Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2020, 04:08δεν φαινεται αυτο ... αυτο που φαινεται οτι το συστημα εχει κορεσθει και δεν μπορει να απορροφησει και επεξεργαστει νεα κρουσματα αλλα αυτο δεν εχει στατιστικο αντικρυσμα ... δεν εχουμε εκθετικη αυξηση γιατι δεν μπορουνε να το διασταυρωσουνε επισημα οποτε κανουνε το κοροιδο ... τωρα ομως θα εχουμε λογικα πολλαπλα νεα κρουσματα και στις υπολοιπες κινεζικες περιοχες αφου ειμαστε στο σταδιο εκδηλωσης της ασθενειας μετα το 10-14ημερο επωασης
Η παρακολούθηση του ρυθμού αύξησης κρουσμάτων και η προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, γιατί το τεστάρισμα των νέων περιπτώσεων είναι όπως λες προβληματικό, αλλά επίσης φαίνεται να καθυστερεί η ενημέρωση των sites. Εγώ παρακολουθώ τον δείκτη Cases/(Cases+Suspected) από εδώ: https://bnonews.com/index.php/2020/02/t ... rus-cases/
Μέχρι στιγμής κινείται μεταξύ 40% και 45%. Αν ξεπεράσει το 50% θα σημαίνει ότι η διάγνωση βελτιώνεται και τα νέα κρούσματα τεστάρονται.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ραντεβου στο αγαλμα του χερ Σοιμπλε στην Αριστοτελους
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μην σκας ρε συ,εμενα ξέρεις τι μου έχουν σύρει οι δηλωμενοι " επαναστάτες" ," αυτοκράτορες" . Οι TΣΕ,Οι μαο μαο και πόσοι στρατηγοί να πούμε . Το παιδάκι τώρα θα σπάσεις ... αμαρτία.
paul25 έγραψε: 03 Φεβ 2020, 10:26
Παντως δε μπορω να καταλαβω απο που και ως που εχει αρχησει να γινεται μοδα η χειρουργικη μασκα.
όντως. Την προηγούμενη Παρασκευή δε, είδα στο δρομο 4 διαφορετικά άτομα με μάσκα, μεσα στην ίδια μέρα.
Εγω μιλαω οτι το βλεπω τα τελευταια 3-4 χρονια πρωτα ολο ασιατες μπαινανε ετσι στο μετρο, αργοτερα το ειδα και απο καποιους Ελληνες, ακομα αντιστεκομαστε, αλλα η κινεζοποιηση θα γινει κανονας, στο μελλον θα τις φορα πολυς κοσμος. Το 2000 για παραδειγμα με τα sars οταν δεν ειχαμε πολλους κινεζους στη χωρα δεν υπηρχε κανενας να φορα μασκα, το εβλεπες μονο στην τηλεοραση στην Κινα. Τωρα θα γινει μοδιτσα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Εγώ δεν ξερω για τόσο παλιά. Παλιά έβλεπα πολυ πιο σπάνια, αλλά τον τελευταίο μήνα κυρίως το βλέπω συνεχώς στο δρόμο. Και απ'οτι εχω προσεξει, κανείς απο αυτους που εχω πετύχει δεν μου φάνηκε σχιστομάτης πισω απο τη μάσκα, μέχρι στιγμης τουλαχιστον.
vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:06
Εγώ δεν ξερω για τόσο παλιά. Παλιά έβλεπα πολυ πιο σπάνια, αλλά τον τελευταίο μήνα κυρίως το βλέπω συνεχώς στο δρόμο. Και απ'οτι εχω προσεξει, κανείς απο αυτους που εχω πετύχει δεν μου φάνηκε σχιστομάτης πισω απο τη μάσκα, μέχρι στιγμης τουλαχιστον.
Αυτο λεω, μονο οι Κινεζοι φοραγανε μασκες στη χωρα τους (λογικο, διοτι ειναι πολλοι σε μικρι χωρο) στην Ελλαδα (και ισως ευρωπη) δεν υπηρχε η κουλτουρα να φορα κανεις δημοσια, μπαιναμε μετρο και οποιον επαιρνε ο χαρος. Πριν 5 χρονια περιπου ειδα τις πρωτες μασκες σε μετρο απο Ασιατες και ελαχιστους Ελληνες καθως περνουν τα χρονια ομως και ιδιαιτερα με τον τωρινο ιο, αυξανονται αυτοι που φορανε. Σημερα στη δουλεια, οι μισοι ειναι με μασκα. Ιατρικοποιειται η κοινωνια μας, ο Ιλιτς δικαιωνεται.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Εμφανιζεται μπροστα σας ΜΟΥΝΑΡΑ κινεζα, με καταγωγη απο το Ουχάν, της ταξεως 9.12 - 9.35 / 10.00 (μιλαμε δηλαδη για ασυλληπτα νουμερα) και σας ζηταει ΕΠΙΜΟΝΑ να την ΓΑΜΗΣΕΤΕ.
Τι κανετε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!