!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Δεν ειναι μονο αυτοι που κρεμανε τα κλειδια η φοβουνται την οδηγηση, αλλα και οσοι (κυριως οσοι) δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα συντηρησης αυτοκινητου. Ωστοσο αυτες οι αποψεις ειναι ισοπεδωτικες. Μια εποχη την περασα και εγω χωρις αυτοκινητο οταν βρεθηκα σε δυσκολη οικονομικη θεση, ωστοσο βρηκα και διατηρησα μακροχρονια σχεση χωρις προβλημα, το ιδιο και φιλος μου στην ιδια κατασταση.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
εμένα δεν μου ακούγεται και τόσο σουρεαλιστικό και αξιοπερίεργο όλο αυτό πάντως, προφανώς γιατί κι εγώ δεν ειμαι ιδιαίτερα της οδήγησης, τη βαριέμαι αφόρητα και το δίπλωμα το έβγαλα αναγκαστικά. Αλλά πολλές γυναίκες το βλέπουν αμιγώς σεξιστικά. Τύπου "οποιος δεν ξέρει να κρατάει τιμόνι και λεβιέ, δεν ειναι σωστός άντρας". Και ειναι λυπηρό, στις μέρες μας. Όλη αυτή η νοοτροπία βέβαια πολύ πιθανον να ειναι και κάλυψη του "σε θελω ταξιτζή αλλιώς δεν σου κάθομαι", οπως επισήμανε πιο πανω ο αλιεχιν.Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:45vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:41
καθόλου απίθανο![]()
Αν και η εμπειρία μου με τύπισσες γενικότερα, σχετικά με τη συμπεριφορά τους απεναντι σε αντρες που δεν οδηγούν, θα μπορουσε να επιβεβαίωσει (μέχρι ενα σημειο) τη μαρτυρία της Μάτα. Γενικά ισχύει οτι ειναι αμείλικτες συνηθως πανω σε αυτο το θεμα, και το βλέπουν και φουλ στερεοτυπικά. Του τύπου "ο καλός, ο σωστός ο αντρας πρέπει να ξερει να οδηγάει τέλεια".
δω που τα λεμε, κι εμεις οι αντρες το ιδιο σκεφτομαστε. αμα μας πει καποιος δεν οδηγω, το πρωτο που θα σκεφτουμε ειναι μπας κι ειναι αδερφη, και το δευτερο αν εχει καποιο προβλημα υγειας.
το να μη θελει ειναι εκτος της σφαιρας κατανοησης μας.
Πήρα αυτοκίνητο στα 36 μου και μέχρι τότε οδηγούσε η γυναίκα μου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μα είναι πράγματι ακραία σεξιστικό, απο την πλευρά των γυναικώνε.
Η αδυναμία συντήρησης του οχήματος σαφώς και ειναι θέμα, αλλά οι γκόμενες σε αυτό μπορουν να δείξουν κατανόηση. Μου εχει συμβεί κι εμενα αρκετά παλιότερα, και σε φίλους μου. Το να μην οδηγάς καθόλου ομως άντρας πράγμα να ουμ, πολλές το θεωρούν πολύ αλλόκοτο και κρίντζυ.paul25 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:50 Δεν ειναι μονο αυτοι που κρεμανε τα κλειδια η φοβουνται την οδηγηση, αλλα και οσοι (κυριως οσοι) δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα συντηρησης αυτοκινητου. Ωστοσο αυτες οι αποψεις ειναι ισοπεδωτικες. Μια εποχη την περασα και εγω χωρις αυτοκινητο οταν βρεθηκα σε δυσκολη οικονομικη θεση, ωστοσο βρηκα και διατηρησα μακροχρονια σχεση χωρις προβλημα, το ιδιο και φιλος μου στην ιδια κατασταση.
-
Nero
η αλήθεια είναι, δεν ξερω αν είναι χειρότερο να είσαι απλώς σεξίστρια ή τσουλάρα που βλέπει το τούτο της μόνο ως επενδυτικό κεφάλαιο. Και να ξεκαθαρίσω, είμαι απολύτως υπερ του να βλέπει μια γυναίκα το αποτέτοιο της ως επενδυτικό κεφάλαιο. Καλά κάνει, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζει και την επένδυση απο τη συναισθηματική σχέση, εκτός και αν ο σύντροφος γνωρίζει και συναινεί ότι η σχέση τους είναι μικτή(έχει δηλαδή εν γνώσει του sugar babe, trophy wife), αλλιώς, αν αφήσεις τον άλλο να νομίζει ότι έχετε συναισθηματικό δεσμό αλλά εσύ τον βλέπεις μόνο ως ταξιτζή, πορτοφόλι κλπ, είσαι για τα τραίναvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:52εμένα δεν μου ακούγεται και τόσο σουρεαλιστικό και αξιοπερίεργο όλο αυτό πάντως, προφανώς γιατί κι εγώ δεν ειμαι ιδιαίτερα της οδήγησης, τη βαριέμαι αφόρητα και το δίπλωμα το έβγαλα αναγκαστικά. Αλλά πολλές γυναίκες το βλέπουν αμιγώς σεξιστικά. Τύπου "οποιος δεν ξέρει να κρατάει τιμόνι και λεβιέ, δεν ειναι σωστός άντρας". Και ειναι λυπηρό, στις μέρες μας. Όλη αυτή η νοοτροπία βέβαια πολύ πιθανον να ειναι και κάλυψη του "σε θελω ταξιτζή αλλιώς δεν σου κάθομαι", οπως επισήμανε πιο πανω ο αλιεχιν.Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:45vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:41
καθόλου απίθανο![]()
Αν και η εμπειρία μου με τύπισσες γενικότερα, σχετικά με τη συμπεριφορά τους απεναντι σε αντρες που δεν οδηγούν, θα μπορουσε να επιβεβαίωσει (μέχρι ενα σημειο) τη μαρτυρία της Μάτα. Γενικά ισχύει οτι ειναι αμείλικτες συνηθως πανω σε αυτο το θεμα, και το βλέπουν και φουλ στερεοτυπικά. Του τύπου "ο καλός, ο σωστός ο αντρας πρέπει να ξερει να οδηγάει τέλεια".
