!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nowhere έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:29
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:23 Είσαι 40, γυρνάς σπίτι σου και βρίσκεις το φαγητό έτοιμο από τη μαμά, τους λογαριασμούς πληρωμένους από τον μπαμπά, πας στο δωμάτιο σου χαζεύεις στο ίντερνετ, κανονίζεις έξοδο με κοπέλα, βγαίνεις πάτε σε ξενοδοχείο, γυρνάς σπίτι, βρίσκεις καθαρές πετσέτες από τη μαμα σιδερωμενα και ένα πιατάκι φαγητό στον πάγκο, μη πεινάσει το παιδί.
Διαφορά από όταν είναι 17; καμία.
Αντιστοιχη εικόνα
Είσαι σαράντα γυρνάς σπίτι σου αφού πας πρώτα σούπερ για να πάρεις να μαγειρέψεις. Βρίσκεις λογαριασμό τον βάζεις στο μυαλό σου προς πληρωμή.
Μαγειρεύεις, αράζεις στην τιβι, τρως χαλαρώνεις κανονίζεις έξοδο με την κοπέλα σου, βγαίνετε γυρίζετε σπίτι κάνετε σεξ. Φεύγει την άλλη μέρα, έρχονται φίλοι σου ψήνετε ξέρω γω, αράζετε
Περνάς από τους γονείς αν χρειάζονται κάτι, να τους δεις να πιείτε ένα κρασί και Κυριακή για φαγητό στους γονείς :hebit:
Πως να ανταλλάξεις την δεύτερη εικόνα με την πρώτη;
να σου πω και μια τρίτη.είσαι 40 δουλεύεις 16 ώρες την μέρα 7 μέρες την εβδομάδα.γυρνάς στο σπίτι σου και δεν έχεις κουράγιο να κλάσεις.μπαίνεις στο φόρουμ και χαζολογάς με 10 άγνωστους μαλάκες που σου γυρνάνε τα άντερα,έτσι από συνήθεια
Ναι αλλά μένεις μόνος ή με γονείς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:31 Ναι αλλά μένεις μόνος ή με γονείς;
μόνος σου.ποια απο τις 3 εικόνες ταιριάζουν στη ζωή του μέσου φορουμίτη περισσότερο λες?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:38
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:31 Ναι αλλά μένεις μόνος ή με γονείς;
μόνος σου.ποια απο τις 3 εικόνες ταιριάζουν στη ζωή του μέσου φορουμίτη περισσότερο λες?
Μμ καμία. Νομίζω οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ίφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 09:18
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 08:04
νύχτα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 07:12

είπα βλακεία δηλαδή; :-?

ρε συ, δεν υπάρχει απολυτότητα σε αυτά τα πράγματα, απλώς λέω
πως η κάθε επιλογή έχει και το τίμημά της

εγώ ζω 20 χρόνια εκτός πατρικού και δεν θα μπορούσα να επιστρέψω
ξανά, έχω και ιδιοτροπίες πλέον, αλλά δεν γίνεται να μην δω και τα οφέλη
της "συγκατοίκησης", από άποψη οικονομική*, όταν έχω βγει στην αγορα
από τα 15 και έχω φύγει από το σπίτι λόγω σπουδών στα 18 παρά

δεν είναι εύκολο να συντηρείς "νοικοκυριό" μόνος σου και να είναι όλα πάνω σου

το παράδειγμα που έχω κατα νου αφορά μια τύπισσα που σπούδασε
σε άλλη πόλη, έκανε μεταπτυχιακό στας Ευρώπας, κι επέστρεψε στο πατρικό,
δουλεύει, και μπορεί να διαθέσει σχεδόν όλα της τα έσοδα σε γούστα
(ταξίδια στην προκειμένη, ή μια οποιαδήποτε πολυτέλεια τέλος πάντων)

*και όχι μόνο, αλλά πάμε αλλού
Κι εγώ, ίσως γι αυτό μου φαίνεται και τόσο περίεργο να θέλει κάποιος να ζει με τους δικούς του.
Εσύ θα επέστρεφες τωρα στο πατρικό σου να μην έχεις έξοδα και να μπορείς να κάνεις ταξίδια;
Δεν υπάρχει άνθρωπος, σώας τας φρένας που να έμεινε μόνος του έστω για τις σπουδές του και να γουστάρει μετα να γυρίσει στο πατρικό του
Εγώ πάντως τον περίπου ένα χρόνο μετά το στρατό που έμεινα με τους δικούς μου,αισθανόμουν μακράν πιο ανεξάρτητος από τα 5 χρόνια σπουδών που έμενα μόνος μου. Στην πρώτη περίπτωση ναι μεν έμενα μαζί τους αλλά δούλευα και πλήρωνα λογαριασμούς και μαγείρευα κιόλας για την πάρτη μου (ή και για τους ιδιους αν χρειαζόταν), ενω στη δεύτερη ουσιαστικά με ταίζανε/συντηρούσαν εξ αποστάσεως (σε μεγάλο βαθμό μέχρι το 3ο έτος τουλάχιστον, μετά το ισορρόπησα κάπως).
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

