!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
τοτε γιατι παραπονιουνται ειπαμε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ή θα γράψεις "...κι εγώ..." ή "...προσωπικά...".
"Κι εγώ προσωπικά" είναι πλεονασμός,άρα είσαι λάθος.
Ελπίζω να μην επαναληφθεί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άλλο εσύ που οδηγείς και το γουστάρεις για την πάρτη σου, και μπράβο σου. Στο παρόν νήμα όμως δεν στηλιτεύεται (οχι απο μενα τουλάχιστον) η ύπαρξη/δικαίωμα των γυναικών στο τιμόνι (όσο και αν κάποιοι παπάρες επιτήδειοι μου το γυρίσανε στα μισογυνίστικα το νημα), αλλά η ακρως σεξιστική νοοτροπία των γυναικών του τύπου "ο σωστός ο αντρας ρε να ουμ αμα δεν ξέρει να βαστάει τιμόνι και να οδηγει καλυτερα απο μενα δεν ειναι άντρας ρε να ουμ" ή του τύπου "ειναι τάδε χρονών μαντράχαλος και δεν εχει ακομα δίπλωμα ρε άντρας πράμα". Τουλάχιστον το βασικό θεμα του νηματος απο πλευράς μου που το άνοιξα, αυτό ήταν. Το χτύπημα των στερεοτύπων, ο σεξισμός του ασθενούς φύλου απέναντι στο ισχυρό. Τις υπόλοιπες μισογυνίστικες πιπες που γράφονται(και δεν εννοω από τον εθνι, αυτος ειναι απλως μια καλτ περσονα), τις καταδικάζω.Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:07Έχω αυτοκίνητο και δίπλωμα. Πήξε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:20 αιδοιοδουλικο γιολαντισταν με τις ελληνιολες που βλεπουν τους διαθεσιμους ταξιτζηδες να μειωνονται δραστικα σε αριθμο
κερδιζουμε![]()
![]()
![]()
![]()
ή οταν έχεις πραγματική άγνοια και είσαι νέος οδηγόςvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:24 Το ενα δεν αναιρεί λιγο το αλλο, σε αυτη την περιπτωση?![]()
Αν δεν εισαι εξοικειωμένη, αντιθετως, θα επρεπε να πας σαν κότα και φουλ ψαρωμενη, λογικά. Οχι να τρεχεις. Τρέχεις συνηθως όταν εισαι παραεξοικειωμένος υπερεκτιμώντας τις ικανοτητές σου.
όπου δεν έχεις μάθει ακόμη να οδηγείς "αμυντικά"
σόρρυ ναιδάκι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- vantono
Και φυσικά και δεν ισχύει ότι οι γυναίκες ειναι χειρότεροι οδηγοί απο τους αντρες. Τουλάχιστον όχι απο την εποχή του υδραυλικού τιμονιού κι έπειτα. Έως τότε πράγματι ηταν πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να οδηγήσει, λόγω του οτι έπασχε από τη μυική δύναμη των χεριών (εν συγκρίσει με τον αντρα) που απαιτούνταν για να πάρει τη στροφή. Όσο προχωράει η τεχνολογία και τα αυτόματα πληθαίνουν και ψοφάνε και τα χειροκινητα κιβώτια και η οδηγηση γίνεται όλο και ευκολότερη κτλ, τόσο περισσότερο θα αρχιζουν να ξεθωριάζουν και αυτες οι διακρίσεις. Ξεκολλάτε.
Τύπε, μπορείς επίσης να τον κόψεις σύριζα για να μην σε κυνηγάνε οι ελληνιόλες της γιολάντας και να είσαι ο ultra-mega-extra red pill master.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:46η κατοχη αυτοκινητου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν ειναι τιποτε παρα πανω απο επιδειξη πλουτου στατους πραγμα απο το οποιο ελκονται οι ελληνιολεςvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:45ε καλά, δεν ειπε κανείς να οδηγείτε μονο και μονο για να κάνετε τους ταξιτζήδες στις επίδοξες γκλοντιγκερούδες, αλίμονο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40 δεν αναπαραγουμε τον γυναικοκεντρικο κεφαλαιοκρατικο και αρπακτικο κοσμο αγαπητε μου![]()
![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
ακριβώςΒλήμα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 16:05 Ο άντρας που δεν οδηγεί είναι σαν τη γυναίκα που δεν μαγειρεύει: δεν τρέχει τίποτα.
Κι αν υπάρχει κόσμος που ξενερώνει, υπάρχει και κόσμος που δεν ξενερώνει.
με κάποιον πολύ παλιό μου σύντροφο όταν ήμασταν πιτσιρίκια ονειρευόμασταν
πως δεν θα παίρναμε ποτέ αμάξι, θα κάναμε ταξίδια με τρένα, θα πηγαίναμε να ζήσουμε
στην νότια Αμερική, θα πίναμε χόρτο και θα χορεύαμε τις νύχτες κάτω απ τ΄άστρα
εντέλει, εγώ πήρα δίπλωμα, έμεινα αταξίδευτη, εκείνος παντρεύτηκε κι έγινε ΔΥ αλλά δε βαριέσαι...
Εγώ δίπλωμα έχω, αμάξι δεν έχω. Δεν υπόχρεωνω κανέναν να έρθει να με πάρει ή να με φέρει. Ούτε καν το ζητάω δηλαδή. Από μόνος του προσφέρεται ο άλλος.
