Για τρίτη φορά: άλλο τροχαία παράβαση ή ατύχημα, άλλο ποινικό αδίκημα για το οποίο ισχύουν ειδικές διατάξεις όπως η στέρηση της προσβασιμότητας. Μην τα μπερδεύουμε. Μήπως δεν έχει και αρμοδιότητα το 100 αν κάποιος σε σαπίσει στο ξύλο σπίτι σου επειδή είναι "ιδιωτικός χώρος";Εγω που δουλευω σε παρκιγκ ξερω οτι δεν μπορεί,μαλιστα σε ατυχημα που εγινε εντος μουβειπαν οτι μπορώ να μην καταθεσω σε περιπτωση που παει σε δικη.
Δες την άλλη απάντησή μου. Η κατάληψη θέσης ΑΜΕΑ και η στέρηση του δικαιώματος στην προσβασιμότητα είναι ποινικό αδίκημα και όχι απλή τροχαία παράβαση.stergiosbik έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:13 Το παρκινγκ ενος καταστηματος ειναι ιδιωτικος χωρος κι εκει η τροχαια δεν εχει αρμοδιοτητα.
Δεν εκπλήσσομαι, είναι δημόσιοι υπάλληλοι και θα σκεφτούν χιλιάδες δικαιολογίες για να μην κουνήσουν τον κώλο τους. Εγώ έχω ακούσει και ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα που πέφτουν μπαλωθιές τριάντα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα. Επίσης δεν είναι πολύ μορφωμένοι και η κουλτούρα της κοινωνίας γύρω από το θέμα ΑΜΕΑ είναι επιπέδου ορδής Ορκ.Αν δεν με απατα η μνημη μου,το εχω ακουσει απο αστυνομικο.