vantono έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:43
Εγώ πάντως τον περίπου ένα χρόνο μετά το στρατό που έμεινα με τους δικούς μου,αισθανόμουν μακράν πιο ανεξάρτητος από τα 5 χρόνια σπουδών που έμενα μόνος μου. Στην πρώτη περίπτωση ναι μεν έμενα μαζί τους αλλά δούλευα και πλήρωνα λογαριασμούς και μαγείρευα κιόλας για την πάρτη μου (ή και για τους ιδιους αν χρειαζόταν), ενω στη δεύτερη ουσιαστικά με ταίζανε/συντηρούσαν εξ αποστάσεως (σε μεγάλο βαθμό μέχρι το 3ο έτος τουλάχιστον, μετά το ισορρόπησα κάπως).
Ναι σ αυτήν την περίπτωση ισχύει ότι ήσουν πιο ανεξάρτητος απ ότι οταν σπουδαζες. Δεν είπα πάντως ότι όποιος σπουδάζει είναι πιο ανεξάρτητος. Μιλούσα για το πώς συνηθίζει κάποιος μόνος και του κακοφαίνεται η επιστροφή στο πατρικο
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:23 Είσαι σαράντα γυρνάς σπίτι σου αφού πας πρώτα σούπερ για να πάρεις να μαγειρέψεις. Βρίσκεις λογαριασμό τον βάζεις στο μυαλό σου προς πληρωμή.
Μαγειρεύεις, αράζεις στην τιβι, τρως χαλαρώνεις κανονίζεις έξοδο με την κοπέλα σου, βγαίνετε γυρίζετε σπίτι κάνετε σεξ. Φεύγει την άλλη μέρα, έρχονται φίλοι σου ψήνετε ξέρω γω, αράζετε
Περνάς από τους γονείς αν χρειάζονται κάτι, να τους δεις να πιείτε ένα κρασί και Κυριακή για φαγητό στους γονείς :hebit:
American dream, οχι μαλακιες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:41 Μμ καμία. Νομίζω οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι.
αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχουν 2 εικόνες,υπάρχουν εκατομμύρια και έχουν πολύ μεγαλύτερη σχέση με την πραγματικότητα από αυτές που έγραψες
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Athos έγραψε: 05 Φεβ 2020, 09:10
Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2020, 08:59
vantono έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:28
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Στη μέση ειναι η αλήθεια. Οκ, ως 40χρονος που μένεις με τους γονεις σου μπορεί να μην είναι κάτι νορμάλ, να κρύβει τρελές παθογένειες αλλά έως και μια δεκαετία κάτω εγώ το θεωρώ μια χαρά (φυσιο)λογικό για την εποχή μας, απ'τη στιγμή βέβαια που δεν εξαρτάσαι οικονομικά απο τους δικούς σου, αλλά αντιθέτως μοιράζεστε και τα έξοδα του σπιτικού. Όλα αυτά βέβαια, αρκεί να έχεις ενα στοιχειωδώς άνετο σπίτι και τον δικό σου άνετο προσωπικό χώρο μέσα σε αυτό, όχι καμιά τρύπα, και φυσικά να έχεις και στοιχειωδώς καλές σχέσεις με τους γονείς σου.
Τις πολλές πολλές φανφαρολογίες που γράφονται περί "ανεξαρτησιών" κατά τα λοιπά τις ακουω βερεσέ,και μάλλον παραπέμπουν σε parents issues, απ'οσους λέγονται με ιδιαίτερο στόμφο και πάθος. Εγώ πχ που εχω αρκετά καλες σχεσεις με τους δικούς μου, δεν θα ειχα θέμα να μείνω μαζί τους, αν υπήρχε κάποτε η ανάγκη (δική μου ή δική τους).
ετσι ειναι. εγω δεν ειχα αριστες σχεσεις με τον πατερα μου, και την κοπανησα νωρις απο το σπιτι. αλλα δεν μπορω να πω οτι δε ζηλευω αλλους, που μια χαρα τα περνουσαν μαζι με τους γονεις τους.
θυμαμαι συμμαθητη μου, απο την πρωτη γυμνασιου ειχε το δικο του χωρο, στο υπογειο του σπιτιου. play room στην αρχη, μπιλιαρδο εβαλε αργοτερα, και εναν καναπε κρεββατι λιγο πιο μετα...οι γονεις του σχεδον δεν εμφανιζονταν εκει. τον ειχαν στρωσει να φροντιζει το χωρο μονος του, και εκανε και οτι ηθελε, εφερνε φιλους, εκανε παρτι.... ειναι 46 και ακομη εκει μενει. καποτε σαν ρεμπελος εργενης που τον περιμενε σπιτι το ζεστο φαγακι της μαμας , αργοτερα σαν αποκλειστικος νοσοκομος του πατερα του, μετα σαν ταξιδιωτης κατ επαγγελμα απλως ειχε μια εδρα για 1-2 μηνες το χρονο, και τωρα, αφου δεν εκανε οικογενεια , μενει με τη μανα του για να εχουν και οι 2 παρεα, για ποιο λογο να μεινει μονος του;

