ντάξει,ο δευτερότοκος γίνεται αρχιδούκας του πιτζονσάιρ,εδώ παίρνει ένα τριάρι στο περιστέρι,ίδιο πράμα είναι πάνω κάτω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Ειδική περίπτωση. Τόσο ειδική που δεν φταίει κανένας από τους εμπλεκόμενους αλλά εξωτερικοί παράγοντες.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:20Πώς το κάνουν αυτό το πράγμα; ΑπορώAntares έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:18 . Δεν έμενε καθόλου χώρος, αφού τότε ο πατέρας μου ήταν αρκετά νέος όπως και η σύντροφός του και προσπαθούσαν να στήσουν καινούριο σπιτικό. Ασχέτως τώρα αν έμειναν από την άλλη οικογένεια έξι παιδιά ανήλικα, περσινά ξινά σταφύλια.
Οκτώ παιδιά. Δύο της συντρόφου.
Συμφωνώ απόλυτα, απλά στην Ελλάδα αυτή η συγκατοίκηση δεν υπάρχει.Antares έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:35Δεν ήταν άσχημα για νεαρό άτομο. Βέβαια δεν έμενα μέσα σε πόλη, αλλά σε κωμόπολη. Με ποδήλατο πήγαινες έως τον σταθμό των τρένων και σε μισή ώρα ήσουν σε πόλη. Η ιδιοκτήτες έμεναν στους πάνω ορόφους (μεζονέτα ήταν το κτίριο) και ναι οι γιοί της έμεναν στο πατρικό.Athos έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:19αυτές οι συνθήκες είναι αδιανόητες για Έλληνα στην ΕλλάδαAntares έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:14 με ένα πεντάωρο καθημερινά έβγαιναν τα έξοδα σε δωμάτιο με κοινή κουζίνα και μπάνιο με άλλους (με άλλους τρεις είχα μείνει σε συγκατοίκηση και δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν δύο νεαροί Γερμανοί και μια Ρουμανογερμανίδα όχι μουσουλμάνοι κλπ
Το δωμάτιο περίπου 15 τ.μ. κουζίνα και μπάνιο κοινό με άλλα τρία άτομα που έφευγαν τα Σαββατοκύριακα. Η καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους γινόταν από καθαρίστρια (βασικά η ιδιοκτήτρια έκανε καθαρισμό πολλές φορές) και συμπεριλαμβανόταν στο ενοίκιο.
Το θέμα μου είναι ότι αυτά γίνονται φυσιολογικά, δεν χρειάζεται να τσακωθείς με τον πατέρα και τα Σαββατοκύριακα κάνεις επίσκεψη. Αυτή η αρρώστια της προηγούμενης γενιάς είναι μοναδική. Πιστεύω με την γιαγιά μου θα είχα καλύτερη συνεννόηση.
Όσο για συνεννόηση με παππούδες/γιαγιάδες, ασφαλώς είναι καλύτερη γιατί δεν υπάρχει η εξουσία των περιουσιακών στοιχείων και η ανησυχία για το τι θα γίνουν ..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Λίνο Βεντούρα
οι περισσότεροι φοιτητές συγκατοικούν, για ποιο πράμα μιλάς;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ελλάδα : ποσοστό ιδιοκατοίκησης 85% (μεγάλο μέρος του οποίου με 2-3 ακίνητα)foscilis έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:05 Το πρόβλημα δεν είναι "της προηγούμενης γενιάς" αλλά "της προηγούμενης γενιάς από εσένα". Αν βρίσκεσαι κάτω από την ίδια στέγη με τον γονέα σου, είναι αδύνατο για τον γονέα να μην τη βλέπει αρχηγός της οικογενειακής μονάδας, ιδιαίτερα απέναντι σε κορίτσι. Εκτός αν κάνεις επικούς τσακωμούς για να κερδίσεις κατά κάποιον τρόπο λίγο χώρο. Αντίθετα οι συνομήλικοι ξένοι συγκάτοικοι σε βλέπουν σαν ίσο και η γιαγιά σε βλέπει σαν το γλυκό πιτσουλίνι που το υπεραγαπάμε και δεν του λέμε όχι σε τίποτα.
Γερμανία : ποσοστό ιδιοκατοίκησης 44%
σου λέει κάτι ;
Athos έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:47Συμφωνώ απόλυτα, απλά στην Ελλάδα αυτή η συγκατοίκηση δεν υπάρχει.Antares έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:35Δεν ήταν άσχημα για νεαρό άτομο. Βέβαια δεν έμενα μέσα σε πόλη, αλλά σε κωμόπολη. Με ποδήλατο πήγαινες έως τον σταθμό των τρένων και σε μισή ώρα ήσουν σε πόλη. Η ιδιοκτήτες έμεναν στους πάνω ορόφους (μεζονέτα ήταν το κτίριο) και ναι οι γιοί της έμεναν στο πατρικό.
Το δωμάτιο περίπου 15 τ.μ. κουζίνα και μπάνιο κοινό με άλλα τρία άτομα που έφευγαν τα Σαββατοκύριακα. Η καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους γινόταν από καθαρίστρια (βασικά η ιδιοκτήτρια έκανε καθαρισμό πολλές φορές) και συμπεριλαμβανόταν στο ενοίκιο.
Το θέμα μου είναι ότι αυτά γίνονται φυσιολογικά, δεν χρειάζεται να τσακωθείς με τον πατέρα και τα Σαββατοκύριακα κάνεις επίσκεψη. Αυτή η αρρώστια της προηγούμενης γενιάς είναι μοναδική. Πιστεύω με την γιαγιά μου θα είχα καλύτερη συνεννόηση.
Όσο για συνεννόηση με παππούδες/γιαγιάδες, ασφαλώς είναι καλύτερη γιατί δεν υπάρχει η εξουσία των περιουσιακών στοιχείων και η ανησυχία για το τι θα γίνουν ..
Μια χαρά υπάρχει η συγκατοίκηση. Τα περισσότερα μου χρόνια συγκατοικουσα ή με φίλες μου ή με φίλους μου. Δεν έβγαινε αλλιώς στην Ελλάδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Σην Γερμανία υπάρχουν καμιά δεκαριά μεγαλουπόλεις, όπου οι μετανάστες (εξωτερικοί και εσωτερικοί) αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων. Γι αυτό είναι τα ποσοστά τόσο διαφορετικά. Στον γερμανικό πληθυσμό και στις μικρές πόλεις το ποσοστό δεν είναι πολύ διαφορετικό από την Ελλάδα.Athos έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:53
Ελλάδα : ποσοστό ιδιοκατοίκησης 85% (μεγάλο μέρος του οποίου με 2-3 ακίνητα)
Γερμανία : ποσοστό ιδιοκατοίκησης 44%
σου λέει κάτι ;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Από τους λίγους που δεν σπουδάζουν στην πόλη τους, οι πολύ λιγότεροι συγκατοικούνΛίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:50οι περισσότεροι φοιτητές συγκατοικούν, για ποιο πράμα μιλάς;
ενώ και τότε το πηγαινέλα παιδιών/γονέων για θέματα εξυπηρέτησης είναι συνεχές.
Μιλάμε για το πράγμα που λέγεται επιλογή αυτονόμησης.
- Λίνο Βεντούρα
δηλαδη ηταν τοσο ενοχλητικοι που εφυγε και ηρθε στην ελλαδα. τι δεν καταλαβαινεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Που να ήξερα.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 13:00δηλαδη ηταν τοσο ενοχλητικοι που εφυγε και ηρθε στην ελλαδα. τι δεν καταλαβαινεις;![]()
ε ναι, υπάρχει μεγάλος αριθμός σχολών, οι περισσότεροι προτιμούν σχολές στην πόλη τους, και γίνεται και της μεταγραφής το κάγκελο.
Ποιό το παράξενο ;
τι εννοείς, έχεις έρθει από άλλη χώρα ;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:54 Μια χαρά υπάρχει η συγκατοίκηση. Τα περισσότερα μου χρόνια συγκατοικουσα ή με φίλες μου ή με φίλους μου. Δεν έβγαινε αλλιώς στην Ελλάδα.
Επίσης (δεν εννοώ εσένα) το ότι πήρα ένα βαλιτσάκι και πήγα στη γκόμενα/γκόμενο δε μετράει για συγκατοίκηση ....
- Λίνο Βεντούρα
Κατ' αρχάς οι λίγοι σπουδάζουν στον τόπο τους, κυρίως Αθηναίοι όπου στην Αθήνα υπάρχουν όλες σχεδόν οι σχολές. Επίσης εννοείται πως όσοι σπουδάζουν στον τόπο τους θα μείνουν στο πατρικό -αν και εγώ ήξερα αρκετούς σε αυτήν την κατηγορία που συγκατοίκησαν με άλλους για να φύγουν από το πατρικό και κάνουν την ...φοιτητική τους ζωή.Athos έγραψε: 04 Φεβ 2020, 13:05ε ναι, υπάρχει μεγάλος αριθμός σχολών, οι περισσότεροι προτιμούν σχολές στην πόλη τους, και γίνεται και της μεταγραφής το κάγκελο.
Ποιό το παράξενο ;
ΌχιAthos έγραψε: 04 Φεβ 2020, 13:10τι εννοείς, έχεις έρθει από άλλη χώρα ;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:54 Μια χαρά υπάρχει η συγκατοίκηση. Τα περισσότερα μου χρόνια συγκατοικουσα ή με φίλες μου ή με φίλους μου. Δεν έβγαινε αλλιώς στην Ελλάδα.
Επίσης (δεν εννοώ εσένα) το ότι πήρα ένα βαλιτσάκι και πήγα στη γκόμενα/γκόμενο δε μετράει για συγκατοίκηση ....
Εννοώ με τους μισθούς που έπαιζαν και παίζουν, καλύτερα να συγκατοικείς να μοιραζονται τα έξοδα. Δεν βγαίνει αλλιώς. Εκτός κι αν έχεις πάλι τους γονείς να σου πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς κτλ. Που και πάλι εκεί δεν μιλάμε για ανεξαρτησία. Μιλάμε για το παιδί που έφυγε από το πατρικό αλλά πάλι είναι κάτω από τις φτερούγες των γονιών.
Και εγώ εννοώ συγκατοίκους κι όχι γκομενους/γκόμενες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-