νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:47 στο μεταξύ το καθυστερώ κι εγώ λόγω δυσκολιών και η σκατούλα
παθαίνει οξεία δαιμονοκατάληψη μόλις μυρίσει άνδρα στο σπίτι
μέχρι και στον ανηψιόμου που είναι 3,5 τριβότανε το τσουλάκι

νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:47 στο μεταξύ το καθυστερώ κι εγώ λόγω δυσκολιών και η σκατούλα
παθαίνει οξεία δαιμονοκατάληψη μόλις μυρίσει άνδρα στο σπίτι
μέχρι και στον ανηψιόμου που είναι 3,5 τριβότανε το τσουλάκι

Άμα το έχεις τσεκάρει πάντην τι να πω (;), δεν την έχω ακουστά πάντως την τύπισσα και νομίζω θα έπρεπε.νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:41 μου έχουν πει πως το κάνει επειδή αγαπά υπερβολικά τα ζώα
και όσοι έχουν πάει είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι και με
διαβεβαίωσαν πως είναι πράγματι γιατρός, δεν στειρώνει
με μαντζούνια υπό το σεληνόφως κτλ
καί τί προτείνεις;Athos έγραψε: 05 Φεβ 2020, 15:52 αφήστε βρε τα ζώα να κάνουν όπως τα ρυθμίζει η φύση.
Συνολική Εναντίωση σε πολιτισμό βιομηχανία και γατοχασάπηδες
Άντζελα εσύ;sys3x έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:52 Εφόσον ζεις με την γατούλα σου σε διαμέρισμα μέσα σε αστικό κέντρο έκανες πολύ καλά και για αυτήν και για εσένα που την αποστείρωσες.
Άμα είχες μονοκατοικία με πρόσβαση στην εξοχή ξέρωγω αλλάζει το πράμα, εκεί θα ήμουν πολύ εναντίον, ως έχει έπραξες το σωστό κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.
9Niki έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:54Άντζελα εσύ;sys3x έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:52 Εφόσον ζεις με την γατούλα σου σε διαμέρισμα μέσα σε αστικό κέντρο έκανες πολύ καλά και για αυτήν και για εσένα που την αποστείρωσες.
Άμα είχες μονοκατοικία με πρόσβαση στην εξοχή ξέρωγω αλλάζει το πράμα, εκεί θα ήμουν πολύ εναντίον, ως έχει έπραξες το σωστό κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.![]()
sys3x έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:559Niki έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:54Άντζελα εσύ;sys3x έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:52 Εφόσον ζεις με την γατούλα σου σε διαμέρισμα μέσα σε αστικό κέντρο έκανες πολύ καλά και για αυτήν και για εσένα που την αποστείρωσες.
Άμα είχες μονοκατοικία με πρόσβαση στην εξοχή ξέρωγω αλλάζει το πράμα, εκεί θα ήμουν πολύ εναντίον, ως έχει έπραξες το σωστό κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.![]()
Τι γλυκιά! Πολύ όμορφη!
Εντάξει είναι πάρα πολύ όμορφη,παρα πολύ γλυκιά και πολύ πρωτότυπη βρε συ!νύχτα έγραψε: 26 Απρ 2020, 22:16 έχει και κανελλί στη μουσούδα της αφού
λέβελ γλυκύτητας μέχρι τον ουρανό!
δεν είναι και τόσο πρωτότυπηMyrsini έγραψε: 27 Απρ 2020, 09:08
Εντάξει είναι πάρα πολύ όμορφη,παρα πολύ γλυκιά και πολύ πρωτότυπη βρε συ!
Ερωτεύτηκα!![]()
τι ωραιες φωνες που εχετε και οι δυο σας!