αλλος, ναυτικος, εχει παρκαρει τη γυναικα και τα παιδια του στο πατρικο, μαζι με τους γονεις του. ο ιδιος λειπει τον περισσοτερο χρονο, οικονομικα τους φροντιζει ολους, και μεταξυ τους δεν υπαρχουν προστριβες, αλλα αλληλοβοηθεια. γιατι να μενουν σε ξεχωριστα σπιτια;
καλά το πρότυπο σας είναι οι αιώνιοι έφηβοι ;
Παρακμή περιθώριο και κοινωνική διάλυση.
όχι βέβαια, ούτε καν! Ούτε πρότυπό μας βέβαια ειναι το να χρειάζεται να κάνουμε και 4 δουλειές χτυπώντας 12ωρα στην καθεμία και να μένουμε σε ενα σκυλόσπιτο μόνο και μόνο γιατί ανεξαρτησίακαιμακριάαπτουςγέρουςμουναούμ. Αυτά ειναι καραμπινάτα parents issues, εξισου τοξική σχέση με το να εισαι αιωνίως προσκολλημένος μαζί τους. Κάπου στη μεση ειναι το πρότυπό μας.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:23 Είσαι 40, γυρνάς σπίτι σου και βρίσκεις το φαγητό έτοιμο από τη μαμά, τους λογαριασμούς πληρωμένους από τον μπαμπά, πας στο δωμάτιο σου χαζεύεις στο ίντερνετ, κανονίζεις έξοδο με κοπέλα, βγαίνεις πάτε σε ξενοδοχείο, γυρνάς σπίτι, βρίσκεις καθαρές πετσέτες από τη μαμα σιδερωμενα και ένα πιατάκι φαγητό στον πάγκο, μη πεινάσει το παιδί.
Αντιστοιχη εικόνα
Είσαι σαράντα γυρνάς σπίτι σου αφού πας πρώτα σούπερ για να πάρεις να μαγειρέψεις. Βρίσκεις λογαριασμό τον βάζεις στο μυαλό σου προς πληρωμή.
Το δέχομαι αν μας πεις περισσότερα για το σεξ με την κοπέλα σου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Κανεις που δουλεύει 12ωρα δεν μένει σε σκυλόσπιτο. Parent issues έχουν όσοι δε θέλουν να μεγαλωσουν κι επιμένουν να μένουν με τους γονείς ενώ μπορούν να μείνουν ωραιότατα κι αλλου γιατί σιγαμηζορισωτονεαυτουλημουναουμ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vantono έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:43
Εξαρτημένος από τους γονείς μπορείς να είσαι ακόμα κι αν δεν μένεις μαζί τους. Όταν σου πληρώνουν ενοίκια, λογαριασμούς και ένα χαρτζιλικάκι για να περνάς. Αν είσαι φοιτητής μέχρι ξέρω γω 24, οκ λογικό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:48
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:23 Είσαι σαράντα γυρνάς σπίτι σου αφού πας πρώτα σούπερ για να πάρεις να μαγειρέψεις. Βρίσκεις λογαριασμό τον βάζεις στο μυαλό σου προς πληρωμή.
American dream, οχι μαλακιες.
καλά δεν λέει κανένα τρελό σενάριο οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει ένα σπίτι και μια μέση δουλειά μπορεί να περνάει έτσι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:51
Αντιστοιχη εικόνα
Στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι σου;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Είναι κοινωνική μάστιγα το να μην φεύγουν οι νέοι από το πατρικό ποτέ, εφάμιλλη της τριώροφης πολυκατοικίας-σάντουϊτς που έφτιαξαν οι μπούμερ γονείς μεταξύ 80'-90' με "κόπο και σκληρή δουλειά, και χωρίς να κλέψουν" για να στεγάσουν όλα τους τα παιδιά το ένα πάνω στο άλλο με τις οικογένειες τους μέχρι να πεθάνουν (και που νομοτελειακά καταλήγει στο να τσακώνονται για τις πιο απλές μαλακίες και να μην μιλάνε για χρόνια), χωρίς βλέψη πως κάποτε μπορεί τα παιδιά να βρουν δουλειά που θα τα αναγκάσει να φύγουν για άλλη πόλη/χώρα όπως έφυγαν οι μπούμερ γονείς από το χωριό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 11:02
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:51
Αντιστοιχη εικόνα
Στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι σου;
ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ;!
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”