!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φέτος το λάδι είναι φτηνό, ευκαιρία να αγοράσετε για όλη την χρονιά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Re: Φέτος το λάδι είναι φτηνό, ευκαιρία να αγοράσετε για όλη την χρονιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Ο γιανοπουλος το παίζει διπλό ταμπλό . Έχεις μασει ποτέ ελιές και μιλάς . Έχεις καθαρίσει ποτέ κοπριά . Πολλά μας τα πες μπέμπη .
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:59 Ο γιανοπουλος το παίζει διπλό ταμπλό . Έχεις μασει ποτέ ελιές και μιλάς . Έχεις καθαρίσει ποτέ κοπριά . Πολλά μας τα πες μπέμπη .
νομιζω πως η σωστη ορολογια ειναι "μπουμπη".
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:59 Ο γιανοπουλος το παίζει διπλό ταμπλό . Έχεις μασει ποτέ ελιές και μιλάς . Έχεις καθαρίσει ποτέ κοπριά . Πολλά μας τα πες μπέμπη .
O John John λεει οτι εχει σαρακατσανικη καταγωγη αλλα στο αρμεγμα παει ν αρμεξει τα κριαρια και τα τραγιά.
Για τετοιο ειδημονα στην φυσικη ζωη μιλαμε.
Kiki mat

stergiosbik έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:08
O John John λεει οτι εχει σαρακατσανικη καταγωγη αλλα στο αρμεγμα παει ν αρμεξει τα κριαρια και τα τραγιά.
Γαργαλησε κάνα τραγι στα αρχίδια και τον κουτουλησε. Εγώ έχω πρόβλημα στα χέρια να τσακωσω φτυάρι τσουγκράνα τα καταφερνω ,να βοσκήσω γιδια στα άρμεγμα είναι λίγο περίπλοκο το θέμα ,αλλά ξέρω να αρμεγω .
Τι βυζιά ρα; Μπομπόλια είναι . Ξέρεις τι είναι μπομπόλια;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:17
Γαργαλησε κάνα τραγι στα αρχίδια και τον κουτουλησε. Εγώ έχω πρόβλημα στα χέρια να τσακωσω φτυάρι τσουγκράνα τα καταφερνω ,να βοσκήσω γιδια στα άρμεγμα είναι λίγο περίπλοκο το θέμα ,αλλά ξέρω να αρμεγω .

Στον Γιαννοπουλο πεστα.
Εγω ειμαι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Και της πολης και του χωριου.
Kiki mat

stergiosbik έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:21
Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:17

Στον Γιαννοπουλο πεστα.
Εγω ειμαι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Και της πολης και του χωριου.
Τα λέω στην νύφη να τα ακούει η πεθερά. Για αντεκδίκηση του πληγωμένου γιανοπουλου . Θα γράψουν στον ριζοσπάστη μία παροιμία . Ποιο κουμουνιστικο χωριό από το δικό μου δεν υπάρχει .
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:48
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:40 Βλεπω μια δυσκολια στο να γινει κατανοητο οτι ο Ελληνας παραγωγος κερδιζει λιγοτερα απο τον Ιταλο και τον Τυνησιο και ειναι περιπου στα ιδια με τον Ισπανο αλλα με την διαφορα οτι ο Ισπανος βασιζεται στις μεγαλες ποσοτητες
Εχει κολλησει η βελονα στο ψεμα οτι κερδιζει ο Ελληνας παραγωγος
Είχα την γιαγιά και τον παππού μου . Τι κουνέλια,τ ι χοιρινά,τι κατσικιά τι αρνιά τι τυρί φέτα ... Μυριζω σφαχταρι και με ανοίγει η όρεξη . Κάτι παθαινω με τα σιτεμενα κρέατα . Πήγαινα στο χωριό και πάντα έσταζε αίμα στην αυλή . Και κοκόρια και κότες .
Συγχωρα με Είμαι σε δίαιτα μισό κατσίκι θα το τρωγα τωρα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, προφανώς τα συμφέροντά σου πάνε μαζί με την "ανάπτυξη", γι' αυτό υποστηρίζεις "ανάπτυξη" κι αυτό το σέβομαι. Εκεί που νιώθουμε ότι υποτιμάς την νοημοσύνη μας είναι όταν λες ότι η "ανάπτυξη" θα κάνει καλύτερη την ζωή των μη "επενδυτών", των παραγωγών ας πούμε. Η ξεφτιλισμένη τιμή του λαδιού δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, έχει πάρει την κατιούσα από τα εννενήνταζ.

https://www.agro24.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B ... E%B4%CE%BF

Το διάγραμμα μιλάει για τιμές έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. Καταλαβαίνεις πόσος κόπος χρειάζεται για να βγάλεις έξτρα παρθένο ελαιόλαδο; Εγώ κάθε χρόνο ξεπατώνομαι και βγάζω γύρω στον άσσο κι ούτε καν αυτόν θα τον πουλούσα για 1,25. Όταν λοιπόν θέλουν να αγοράζουν με τιμή 1,25 το λίτρο είναι σα να σου λένε "πούλα το χωράφι σου στους επενδυτές κι αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν", οπότε κι εγώ θα πω στον νόμο που θέλει να με καταστρέψει να πάει να γαμηθεί. Αυτοί οι νόμοι προασπίζονται συγκεκριμένα συμφέροντα, δεν εξυπηρετούν το κοινό καλό.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

7 τενεκεδες για φετος....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Kiki mat

Βλήμα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:37
Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:48
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:40 Βλεπω μια δυσκολια στο να γινει κατανοητο οτι ο Ελληνας παραγωγος κερδιζει λιγοτερα απο τον Ιταλο και τον Τυνησιο και ειναι περιπου στα ιδια με τον Ισπανο αλλα με την διαφορα οτι ο Ισπανος βασιζεται στις μεγαλες ποσοτητες
Εχει κολλησει η βελονα στο ψεμα οτι κερδιζει ο Ελληνας παραγωγος
Είχα την γιαγιά και τον παππού μου . Τι κουνέλια,τ ι χοιρινά,τι κατσικιά τι αρνιά τι τυρί φέτα ... Μυριζω σφαχταρι και με ανοίγει η όρεξη . Κάτι παθαινω με τα σιτεμενα κρέατα . Πήγαινα στο χωριό και πάντα έσταζε αίμα στην αυλή . Και κοκόρια και κότες .
Συγχωρα με Είμαι σε δίαιτα μισό κατσίκι θα το τρωγα τωρα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, προφανώς τα συμφέροντά σου πάνε μαζί με την "ανάπτυξη", γι' αυτό υποστηρίζεις "ανάπτυξη" κι αυτό το σέβομαι. Εκεί που νιώθουμε ότι υποτιμάς την νοημοσύνη μας είναι όταν λες ότι η "ανάπτυξη" θα κάνει καλύτερη την ζωή των μη "επενδυτών", των παραγωγών ας πούμε. Η ξεφτιλισμένη τιμή του λαδιού δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, έχει πάρει την κατιούσα από τα εννενήνταζ.

https://www.agro24.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B ... E%B4%CE%BF

Το διάγραμμα μιλάει για τιμές έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. Καταλαβαίνεις πόσος κόπος χρειάζεται για να βγάλεις έξτρα παρθένο ελαιόλαδο; Εγώ κάθε χρόνο ξεπατώνομαι και βγάζω γύρω στον άσσο κι ούτε καν αυτόν θα τον πουλούσα για 1,25. Όταν λοιπόν θέλουν να αγοράζουν με τιμή 1,25 το λίτρο είναι σα να σου λένε "πούλα το χωράφι σου στους επενδυτές κι αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν", οπότε κι εγώ θα πω στον νόμο που θέλει να με καταστρέψει να πάει να γαμηθεί. Αυτοί οι νόμοι προασπίζονται συγκεκριμένα συμφέροντα, δεν εξυπηρετούν το κοινό καλό.
Ο καρφοjohn τα λέει όλα αυτά . Το μ@νί μου είναι γαμ@μενο. Του john ?
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:44 Το μ@νί μου είναι γαμ@μενο.
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
Spoiler
Ή γράψε καθαρά "το μουνί μου είναι γαμημένο" ή μην γράψεις τίποτα. Αν είναι να βρίσεις πάρε και την ευθύνη ότι έβρισες
Kiki mat