δω που τα λεμε, κι εμεις οι αντρες το ιδιο σκεφτομαστε. αμα μας πει καποιος δεν οδηγω, το πρωτο που θα σκεφτουμε ειναι μπας κι ειναι αδερφη, και το δευτερο αν εχει καποιο προβλημα υγειας.
το να μη θελει ειναι εκτος της σφαιρας κατανοησης μας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παίδες εμείς εδώ πάνω οδηγούμε. Έχει 4 δραστηριότητες την εβδομάδα, έχω γυμναστήριο, πάω 2 φορές την εβδομάδα στο σχολείο. Πάω σε συγγενείς, φίλους, υποχρεώσεις. Κυριακές, γιορτές σχόλες. Χειμώνα, καλοκαίρι, με κατακλυσμιαία βροχή. Το μόνο που μου φαίνεται δύσκολο, γιατί δεν το έχω συνηθίσει, είναι να μπω μέσα στην πόλη με το αυτοκίνητο. Αυτό πράγματι δεν το αντέχω. Από κει και πέρα, δώσε μου δρόμο και γεμάτο ντεπόζιτο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εντάξει ακραίο cringe οι το OP, γενικά αν δεν ήξερα πόσο κωλόζωα είναι οι ελληνίδες καγκουρογκόμενες (να ναι καλά η Βούτα, σχολείο κοινωνιολογίας αυτής της αηδιαστικής υποκολτούρας), θα πίστευα ότι είναι καρα fake. Αλλά κλασικές ηλίθιες καγκουρογκόμενες, λες και θα καθόταν σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τέτοιες πατσαβούρες, breed the seed and need for speed είναι η φάση (που ταιριάζει και στο θέμα) με τέτοιες καργιόλες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ξερεις υπαρχουν αρκετες που το κανουν ασυνειδητα το συγκεκριμενοNero έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:00 η αλήθεια είναι, δεν ξερω αν είναι χειρότερο να είσαι απλώς σεξίστρια ή τσουλάρα που βλέπει το τούτο της μόνο ως επενδυτικό κεφάλαιο. Και να ξεκαθαρίσω, είμαι απολύτως υπερ του να βλέπει μια γυναίκα το αποτέτοιο της ως επενδυτικό κεφάλαιο. Καλά κάνει, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζει και την επένδυση απο τη συναισθηματική σχέση, εκτός και αν ο σύντροφος γνωρίζει και συναινεί ότι η σχέση τους είναι μικτή(έχει δηλαδή εν γνώσει του sugar babe, trophy wife), αλλιώς, αν αφήσεις τον άλλο να νομίζει ότι έχετε συναισθηματικό δεσμό αλλά εσύ τον βλέπεις μόνο ως ταξιτζή, πορτοφόλι κλπ, είσαι για τα τραίνα
και το καταλαβαινουν και αυτες και οι συντροφοι οταν το πραγμα τσακισει και χωρισουν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Οι γυναίκες επιλέγουν αυτούς που τους προσφέρουν τα περισσότερα. Είναι αρχαία γνώση.
Αν και οδηγώ προτιμώ να οδηγεί ο άλλος, να χαζεύω εγώ,να βγάζω φώτο, να βάζω μουσική. Νομίζω κι οι άλλοι αυτό προτιμούν για κάποιο λόγο με φοβούνται όταν οδηγώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εύγε! Μπράβο!!Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:05 Αν και οδηγώ προτιμώ να οδηγεί ο άλλος, να χαζεύω εγώ,να βγάζω φώτο, να βάζω μουσική. Νομίζω κι οι άλλοι αυτό προτιμούν για κάποιο λόγο με φοβούνται όταν οδηγώ.
Πες ότι κάνεις πλάκα.
Για ποιο;Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:08Εύγε! Μπράβο!!Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:05 Αν και οδηγώ προτιμώ να οδηγεί ο άλλος, να χαζεύω εγώ,να βγάζω φώτο, να βάζω μουσική. Νομίζω κι οι άλλοι αυτό προτιμούν για κάποιο λόγο με φοβούνται όταν οδηγώ.
Πες ότι κάνεις πλάκα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος ακριβώς σε φοβάται και γιατί;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:09Για ποιο;Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:08Εύγε! Μπράβο!!Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:05 Αν και οδηγώ προτιμώ να οδηγεί ο άλλος, να χαζεύω εγώ,να βγάζω φώτο, να βάζω μουσική. Νομίζω κι οι άλλοι αυτό προτιμούν για κάποιο λόγο με φοβούνται όταν οδηγώ.
Πες ότι κάνεις πλάκα.![]()
![]()