Και οι αριστεροί. Αυτοί μάλιστα έχουν διώξει τους γονείς στο χωριό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ίσως και να είμαι εξαίρεση, αλλά από πρωτοετής φοιτητής δούλευα, είχα τη γκαρσονιέρα μου και πήγαινα στο πατρικό αργά το βράδυ να δώσω το παρών. Και τσούκου τσούκου με τα χρόνια την έκανα και έμενα στο δικό μου και πήγαινα και τους έβλεπα δις την εβδομάδα και όλα καλά και ωραία.Μηχανικός έγραψε: 03 Φεβ 2020, 20:22 Από το σπίτι φεύγανε όταν παντρεύονταν.
Τώρα που παντρεύονται οι άντρες στα 45 και γυναίκες στα 40 λογικό είναι να μένουν περισσότερα χρόνια.
Βέβαια ο πατέρας ψιλοπαραπονιόταν ("γιατί ρε παιδάκι μου πληρώνεις ενοίκιο και δεν κάθεσαι στο σπιτάκι σου;") αλλά η ανεξαρτησία πάνω από όλα...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Διάβασα μέχρι το Γιολάντα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ως φοιτητής έμενα μόνος και συνέχισα να ζω σε εκείνη τη στέγη, μέχρι που παντρεύτηκε η αδερφή μου.
Τότε κάναμε τράμπα. Εγκαταστάθηκε η αδερφή στο δικό μου με τον άντρα της και για κάποια χρόνια (μέχρι να εξασφαλίσω επαρκές εισόδημα) πήγα εγώ στο πατρικό.
Το τι άκουσα από "φίλους" και "φιλενάδες" το διάστημα που ήμουν στο πατρικό, καλύτερα να μην το αναπολήσω.
Μέχρι και να ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ μου πρότειναν!
Δηλαδή χωρίς δουλειά, να ξόδευα σιγά-σιγά τα λεφτά από την τράπεζα "για να μη μένω με τους γονείς".
Βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και τώρα παίρνω την εκδίκησή μου.
Τότε κάναμε τράμπα. Εγκαταστάθηκε η αδερφή στο δικό μου με τον άντρα της και για κάποια χρόνια (μέχρι να εξασφαλίσω επαρκές εισόδημα) πήγα εγώ στο πατρικό.
Το τι άκουσα από "φίλους" και "φιλενάδες" το διάστημα που ήμουν στο πατρικό, καλύτερα να μην το αναπολήσω.
Μέχρι και να ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ μου πρότειναν!
Δηλαδή χωρίς δουλειά, να ξόδευα σιγά-σιγά τα λεφτά από την τράπεζα "για να μη μένω με τους γονείς".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 03 Φεβ 2020, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καθόντουσαν στα σπίτια τους για να κάνουν οικονομία και να μαζέψουν κανένα λεφτό για να μπορέσουν να ανοίξουν μετά σπίτι με οικογένεια.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:38Ίσως και να είμαι εξαίρεση, αλλά από πρωτοετής φοιτητής δούλευα, είχα τη γκαρσονιέρα μου και πήγαινα στο πατρικό αργά το βράδυ να δώσω το παρών. Και τσούκου τσούκου με τα χρόνια την έκανα και έμενα στο δικό μου και πήγαινα και τους έβλεπα δις την εβδομάδα και όλα καλά και ωραία.Μηχανικός έγραψε: 03 Φεβ 2020, 20:22 Από το σπίτι φεύγανε όταν παντρεύονταν.
Τώρα που παντρεύονται οι άντρες στα 45 και γυναίκες στα 40 λογικό είναι να μένουν περισσότερα χρόνια.
Βέβαια ο πατέρας ψιλοπαραπονιόταν ("γιατί ρε παιδάκι μου πληρώνεις ενοίκιο και δεν κάθεσαι στο σπιτάκι σου;") αλλά η ανεξαρτησία πάνω από όλα...
Είναι ένας ακόμη λόγος που σήμερα δεν παντρεύονται, αφού δεν έχουν μπει σε αυτή την διαδικασία.
ο Μηχανικός είναι πολύ εύστοχος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Eθνικοκοινωνιστης
πρακτικα μας λες οτι υπευθυνες για το θεμα της δανειακης φουσκας ειναι οι γυναικειες επιθυμιεςAlien666 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:52 Ως φοιτητής έμενα μόνος και συνέχισα να ζω σε εκείνη τη στέγη, μέχρι που παντρεύτηκε η αδερφή μου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν το έχω ψάξει έτσι. Και άντρες μου το έλεγαν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:58πρακτικα μας λες οτι υπευθυνες για το θεμα της δανειακης φουσκας ειναι οι γυναικειες επιθυμιεςAlien666 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:52 Ως φοιτητής έμενα μόνος και συνέχισα να ζω σε εκείνη τη στέγη, μέχρι που παντρεύτηκε η αδερφή μου.
Βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και τώρα παίρνω την εκδίκησή μου.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αλληλένδετα είναι. Αμα δεν τρως καλά, δεν γαμας και καλά.Daje έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:56 Ο λογος για τον οποιο οι συγχρονοι ανδρες μενουν στο πατρικο τους ειναι οτι οι γυναικες, πλεον, δεν ξερουν να μαγειρευουν.
Ωραια τα ντελιβερυ και τα εστιατορια, αλλα οι ανδρες θελουν να γαμανε και να τρωνε σαν βασιλιαδες.
Αν δεν συντρεχουν αυτες οι 2 προυποθεσεις, αστο καλυτερα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
ελα μαζι μας και προσαρμοσε το lifestyle σου ετσι ωστε να καταρρευσει ο καπιταλισμοςAlien666 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:00Δεν το έχω ψάξει έτσι. Και άντρες μου το έλεγαν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:58πρακτικα μας λες οτι υπευθυνες για το θεμα της δανειακης φουσκας ειναι οι γυναικειες επιθυμιεςAlien666 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:52 Ως φοιτητής έμενα μόνος και συνέχισα να ζω σε εκείνη τη στέγη, μέχρι που παντρεύτηκε η αδερφή μου.
Βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και τώρα παίρνω την εκδίκησή μου.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δηλαδή τι να κάνω, να ξαναπάω στο πατρικό για να πέσει ο καπιταλισμός;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:02ελα μαζι μας και προσαρμοσε το lifestyle σου ετσι ωστε να καταρρευσει ο καπιταλισμοςAlien666 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:00Δεν το έχω ψάξει έτσι. Και άντρες μου το έλεγαν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:58
πρακτικα μας λες οτι υπευθυνες για το θεμα της δανειακης φουσκας ειναι οι γυναικειες επιθυμιες![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μπα, και σπίτι άνοιξα με οικογένεια και σώγαμπρος δεν έγινα, και εμπλούτισα τη ζωή μου με το πλεονέκτημα της ανεξάρτητης οίκησης, καθώς σου δίνει επιπλέον την ευχέρεια να δοκιμάζεσαι με τον σύντροφό σου υπό πρόσφορες συνθήκεςΜηχανικός έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:55
Καθόντουσαν στα σπίτια τους για να κάνουν οικονομία και να μαζέψουν κανένα λεφτό για να μπορέσουν να ανοίξουν μετά σπίτι με οικογένεια.
Είναι ένας ακόμη λόγος που σήμερα δεν παντρεύονται, αφού δεν έχουν μπει σε αυτή την διαδικασία.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ειχα την τυχη οι πρωτες μου δουλειες να περιλαμβανουν και στεγαση, οποτε την κοπανησα νωρις απο το πατρικο.
δεν μπορω να κατακρινω ομως οποιον δεν το κανει, χωρις να ξερω τις συνθηκες. π.χ. με τον πατερα μου δε θα εμενα στο ιδιο σπιτι, θα υπηρχε προβλημα. με τη μανα μου ευχαριστως, ακομη και τωρα της λεω να ερθει να μεινει μαζι μας αλλα δεν θελει.
επισης δεν ξερουμε σε καθε κατασταση, αν ο γονιος φροντιζει το τεκνο, η το αντιθετο.
δεν μπορω να κατακρινω ομως οποιον δεν το κανει, χωρις να ξερω τις συνθηκες. π.χ. με τον πατερα μου δε θα εμενα στο ιδιο σπιτι, θα υπηρχε προβλημα. με τη μανα μου ευχαριστως, ακομη και τωρα της λεω να ερθει να μεινει μαζι μας αλλα δεν θελει.
επισης δεν ξερουμε σε καθε κατασταση, αν ο γονιος φροντιζει το τεκνο, η το αντιθετο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν δεν ακούει η πεθερά τη νύφη όταν το κάνει με τον τον γιόκα της δεν είναι ευλογημένη η ένωση.Parrot έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:10 ......
Λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, συχνά-πυκνά ακούμε την
Δεν γνωρίζω για το εξωτερικό, αλλά στην ελληνική κοινωνία, παραδοσιακά, ουδέποτε έφευγε ο νέος απ' το σπίτι,
να ζήσει μόνος του και ανεξάρτητα. Είτε στην επαρχία είτε ακόμα και στις πόλεις, ο άνδρας πάντοτε έμενε στο πατρικό
του, και η γυναίκα πήγαινε να ζήσει στο σπίτι του άνδρα που παντρευόταν και ο οποίος ζούσε με τους γονείς του.
.......
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Από τα ωραιότερα η ανεξαρτησία, η ελευθερία. Ζόρικο μεν αλλά η αίσθηση το ότι πατας στα πόδια σου μόνος σου, δεν υπάρχει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-