Βλήμα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:47
Kiki mat έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:44 Το μ@νί μου είναι γαμ@μενο.
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
Spoiler
Ή γράψε καθαρά "το μουνί μου είναι γαμημένο" ή μην γράψεις τίποτα. Αν είναι να βρίσεις πάρε και την ευθύνη ότι έβρισες
Oχι η λέξη μουνί θίγει της φεμινίστριες. Ομολογω ότι έχει εισέλθει πέος στο αιδοίο μου .
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μηχανικός έγραψε: 01 Ιαν 2020, 19:20 Φέτος η παραγωγή είναι μεγάλη και οι τιμές έχουν πέσει.
Τώρα μπορείτε να αγοράζεται λάδι στην Μεσσηνία με 2,50 ευρώ το κιλό, έξτρα παρθένο με οξύτητα λιγότερο από 0,3.
Είναι πολύ καλύτερο από αυτό που θα παίρνεται με 5 ευρώ από το σούπερ μάρκετ.
Αγοράστε τώρα το λάδι της χρονιά σας κατευθείαν από τους παραγωγούς για να μην σας πιάσουν κορόιδα οι Γιαννοπουλαίοι. :D
Τσάμπα είναι.
Ordem e Progresso.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:43 Η πλειοψηφια των παραγωγων ειναι παρανομο να πουλαει στην λιανικη ανεξαρτητως συσκευασιας
Αυτοι που εχουν την καταλληλη νομικη μορφη και πληρωνουν τους αναλογους φορους δικαιουνται να πουλησουν στην λιανικη αν τυποποιησουν
Τι στον πεοντα δεν καταλαβαινεις;
μας εξηγείς τι σχέση έχουν αυτά με τα κέρδη του παραγωγού ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2020, 17:58 Πουθενά δεν συμβαίνει αυτό. Στην Βόρεια Ελλάδα την εποχή του μαζέματος αρχίζει η κακοκαιρία και αν τις άφηναν να πέσουν μόνες τους δεν θα είχαν ποτέ σοδειά.
.

Από τή πολύβροχη Κέρκυρα καί στό υπόλοιπο Ιόνιο πάντως τίς 5 έως 10 μέτρων !!!!!!!! ελιές τους.....

τίς αφήνουν νά πέφτουν μοναχές τίς καυμένες.....πού νά ραβδίσεις σέ τόσο ύψος..... :102:

Τήν Κρητική ποικιλία Τσουνάτη τή ξέρει κανένας ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Ελαιολαδο
Για να κερδισει περισσοτερο ο παραγωγος πρεπει αν αυξηθει η τιμη του
Για να αυξηθει η τιμη του πρεπει να αυξηθει η ζητηση
Για να αυξηθει η ζητηση στο Ελληνικο ελαιολαδο πρεπει να τυποποιηθει να διαφημιστει να χτιστoυν brand names κτλ κτλ

Αν δεν γινουν αυτα οι παραγωγοι θα τον πινουν ολο και περισσοτερο καθε χρονο και περισσοτερο και θα ζητιανευουν κρατικη επιδοτηση
Ταυτοχρονα θα ξηλωνονται οι ελλιες και θα αντικαθιστουνται με αλλες πιο επικερδεις καλλιεργειες η θα μειωνοννται οι παραγωγοι και θα δουλευουν γκαρσονια και πλυντες σε βενζιναδικα

Για να γινουν ολα αυτα πρεπει
Να παταχθει το παρεμποριο του ντενεκε
Να μειωθει ο αριθμος των ελαιοτριβειων
Να γινει εξυγχρονισμος των υφισταμενων ελαιοτριβειων που θα επιβιωσουν απο την μειωση
Να δημιουγηθουν mega ελαιοτριβεια
Να γινει αναδασμος ωστε να μην ειναι διασπαρτες οι καλλειεργειες
Να φυγουν απο την μεση οι λιλιπουτειο(οχι καρναβαλιστες) ελαιοπαραγωγοι
Να αλλαξουν σε καποιον βαθμο οι ποικιλιες ωστε να γινουν πιο αποδοτικες

κτλ κτλ κτλ

Οταν ενας παραγωγος πουλαει το λαδι του στην μαυρη αγορα κερδιζει βαρυπροθεσμα αλλα μακροπροθεσμα ουσιαστικα αυτοευνουχιζεται
Δεν ειναι καθολου περιεργο για τα Ελληνικα δεδομενα ανθρωποι να πανυγηριζουν την ωρα που κοβουν τους ορχεις τους βλεπε χορους στην παλτεια συνταγματος στο δημοψηφισμα
Ριζικες αλλαγες Αλλιως φατε στην μαπα αυτο και μοκο
https://www.imerazante.gr/wp-content/up ... y.gr-4.jpg

Οσο για τους καταναλωτες οι οποιοι ενδιαφερονται να γλιτωσουν προσκαιρα λιγα ευρω απο το λαδακι τους αργα η γρηγορα θα τον πιουν και αυτοι
Ηδη τον πινουν αλλα δεν το εχουν καταλαβει
Δεν υπαρχει κατι σε αυτη την ζωη που να μην εχει συνεπειες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”