Κ μετά αναρωτιόμαστε ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: The Childfree Life
Ναι το ξέρω, είχε πολύ πλάκα το τραγουδάκι κτλ αλλά είναι σοβαρά τα πράματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
βάζω και αυτό το τραγουδάκι που μου θύμισε η bluerose, το ακούγαμε όταν ήμασταν παιδιά λογικά όσοι μας άρεσε ο Μηλιώκας. Θυμόμαστε πώς νιώθαμε τότε;
Χθες το βράδυ έβγαλα βόλτα τον σκύλο μου και μέσα στο μισοσκόταδο βλέπω να έρχεται προς το μέρος μας μια γυναικεία φιγούρα "πω ρε πστ" σκέφτομαι "θα με πει τίποτα για τον σκύλο τώρα".
Καθώς πλησίαζε όλο και πιο πολύ και διέκρινα καλύτερα το πρόσωπό της είδα ότι μας χαμογελούσε. "Την ξέρω;" σκέφτηκα (δεν την ήξερα).
"Βόλτα τον σκύλο;" μου λέει.
"Ναι, ναι" λέω εγώ.
Νταχτάρισε λίγο τον σκύλο μου και μετά μου έπιασε κουβέντα.
"Να εγώ μένω λίγο πιο κάτω, εκεί είναι το σπίτι μου ... μπλα, μπλα, μπλα" τέλος πάντων μου είπε κάποιες προσωπικές της πληροφορίες.
"Εσύ;"
Ε είπα κι εγώ κάποια γενικόλογα και μετά με ρώτησε πόσο χρονών είμαι.
"Παιδάκια έχεις;" μου λέει.
"Όχι" της λέω.
Σχεδόν δάκρυσε και με κοίταξε με οίκτο. Μα την παναγία. Σταμάτησε να μιλάει και μόνο με κοιτούσε.
"Κι εγώ είχα πρόβλημα" μου λέει. "Δεν μπορούσα να μείνω έγκυος, είχα μια αποβολή, με τον άντρα μου ήμασταν πολύ αγαπημένοι, προσπαθούσαμε αλλά τίποτα."
Να μην τα πολυλογώ καταλήξαμε στο τέλος να μου αναλύει όλη την ιστορία της υιοθεσίας της κόρης της και πόσο ευτυχισμένη είναι σήμερα η ζωή τους.
"Μην απελπίζεσαι" μου λέει. "Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις παιδί. Ο θεός είναι μεγάλος. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς να λες τρεις φορές μια προσευχή (δε θυμάμαι ποια προσευχή μου είπε να λέω) και να πέφτεις να κοιμάσαι."
"Να έρθεις καμιά μέρα στο σπίτι μας. Όποτε θέλεις. Σ' αγαπώ κορίτσι μου."
Με αγκάλιασε, με φίλησε σταυρωτά κι έφυγε.
Κατάλαβα. Άμα είσαι 36 και δεν έχεις κάνει ακόμα παιδί πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα.
Καθώς πλησίαζε όλο και πιο πολύ και διέκρινα καλύτερα το πρόσωπό της είδα ότι μας χαμογελούσε. "Την ξέρω;" σκέφτηκα (δεν την ήξερα).
"Βόλτα τον σκύλο;" μου λέει.
"Ναι, ναι" λέω εγώ.
Νταχτάρισε λίγο τον σκύλο μου και μετά μου έπιασε κουβέντα.
"Να εγώ μένω λίγο πιο κάτω, εκεί είναι το σπίτι μου ... μπλα, μπλα, μπλα" τέλος πάντων μου είπε κάποιες προσωπικές της πληροφορίες.
"Εσύ;"
Ε είπα κι εγώ κάποια γενικόλογα και μετά με ρώτησε πόσο χρονών είμαι.
"Παιδάκια έχεις;" μου λέει.
"Όχι" της λέω.
Σχεδόν δάκρυσε και με κοίταξε με οίκτο. Μα την παναγία. Σταμάτησε να μιλάει και μόνο με κοιτούσε.
"Κι εγώ είχα πρόβλημα" μου λέει. "Δεν μπορούσα να μείνω έγκυος, είχα μια αποβολή, με τον άντρα μου ήμασταν πολύ αγαπημένοι, προσπαθούσαμε αλλά τίποτα."
