!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σημανση
-
Ορέστης 35
Σημανση
Λοιπον οπως εγραψα χτες μας εκανε διαρρηξη μια γρια και εκλεψε 50 ευρω. Πηγε ο αδελφος μου αστυνομια αλλα του ειπαν οτι για να σταλει η σημανση πρεπει να παω εγω στο τμημα να υποβαλλω μηνυση ως παθων.
Το προβλημα ειναι α) οτι του ειπαν να παμε σε συγκεκριμενο τμημα οπου γινεται το σωσε απο προσαγωγες και φοβαμαι για φασαριες, μικροβια κλπ. Γιατι δε γινεται να παω σε αλλο;
β) φοβαμαι μηπως μου δημιουργησουν καποιο προβλημα λογω στρατου
Εμενα το ενστικτο μου λεει οτι πρωτον και η σημανση να ερθει για αποτυπωματα κλπ δεν προκειται ποτε να βρουν τη γρια και οτι δευτερον ειναι γραφτο παντοτε να παρουσιαζονται εμποδια που μου γκρεμιζουν τη ζωη και το σοφο θα ειναι να επικεντρωθω σε θετικα πραγματα που μου φτιαχνουν τη διαθεση και οχι σε πραγματα που μού φερνουν αγχος και δυστυχια.
Ολο και καποιος εδω μεσα θα εχει εμπειρια απο διαρρηξη.
Το προβλημα ειναι α) οτι του ειπαν να παμε σε συγκεκριμενο τμημα οπου γινεται το σωσε απο προσαγωγες και φοβαμαι για φασαριες, μικροβια κλπ. Γιατι δε γινεται να παω σε αλλο;
β) φοβαμαι μηπως μου δημιουργησουν καποιο προβλημα λογω στρατου
Εμενα το ενστικτο μου λεει οτι πρωτον και η σημανση να ερθει για αποτυπωματα κλπ δεν προκειται ποτε να βρουν τη γρια και οτι δευτερον ειναι γραφτο παντοτε να παρουσιαζονται εμποδια που μου γκρεμιζουν τη ζωη και το σοφο θα ειναι να επικεντρωθω σε θετικα πραγματα που μου φτιαχνουν τη διαθεση και οχι σε πραγματα που μού φερνουν αγχος και δυστυχια.
Ολο και καποιος εδω μεσα θα εχει εμπειρια απο διαρρηξη.
Re: Σημανση
Η μητέρα σου την έβαλε.
Να κλειδώνετε.
Να κλειδώνετε.
Re: σήμερα: ο ορέστης θύμα διάρρηξης
πολλές φορές σκαρφαλώνουν από τα μπαλκόνια αυτές
Χαλάλι της γριάς τα 50 ευρώ αν καταφέρνει να κάνει τον Μελισσανίδη...
Αμα είναι χαλάλι δωστα εσύ.
Εγώ πλήρωσα 150 ευρώ πόρτα επειδή δεν ήταν γριά που ήξερε να κάνει τον Μελισσανίδη ώστε να μπει από το παράθυρο.
Ήξερε να κάνει τον χουλκ;stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2020, 09:12Εγώ πλήρωσα 150 ευρώ πόρτα επειδή δεν ήταν γριά που ήξερε να κάνει τον Μελισσανίδη ώστε να μπει από το παράθυρο.![]()
Ακριβώς.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θα σου κανει τόσο κωλο το σπιτι η σημανση που θα κοστισει περισσοτερο να το καθαρισεις.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η αρχιδια της ημεραςΟρέστης 35 έγραψε: 04 Φεβ 2020, 02:58 Λοιπον οπως εγραψα χτες μας εκανε διαρρηξη μια γρια και εκλεψε 50 ευρω.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Ορέστης 35
Λες; Βασικα το χερουλι θελω να ελεγξουν. Ειναι υποχρεωτικο να ελεγξουν ολο το σπιτι;perseus έγραψε: 04 Φεβ 2020, 09:44 Θα σου κανει τόσο κωλο το σπιτι η σημανση που θα κοστισει περισσοτερο να το καθαρισεις.
- perseus
Εμενα μου εκανε στην μπαλκονοπορτα και στην πορτα και μετα μου ειπε οτι αφου δεν σου πηραν τιποτα μην συνεχισω .
-
Ορέστης 35
Και γιατι λες οτι εγινε κωλος το σπιτι;perseus έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:22 Εμενα μου εκανε στην μπαλκονοπορτα και στην πορτα και μετα μου ειπε οτι αφου δεν σου πηραν τιποτα μην συνεχισω .
- perseus
Απο το υλικο που έβαζε για αποτυπωματα.
- Λίνο Βεντούρα
κόντρα πλακέ;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.