;;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 05 Φεβ 2020, 23:58 Δεν συζητάμε αν θα πούμε μπράβο. Ο Γιαννόπουλος προσπάθησε να μου πει ότι θα με ένοιαζε περισσότερο το όποιο παράνομο εμπόριο αν κινδύνευε η επιχείρησή μου εξαιτίας του.

Μπράβο δεν θα πω σ' αυτόν που είναι παράνομος, αλλά πιο πολύ κίνδυνο διατρέχω -σαν επιχείρηση- από τις αθέμιτες τακτικές των μεγάλων παικτών παρά από τις μικροπαρανομίες του καθενός ραντομά.

Ακόμα χειρότερα, λιγότερο με ενδιαφέρει ο άλλος που πουλάει παράνομα τενεκέδες από την έμμεση δυσφήμιση που επιχειρεί ανά καιρούς ο ΓΓ. Όχι ότι με επηρεάζει, αλλά θα μπορούσε υπό διαφορετικές συνθήκες.
Εγώ νομίζω ότι αυτός που πουλάει παράνομα οτιδήποτε μας αφορά όλους. Και όχι σε σχέση με το στενό επαγγελματικό μας συμφέρον. Και προφανώς και οι αθέμιτες τακτικές των μεγάλων παικτών είναι επίσης πρόβλημα, αλλά μάλλον το αντικείμενο ενός ξεχωριστού νήματος.

Έχω και εγώ την υποψία ότι ο μεγάλος αριθμός των τενεκέδων συνδέεται με κάποιου είδους φοροδιαφυγή. Για την ώρα δεν με έχουν πείσει τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς γιατί ο αριθμός μου φαίνεται υπερβολικός. Ωστόσο επειδή στο φαγητό βάζω τόσο λάδι, όσο ακριβώς τρώω και καθόλου παραπάνω και επειδή μάλλον δεν λειτουργούν όλοι έτσι, δέχομαι ότι μπορεί να κάνω λάθος και να είναι όντως ιδιοκατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο τυποςπου διαμαρτυροτα για την προμηθεια των τραπεζω στις συναλλαγες με πλαστικο χρημα παει να μας πεισει οτι δεν θα κατηγορουσε κανεναν αν εχανε την πελατεια του απο τους μαυργοριτες
Ενταξει τι να προσθεσει καποιος μετα απο αυτο
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μην αναλώνεστε σε προσωπικές κόντρες. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές το θέμα και περιμένω όσους γνωρίζουν να βάλουν σοβαρά στοιχεία.

Ας πούμε πόσοι είναι οι μικροπαραγωγοί στην Ελλάδα και τι ακριβώς σημαίνει μικροπαραγωγός; Πόσους τενεκέδες εκτιμάται ότι βγάζουν το έτος κατά μέσο όρο; Αν μου πείτε 5-20, καταλαβαίνω ότι μπορεί να το ξοδεύουν σπίτι τους και σε κοντινούς συγγενείς. Αν όμως το νούμερο είναι 1-2 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο τότε συνεισφέρουν κάτι στο κράτος;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ST48410 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:18 Μην αναλώνεστε σε προσωπικές κόντρες. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές το θέμα και περιμένω όσους γνωρίζουν να βάλουν σοβαρά στοιχεία.

Ας πούμε πόσοι είναι οι μικροπαραγωγοί στην Ελλάδα και τι ακριβώς σημαίνει μικροπαραγωγός; Πόσους τενεκέδες εκτιμάται ότι βγάζουν το έτος κατά μέσο όρο; Αν μου πείτε 5-20, καταλαβαίνω ότι μπορεί να το ξοδεύουν σπίτι τους και σε κοντινούς συγγενείς. Αν όμως το νούμερο είναι 1-2 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο τότε συνεισφέρουν κάτι στο κράτος;
φιλε στο εβαλα και πριν. οι ισπανοι πωλουν 2.10 και το κοστος τους λενε οτι ειναι 2.75.
Πες οτι υπερβαλλουν λιγο.
Εμενα μου ελεγε παπους παραγωγος φετος οτι του κοστισε 2.30 η καλλιεργεια.
Στο ραφι η τιμη δεν πεφτει ποτε. Τωρα αμα θες να παιζουμε την τσιγκολελετα του γιαννοπουλου πασο, συνεχιστε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:13 Ο τυποςπου διαμαρτυροτα για την προμηθεια των τραπεζω στις συναλλαγες με πλαστικο χρημα παει να μας πεισει οτι δεν θα κατηγορουσε κανεναν αν εχανε την πελατεια του απο τους μαυργοριτες
Ενταξει τι να προσθεσει καποιος μετα απο αυτο
Διαμαρτύρομαι γιατί είναι απαράδεκτα υψηλές. Δεν ξέρω τι σχέση έχει αυτό με το νήμα, βέβαια. Φέρε πίσω την μπάλα απ' την εξέδρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

πήζον bot έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:25 φιλε στο εβαλα και πριν. οι ισπανοι πωλουν 2.10 και το κοστος τους λενε οτι ειναι 2.75.
Στο ραφι η τιμη δεν πεφτει ποτε. Τωρα αμα θες να παιζουμε την τσιγκολελετα του γιαννοπουλου πασο, συνεχιστε
Οκ. Όμως οι απόψεις είναι χοντρικά οι 3 παρακάτω:

* Η δική σου που λέει ότι δεν βγαίνουν να το πουλήσουν στον παραγωγό και προτιμούν τον τενεκέ και μαύρα (;)
* Η άλλη που λέει ότι επιτρέπεται να πωλούν τενεκέδες και χωρίς απόδειξη
* Η τρίτη που λέει ότι οι τενεκέδες είναι κυρίως ιδιοκατανάλωση και χάρισμα σε συγγενείς και φίλους
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ST48410 έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:41
πήζον bot έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:25 φιλε στο εβαλα και πριν. οι ισπανοι πωλουν 2.10 και το κοστος τους λενε οτι ειναι 2.75.
Οκ. Όμως οι απόψεις είναι χοντρικά οι 3 παρακάτω:

* Η δική σου που λέει ότι δεν βγαίνουν να το πουλήσουν στον παραγωγό και προτιμούν τον τενεκέ και μαύρα (;)
* Η άλλη που λέει ότι επιτρέπεται να πωλούν τενεκέδες και χωρίς απόδειξη
* Η τρίτη που λέει ότι οι τενεκέδες είναι κυρίως ιδιοκατανάλωση και χάρισμα σε συγγενείς και φίλους
Σ αυτη τη ζωη, υπαρχουν πολλοι νομοι ψηφισμενοι που δεν εφαρμοζονται για διαφορους λογους. Αν ισχυει αυτο που λεει ο σταβμαρ οτι απαγορευεται οντως, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν εφαρμοζεται. Ο κοσμος πουλαει σε ντενεκεδες με απλη αποδειξη. Γνωριζω ανθρωπους που το κανουν. Ισως το κρατος που αντιλαμβανεται την κατασταση και δε θελει να πληξει τον πρωτογενη τομεα, κανει τα στραβα ματια, τι να πω..
Και οι τρεις αποψεις ισχυουν.
Η ουσια ειναι οτι η φιλελε παπατζα του γιαννακη οτι φταιει ο τενεκες και η ελλειψη επενδυσεων που δεν ειμαστε στα ουρανια ειναι για μικρα παιδακια. Εφαγε εκατο ταπες και συνεχιζει. Σε κανα τριμηνο θα επανελθει με το ιδιο θεμα. ντοντ φιντ δε τρολ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”