!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πορνοστάρ καταγγέλλει ότι οι bottom πληρώνονται λιγότερο από τους top
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πορνοστάρ καταγγέλλει ότι οι bottom πληρώνονται λιγότερο από τους top
όχι στον επαγγελματισμό στο πορνό!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Όταν λέω εγώ μετά για τους Αριστερούς...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
προσωπική προτίμηση εξέφρασα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Nero
εννοείς ότι απλά προτιμάς amateur; Γιατί το έγραψες τόσο εμφατικά που νόμιζα ότι ήταν προτροπή να απαγορευτεί το επάγγελμα του πορνοσταρ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όταν μπλέκει το χρήμα διαβρώνεται η τέχνη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
θέλεις να έχει και συναίσθημα τύπε?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Dwarven Blacksmith

H υποκριτική είναι ο ορισμός της εργασίας που βασίζεται στο πώς σε βλέπουν στο ρόλο σου οι άλλοι. Κακώς διαμαρτύρεται αυτός ο τύπος. Δεν τον πληρώνουν για το πως βλέπει ο ίδιος τον ρόλο του αλλά για το πως τον βλέπουν οι άλλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 04 Φεβ 2020, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ξέρετε όλα κουφάλες. Μετά εγώ είμαι ο μπουρδελιάρης.vantono έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:17 Μπότομ ειναι αυτός που τρώει την κωλοβυθομέτρηση, και Τοπ εκεινος που κορυφώνει,να υποθέσω?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ντρεπεσαι λιγο να με φερνεις εδω περα;Εμενα που δεν εχω δει δευτερολεπτο γκει τσοντας ουτε με καταλαθος κλικ.Λεγεών έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:58 GoBack, έλα εδώ, σε ενδιαφέρει.
Πάντως έχει δίκιο ο άνθρωπος. Πρέπει να κάνουν union οι παθητικοί ομοφυλόφιλοι πορνοστάρ διότι είναι λίγοι, και να παίρνουν περισσότερα. Αν δεν τους τα δώσουν, ας κάτσουν οι ενεργητικοί να βατευτούν μεταξύ τους.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εδώ θα μπορούσε να καταθέσει την επιστημονική του γνώση ο τσίλι Λένιν αλλά δεν τον θέλατε παλιοκουφαλες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Από καταλάθος κλικ ενός ιματζ σερτς ξεκινήσαμε όλοι, μην ανησυχείς, ποτέ δεν ειναι αργά.GoBack έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:43Δεν ντρεπεσαι λιγο να με φερνεις εδω περα;Εμενα που δεν εχω δει δευτερολεπτο γκει τσοντας ουτε με καταλαθος κλικ.Λεγεών έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:58 GoBack, έλα εδώ, σε ενδιαφέρει.
Πάντως έχει δίκιο ο άνθρωπος. Πρέπει να κάνουν union οι παθητικοί ομοφυλόφιλοι πορνοστάρ διότι είναι λίγοι, και να παίρνουν περισσότερα. Αν δεν τους τα δώσουν, ας κάτσουν οι ενεργητικοί να βατευτούν μεταξύ τους.
Δεν έχεις δει αμέρικαν γκαντς; Δεν θα ήθελες να είσαι ταξιτζής μετά το άγγιγμα του τζίνι;GoBack έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:43Δεν ντρεπεσαι λιγο να με φερνεις εδω περα;Εμενα που δεν εχω δει δευτερολεπτο γκει τσοντας ουτε με καταλαθος κλικ.Λεγεών έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:58 GoBack, έλα εδώ, σε ενδιαφέρει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σαν γνησιο αρσενικο,μολις καταλαβα τι παει να γινει με τον ταριφα το εκλεισα και ειδα σε επαναληψη ολες τις σαιζον του californicationΛεγεών έγραψε: 04 Φεβ 2020, 22:17Δεν έχεις δει αμέρικαν γκαντς; Δεν θα ήθελες να είσαι ταξιτζής;GoBack έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:43Δεν ντρεπεσαι λιγο να με φερνεις εδω περα;Εμενα που δεν εχω δει δευτερολεπτο γκει τσοντας ουτε με καταλαθος κλικ.Λεγεών έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:58 GoBack, έλα εδώ, σε ενδιαφέρει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 288 Απαντήσεις