Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2020, 16:41
Δεν μπορώ να φανταστώ. Τι σόι ψηζολογικα κουβαλάει κάποιος που στα 40 του μένει ακόμα με την μάνα του. Όχι στα 40 αλλά αν έχεις πιάσει δουλειά έστω και των 800ε και δεν έχεις φύγει τον πρώτο χρόνο από το σπίτι σου κάτι δεν πάει καλα
Τι λε ρε;
Θα αφησουμε την βίλα και τις πισίνες για να το παίζουμε ανεξάρτητοι σε διαμέρισμα-κουτί;
Ή θα πληρώνουμε 4-5 χιλιάρικα ενοίκιο για να βρούμε κάτι ανάλογο;
Άσε που το πατρικό είναι τόσο μεγάλο που μπορούμε μα μένουμε όλοι εκεί και να μην συναντιόμαστε πάνω από 3 φορές την μέρα.
Αλήθεια τώρα;
Και δεν είπε ότι στη βίλα στο πατρικό έχει και προσωπικό, από το μαγείρεμα μέχρι την καθαριότητα και να του φτιάξουν τον καφέ.
Στο διαμερισματάκι θα έτρωγε από φασφουντάδικο, θα έπλενε τα πιάτα, θα σφουγγάριζε, θα σιδέρωνε, ... Το πιθανότερο να ήταν ολίγο στην βρώμα.
Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:36
Και δεν είπε ότι στη βίλα στο πατρικό έχει και προσωπικό, από το μαγείρεμα μέχρι την καθαριότητα και να του φτιάξουν τον καφέ.
Στο διαμερισματάκι θα έτρωγε από φασφουντάδικο, θα έπλενε τα πιάτα, θα σφουγγάριζε, θα σιδέρωνε, ...
Θα έπαιρνε την ευθύνη του εαυτού του δηλαδή
Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:36
Ή εγώ ζω στην Ελβετία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, ή εσείς μπήκατε στο δημόσιο στα 19 σας.
Άλλο να μένεις με τους γονείς γιατί δε σε παίρνει οικονομικά κι άλλο να σε παίρνει και να μενεις με τους γονείς γιατί δε μπορείς να το πάρεις απόφαση να κόψεις τον ομφάλιο λώρο ή γιατί δε θες να ξεβολευτεις.
Όχι πως δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις, έχεις, απλά μη το παίζεις άντρας ή γυναίκα, είσαι ακόμα παιδί, τελος
Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2020, 16:41
Δεν μπορώ να φανταστώ. Τι σόι ψηζολογικα κουβαλάει κάποιος που στα 40 του μένει ακόμα με την μάνα του. Όχι στα 40 αλλά αν έχεις πιάσει δουλειά έστω και των 800ε και δεν έχεις φύγει τον πρώτο χρόνο από το σπίτι σου κάτι δεν πάει καλα
Τι λε ρε;
Θα αφησουμε την βίλα και τις πισίνες για να το παίζουμε ανεξάρτητοι σε διαμέρισμα-κουτί;
Ή θα πληρώνουμε 4-5 χιλιάρικα ενοίκιο για να βρούμε κάτι ανάλογο;
Άσε που το πατρικό είναι τόσο μεγάλο που μπορούμε μα μένουμε όλοι εκεί και να μην συναντιόμαστε πάνω από 3 φορές την μέρα.
Αλήθεια τώρα;
Γιατί, που διαφωνείς;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:36
Στο διαμερισματάκι θα έτρωγε από φασφουντάδικο, θα έπλενε τα πιάτα, θα σφουγγάριζε, θα σιδέρωνε, ...
Θα έπαιρνε την ευθύνη του εαυτού του δηλαδή
Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:36
Ή εγώ ζω στην Ελβετία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, ή εσείς μπήκατε στο δημόσιο στα 19 σας.
Άλλο να μένεις με τους γονείς γιατί δε σε παίρνει οικονομικά κι άλλο να σε παίρνει και να μενεις με τους γονείς γιατί δε μπορείς να το πάρεις απόφαση να κόψεις τον ομφάλιο λώρο ή γιατί δε θες να ξεβολευτεις.
Όχι πως δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις, έχεις, απλά μη το παίζεις άντρας ή γυναίκα, είσαι ακόμα παιδί, τελος
Ρε συ και οικονομικά να μην σε παίρνει, κόβεις από παντού, βρίσκεις συγκάτοικο κτλ εκτός κι αν είσαι άνεργος.
Ρε συ και οικονομικά να μην σε παίρνει, κόβεις από παντού, βρίσκεις συγκάτοικο κτλ εκτός κι αν είσαι άνεργος.
Ε Άμα παίρνεις 400 γιουρο δε σε παίρνει ματάκια μου. Ένα δυάρι ας πούμε στη Θεσσαλονίκη αφού θα έχεις συγκατοικο, κάτω από 350 ενοίκιο δε βρίσκεις. Σου μένουν 225 ευρώ για να πληρώσεις ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση και να φας....απλά δε βγαινει
Για τα μίζερα γερμανικά συστήματα, έγραψα και εγώ ότι οι δύο γιοί της οικογένειας στο σπίτι των οποίων ενοικίασα δωμάτιο έμεναν στο πατρικό, το οποίο ήταν μεγάλη μεζονέτα, που στο ισόγειο είχε εμάς τους συγκατοικούντες.
Οι γιοί ενήλικες γύρω στα 25-30.
Αλλά και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που αγόρασε ο πατέρας μου (ένα σπίτι παλιό που ανήκε στην μητέρα του ιδιοκτήτη η οποία απεβίωσε), ήταν στέλεχος τράπεζας και είχε μεγάλη βίλα στα περίχωρα του ίδιου χωριού.
Ωραία η βίλα ή η μεζονέτα, με χώρο για όλους και όποτε θέλεις φεύγεις. Αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Δεν έχουμε όλοι ευκατάστατους γονείς, οπότε ο απογαλακτισμός είναι αναγκαστικός.
Για να συντηρήσεις ένα σπίτι στις μέρες μας, είτε πρέπει να κάνεις δυο δουλειές
(αλλά πώς θα κάνεις δυο αν δεν βρίσκεις τίποτα ή αν ήδη στη μια δουλεύεις 12ωρα και άνω χωρις ρεπο...),
είτε θα πρέπει να έχεις σύντροφο ώστε να βάζει τα μισά.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, είτε είσαι γόνος, είτε βολεμένος στο δημόσιο, είτε επιχειρηματίας.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:12
Διάβασα μέχρι το «για όσους νέους»
enterprise-psi έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:17
Διάβασα μέχρι Parrot.
Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:33
Το διάβασα όλο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:48
Θα το διάβαζα αν ήξερα να διαβάζω.
Είστε μεγάλα σούργελα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2020, 20:03
(αλλά πώς θα κάνεις δυο αν δεν βρίσκεις τίποτα ή αν ήδη στη μια δουλεύεις 12ωρα και άνω χωρις ρεπο...),
Σε κάθε άλλη περίπτωση, είτε είσαι γόνος, είτε βολεμένος στο δημόσιο, είτε επιχειρηματίας.
Δηλαδή αν είσαι ένας υδραυλικός ή ένας ηλεκτρολόγος, λες ότι δεν μπορείς να συντηρείς ένα σπίτι;
Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2020, 20:03
Δηλαδή αν είσαι ένας υδραυλικός ή ένας ηλεκτρολόγος, λες ότι δεν μπορείς να συντηρείς ένα σπίτι;