Ταξί υπάρχουν, μμμ υπάρχουν τώρα αν κολλήσω καμία γρίπη και τους τη μεταδώσω δεν φταιω. Φταιω;
Δεν έχω πρόβλημα αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος. Σιγά, γιατί έχω εγώ για να έχω και τέτοιες απαιτήσεις; που και να είχα δεν με νοιάζει αν θα πήγαινα να τον πάρω εγώ. Σιγά που θα 'ρχοταν.
Ταξί υπάρχουν, μμμ υπάρχουν τώρα αν κολλήσω καμία γρίπη και τους τη μεταδώσω δεν φταιω. Φταιω;
Δεν έχω πρόβλημα αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος. Σιγά, γιατί έχω εγώ για να έχω και τέτοιες απαιτήσεις; που και να είχα δεν με νοιάζει αν θα πήγαινα να τον πάρω εγώ. Σιγά που θα 'ρχοταν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι καλέ τι σορρυ. Καλά τα λες.νύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:26ή οταν έχεις πραγματική άγνοια και είσαι νέος οδηγόςvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:24 Το ενα δεν αναιρεί λιγο το αλλο, σε αυτη την περιπτωση?![]()
Αν δεν εισαι εξοικειωμένη, αντιθετως, θα επρεπε να πας σαν κότα και φουλ ψαρωμενη, λογικά. Οχι να τρεχεις. Τρέχεις συνηθως όταν εισαι παραεξοικειωμένος υπερεκτιμώντας τις ικανοτητές σου.
όπου δεν έχεις μάθει ακόμη να οδηγείς "αμυντικά"
σόρρυ ναιδάκι![]()
Θύμισε μου να σε πάω μια βολτίτσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τουλάχιστον την πίνετε, τύπισσα ή το γυρίσατε και σε straight edge φάσεις;νύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:32ακριβώςΒλήμα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 16:05 Ο άντρας που δεν οδηγεί είναι σαν τη γυναίκα που δεν μαγειρεύει: δεν τρέχει τίποτα.
Κι αν υπάρχει κόσμος που ξενερώνει, υπάρχει και κόσμος που δεν ξενερώνει.
με κάποιον πολύ παλιό μου σύντροφο όταν ήμασταν πιτσιρίκια ονειρευόμασταν
πως δεν θα παίρναμε ποτέ αμάξι, θα κάναμε ταξίδια με τρένα, θα πηγαίναμε να ζήσουμε
στην νότια Αμερική, θα πίναμε χόρτο και θα χορεύαμε τις νύχτες κάτω απ τ΄άστρα
εντέλει, εγώ πήρα δίπλωμα, έμεινα αταξίδευτη, εκείνος παντρεύτηκε κι έγινε ΔΥ αλλά δε βαριέσαι...
Dein Herz, meine Gier
Εσύ δεν είσαι ρε τύπισσα, που έγραφες εδώ πώς θα γίνει να έρθει να σε πάρει ένας τύπος για να αράξετε σπίτι του;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:33 Εγώ δίπλωμα έχω, αμάξι δεν έχω. Δεν υπόχρεωνω κανέναν να έρθει να με πάρει ή να με φέρει. Ούτε καν το ζητάω δηλαδή. Από μόνος του προσφέρεται ο άλλος.
Dein Herz, meine Gier
πεθαίνω αργά-αργά από νηφαλιότητα εδώ και 7 χρόνιαFeindflug έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:35 Τουλάχιστον την πίνετε, τύπισσα ή το γυρίσατε και σε straight edge φάσεις;
το άλλο τί σημαίνει;
- vantono
Ναι πράγματι, ειναι κι αυτο, αν έρθει και σε πάρει γυναίκα στο αμαξι της αντί εσύ με το δικο σου, σου μαραίνονται και σου πέφτουν τα λιλιπούτεια αρχιδάκια ένα-ένα και σου φυτρώνει μια κλειτορίδα στη θέση τους, επιβεβαιωμένο. Ισχύει, ειναι ένα θεματάκι αυτο οντως.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:33 Εγώ δίπλωμα έχω, αμάξι δεν έχω. Δεν υπόχρεωνω κανέναν να έρθει να με πάρει ή να με φέρει. Ούτε καν το ζητάω δηλαδή. Από μόνος του προσφέρεται ο άλλος.
Δεν έχω πρόβλημα αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος. Σιγά, γιατί έχω εγώ για να έχω και τέτοιες απαιτήσεις; που και να είχα δεν με νοιάζει αν θα πήγαινα να τον πάρω εγώ.Σιγά που θα 'ρχοταν.
Θα βάλω την γάτα μου να κλαιειΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:41Τρολο-kiKi,ούτε ανάγνωση δεν γνωρίζεις; Αφού έγραψα ότι ουδέποτε οδήγησε, πώς έκατσα εγώ ποτέ συνοδηγός ώστε να της προκαλέσω προβλήματα;Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:34
Φαντάζομαι τον ήρωά τούτο όταν έκατσε συνοδηγός στην σύζυγο του τι τραύματα την δημιούργησε.
Γενικότερα,σταματώ εδώ (σεβόμενος τα πολλά πολλά προβλήματα που μας έγραψες ότι έχεις )και θα είσαι εφεξής ignore
-
Paralimnitis
Eγω οδηγω ,δεν θα μπορουσα να κανω και διαφορετικα στην Κυπρο δεν υπαρχουν συγκοινωνιες,χωρις αμαξι απλα δεν βγαινεις απο το σπιτι ουτε για τσιγαρα.Ειμαι ομως αθλιος στο παρκαρισμα μιλαμε μηδεν αισθηση του χωρου,το 99% των γυναικων παρκαρει καλυτερα απο μενα
.Γενικα ειδικα μεσα στην πολη δεν μου αρεσει ιδιαιτερα να οδηγω.