Να μην τα πολυλογώ καταλήξαμε στο τέλος να μου αναλύει όλη την ιστορία της υιοθεσίας της κόρης της και πόσο ευτυχισμένη είναι σήμερα η ζωή τους.
"Μην απελπίζεσαι" μου λέει. "Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις παιδί. Ο θεός είναι μεγάλος. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς να λες τρεις φορές μια προσευχή (δε θυμάμαι ποια προσευχή μου είπε να λέω) και να πέφτεις να κοιμάσαι."
"Να έρθεις καμιά μέρα στο σπίτι μας. Όποτε θέλεις. Σ' αγαπώ κορίτσι μου."
Με αγκάλιασε, με φίλησε σταυρωτά κι έφυγε.
Κατάλαβα. Άμα είσαι 36 και δεν έχεις κάνει ακόμα παιδί πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα.
Αυτή το ήθελε πολύ φαίνεται. Ε, αν το θέλεις πολύ δημιουργείς και τις προϋποθέσεις. Αλλιώς... τα ξέρεις. Πολύ μεγάλη φασαρία. Τι να σου πω...
Ψήφισα το 1 αλλά βρίσκω επίσης κατανοητό το 4.
Η απόκτηση παιδιού έχει νόημα όταν είναι επιλογή και όχι υποχρέωση.
Η απόκτηση παιδιού έχει νόημα όταν είναι επιλογή και όχι υποχρέωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το σκλήρυνες
Όταν πέσει η νύχτα η Ροδόπολη μοιάζει με τις Γούβες.
Αγιοστεφανος είναι πιο εντάξει, παρόλο που φεύγεις μακρυά και βρίθει και απο καράμπαμπες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εχει μια σχετικά καλή - μακριά από τα κακά μάτια του κοζμου μπυραρία + καλά κρεοπωλεία η περιοχή.
Με κέντρο τη Δροσιά -οι περιοχές γύρω είναι καλές για τα παιδιά .
* Από τις Γούβες έχω γλυκές - πανάρχαιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μια δόση παλιά πήγα με το ποδήλατο νύχτα στη Ροδόπολη. Δε κυκλοφορεί ούτε μύγα. Δε παλεύεται, νομίζεις οτι είσαι σε κανένα χωριό στο βουνό.
Δεν είναι μόνο οτι ειναι καθαρά οικιστική περιοχή, οικιστική είναι και η Εκάλη ή η Πολιτεία, το κυριότερο είναι πως είναι πολύ αραιοκατοικημένη
Οι γούβες παίζει να είναι το ασχημότερο χωριό της Πελοποννήσου
Δεν είναι μόνο οτι ειναι καθαρά οικιστική περιοχή, οικιστική είναι και η Εκάλη ή η Πολιτεία, το κυριότερο είναι πως είναι πολύ αραιοκατοικημένη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2018, 12:32 Μια δόση παλιά πήγα με το ποδήλατο νύχτα στη Ροδόπολη. Δε κυκλοφορεί ούτε μύγα. Δε παλεύεται, νομίζεις οτι είσαι σε κανένα χωριό στο βουνό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον να αποκτήσεις;bizeli έγραψε: 11 Ιουν 2018, 00:44
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ξέρω κι εγώ;
Άλλος ένας φίλος μου χώρισε
δούλευε 14 ώρες τη μέρα για να μη λείψει τίποτα στη γυναίκα και το παιδί του
κι αυτή τον κεράτωνε διαρκώς
τώρα θα πληρώνει και την κυρία και το παιδάκι
ήδη του έκανε κατάσχεση το αυτοκίνητο για να το πουλήσει και να πάρει τα μισά
να φτιάξει το στήθος της!
αυτά.
αυτά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
WtfLugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:00 Άλλος ένας φίλος μου χώρισε
αυτά.
Να αλλάξει δικηγόρο πες του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ναι κάνει μαλακίεςOtto Weininger έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:02WtfLugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 10:00 Άλλος ένας φίλος μου χώρισε
αυτά.
Να αλλάξει δικηγόρο πες του.
επειδή έχουν οικογενειακό φίλο συνταξιούχο δικηγόρο
πήγε στην κόρη του που είναι εν ενεργεία
η άλλη θα έχει κανέναν κίλερ φαντάζομαι...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης