Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:07
Από τα ωραιότερα η ανεξαρτησία, η ελευθερία. Ζόρικο μεν αλλά η αίσθηση το ότι πατας στα πόδια σου μόνος σου, δεν υπάρχει.
ωστόσο έχουμε και το δίπλα νήμα με το "Νίκο" όπου έχουν μπερδευτεί οι πχορουμίτες και σολάρει ο Ορέστης
Από τα ωραιότερα η ανεξαρτησία, η ελευθερία. Ζόρικο μεν αλλά η αίσθηση το ότι πατας στα πόδια σου μόνος σου, δεν υπάρχει.
ωστόσο έχουμε και το δίπλα νήμα με το "Νίκο" όπου έχουν μπερδευτεί οι πχορουμίτες και σολάρει ο Ορέστης
Θυμήθηκα μία περίπτωση που λέει ο γιος στους γονείς.
Το Σαββατοκύριακο θα πάτε στο εξοχικό.
Τώρα χειμώνα είναι ερημιά, τι να πα να κάνουμε;
Θα φέρω γυναίκα στο σπίτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 04 Φεβ 2020, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:19
Θυμήθηκα μία περίπτωση που λέει ο γιος στους γονείς.
Τι σαββατοκύριακο θα πάτε στο εξοχικό.
Τώρα χειμώνας είναι ερημιά, τι να πα να κάνουμε;
Θα φέρω γυναίκα στο σπίτι.
Στη γυναίκα τα είπε κάπως διαφορετικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Parrot έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:10
Είτε στην επαρχία είτε ακόμα και στις πόλεις, ο άνδρας πάντοτε έμενε στο πατρικό
του, και η γυναίκα πήγαινε να ζήσει στο σπίτι του άνδρα που παντρευόταν και ο οποίος ζούσε με τους γονείς του.
Μόνο ο πρωτότοκος άντρας και όποια παντρευόταν πρωτότοκο, καθώς και όποια κόρη έμενε στο ράφι είτε από μαλακία είτε επίτηδες για να γηροκομεί. Τα υπόλοιπα 7 παιδιά άνοιγαν δικά τους σπίτια, εφόσον φυσικά κατάφερναν να επιβιώσουν μέχρι ηλικία γάμου.
the comet the course the tail έγραψε: 03 Φεβ 2020, 20:04
είναι περίπλοκο το ζήτημα και πιο σύνθετο. για τα δεδομένα της ελλάδας, όταν είσαι 40αρης, παίζει να ζεις μαζί με γονείς γιατί είναι γέροι και ποιος θα τους κοιτάξει, γιατί δεν φτάνει η σύνταξη για τίποτα, για να σου προσέχουν τα παιδιά, για αλληλοβοήθεια κ.ο.κ.
γενικά επειδή υπάρχει ένα Οιδιπόδειο από εδώ μέχρι τις εκβολές του Αμαζονίου.
νύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 20:38
χάρη σε αυτή την επιλογή, καταφέρνουν και αποταμιεύουν χρήματα και
κάνουν όμορφα πραγματάκια, όπως ταξίδια κτλ, κάτι που εγώ για παράδειγμα, δεν έχω
κατορθώσει ποτέ
αν έπαιρναν και τσιμπούκια από εξηντάρηδες με σύφιλη να δεις τι χρήματα θα αποταμίευαν.
Γι αυτό κατά τη γνώμη μου τα παιδιά από τα 14-15 και μετά 1-2 μήνες το καλοκαίρι δουλειά για να μαθαίνουν με δικό τους εισόδημα. Και στα 18 βαλιτσουλα και για σπουδές. Και δουλειά τα σκ. . Αλλιώς πάλι καλοκαίρι δουλειά. Και μετά τις σπουδές, δικό του σπίτι και ευθύνες.
Καλύτερα είναι όταν είσαι φοιτητής, που είσαι και ανεξάρτητος και πληρώνουν άλλοι τα έξοδα και το σπίτι.
Όταν είσαι φοιτητής σε άλλη πόλη, από εκεί που μένουν οι γονείς σου.
Καλύτερα είναι όταν είσαι φοιτητής, που είσαι και ανεξάρτητος και πληρώνουν άλλοι τα έξοδα και το σπίτι.
Όταν είσαι φοιτητής σε άλλη πόλη, από εκεί που μένουν οι γονείς σου.
Εννοείται και θα κάνουν τη φοιτητική ζωή. Αλλά όχι υπερβολές και οι γονείς να κόβουν χρήμα για σπουδές, ανέσεις, διακοπές, ψώνια κτλ.
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:36
Γι αυτό κατά τη γνώμη μου τα παιδιά από τα 14-15 και μετά 1-2 μήνες το καλοκαίρι δουλειά για να μαθαίνουν με δικό τους εισόδημα. Και στα 18 βαλιτσουλα και για σπουδές. Και δουλειά τα σκ. . Αλλιώς πάλι καλοκαίρι δουλειά. Και μετά τις σπουδές, δικό του σπίτι και ευθύνες.
Γερμανικό σύστημα. Αυτό συνάντησα το 1990 που μετανάστευσα εκεί στα 19. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν να μείνω στα σπίτια των γονιών μου που ήταν χωρισμένοι. Ο πατέρας με άλλη σύντροφο, η μητέρα μόνη της. Περίπου έναν χρόνο έμεινα στον καθένα αλλά μου τάραξαν την ψυχολογία. Τελικά έμπλεξα με Ελλάδα λόγω του πανικού που μου προκάλεσαν αυτοί, γιατί η χώρα και οι άνθρωποί της δεν μου προκαλούσαν κανένα πανικό αντιθέτως τους συμπάθησα και βάλτωσα στην Ελλάδα.
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:36
Γερμανικό σύστημα. Αυτό συνάντησα το 1990 που μετανάστευσα εκεί στα 19. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν να μείνω στα σπίτια των γονιών μου που ήταν χωρισμένοι. Ο πατέρας με άλλη σύντροφο, η μητέρα μόνη της. Περίπου έναν χρόνο έμεινα στον καθένα αλλά μου τάραξαν την ψυχολογία. Τελικά έμπλεξα με Ελλάδα λόγω του πανικού που μου προκάλεσαν αυτοί, γιατί η χώρα και οι άνθρωποί της δεν μου προκαλούσαν κανένα πανικό αντιθέτως τους συμπάθησα και βάλτωσα στην Ελλάδα.
Εμ αυτό λέω. Μετά τα 18 δεν πρέπει να μένεις με γονείς.
nowhere έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:06
να πούμε ότι ανεξάρτητος = υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό σου.για να επαναφέρω στη πραγματικότητα τους παντρεμένους αυτό