!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψεύτικη θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ψεύτικη θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μία στις δέκα, είναι μαφιόζος ο μάγκας, και κάνει κάθε βδομάδα εκεί meeting. Οπότε την πούτσισες αν μιλήσεις. Το 2001 έμενα σε ένα σπίτι που από κάτω είχαν συγκέντρωση τακτικά οι Ιταλοί νονοί, σε ένα καφέ. Ο γιος της συγκατοίκου μου μια μέρα στάθηκε στο παράθυρο και φώναξε, Hey, gangster. Απ΄έξω παρκαρισμένες λιμουζίνες, μπράβοι, κλπ. Η συγκάτοικος έκλασε μέντες και τον μάζεψε. Ευτυχώς οι Ιταλοί είχαν αίσθηση του χιούμορ, ή τον έγραψαν στα αρχίδια τους τον μικρό.
Ordem e Progresso.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Awesomatic έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:46 Θα πάρω τη Δευτέρα, αν η θέση είναι πλάστη τι κάνουμε;
Σε σοβαρό κράτος, τίποτα. Την επόμενη μέρα έρχεται συνεργείο του δήμου, αποκαθιστά τον χώρο (σβήσιμο, βάψιμο κτλ), και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος παραλαμβάνει έναν φάκελο με τον λογαριασμό για τις εργασίες, σύν ένα πρόστιμο.

Στην Ελλάδα, απλά πας και παρκάρεις εκεί, και έχεις το νού σου πότε θα έρθει ο άλλος να σου ζητήσει τα ρέστα.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Γιάννης έγραψε: 02 Φεβ 2020, 11:16
Awesomatic έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:46 Θα πάρω τη Δευτέρα, αν η θέση είναι πλάστη τι κάνουμε;
Σε σοβαρό κράτος, τίποτα. Την επόμενη μέρα έρχεται συνεργείο του δήμου, αποκαθιστά τον χώρο (σβήσιμο, βάψιμο κτλ), και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος παραλαμβάνει έναν φάκελο με τον λογαριασμό για τις εργασίες, σύν ένα πρόστιμο.

Στην Ελλάδα, απλά πας και παρκάρεις εκεί, και έχεις το νού σου πότε θα έρθει ο άλλος να σου ζητήσει τα ρέστα.
Από τότε το τσέκαρα. Η θέση είναι γνήσια τυπικά αλλά αυτός που την έχει δεν μένει εδώ... Έρχεται μια φορά κάθε δύο με τρεις μήνες για μια με δύο μέρες.

Στο μεταξύ εμφανίστηκαν και άλλες τρείς στο ίδιο τετράγωνο...

Οι λύσεις είναι να νοικιάσω θέση (αποκλείεται), να μετακομίσω ή να καταθέσω πινακίδες και να νοικιάζω αμάξι μόνο για όταν δεν υπάρχει εναλλακτική. Να συνεχίσω να χάνω μια ώρα κάθε φορά ψάχνοντας πάρκινγκ απλά δεν παλεύεται :011:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Awesomatic έγραψε: 02 Φεβ 2020, 13:39

Από τότε το τσέκαρα. Η θέση είναι γνήσια τυπικά αλλά αυτός που την έχει δεν μένει εδώ... Έρχεται μια φορά κάθε δύο με τρεις μήνες για μια με δύο μέρες.

Οι λύσεις είναι να νοικιάσω θέση (αποκλείεται), να μετακομίσω ή να καταθέσω πινακίδες και να νοικιάζω αμάξι μόνο για όταν δεν υπάρχει εναλλακτική. Να συνεχίσω να χάνω μια ώρα κάθε φορά ψάχνοντας πάρκινγκ απλά δεν παλεύεται :011:
Πάρκαρε κι εσύ όπου να 'ναι και βάλε κατά την ελληναράδικη πρακτική μια παλιά κλήση της τροχαίας στο μπροστινό τζάμι :lol:
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Και στη δικιά μου γειτονιά το ίδιο , έχει 11 θέσεις αναπήρων σε 2 τετράγωνα. Wtf?
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Στύγιος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 13:48

Πάρκαρε κι εσύ όπου να 'ναι και βάλε κατά την ελληναράδικη πρακτική μια παλιά κλήση της τροχαίας στο μπροστινό τζάμι :lol:
Θα πρέπει να βγάλει και τις πινακίδες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ίφιδα έγραψε: 02 Φεβ 2020, 16:40 Και στη δικιά μου γειτονιά το ίδιο , έχει 11 θέσεις αναπήρων σε 2 τετράγωνα. Wtf?

:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μπορώ να κανονίσω να πάρετε θέση αναπήρου, τύποι.

Όχι, δεν έχω κονέ στους δήμους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Feindflug έγραψε: 02 Φεβ 2020, 17:40 Μπορώ να κανονίσω να πάρετε θέση αναπήρου, τύποι.

Όχι, δεν έχω κονέ στους δήμους.
:smt005: :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Στύγιος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 13:48

στο ξιαμά έχομε πάντα καβάντζα
- καπότες
- τσιγάρα
- 2 (κατ' ελάχιστον) διαφορετικά αρώματα (ένα φτηνό, ένα ακριβό) ο ντε τουαλέτ
- τσίχλες
- ληγμένο πυροσβεστήρα, φαρμακείο
- 1 παγιά ροζ κλήση

αν ξεχνάω τίποτα συμπληρώστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ίφιδα έγραψε: 02 Φεβ 2020, 16:40 Και στη δικιά μου γειτονιά το ίδιο , έχει 11 θέσεις αναπήρων σε 2 τετράγωνα. Wtf?
παίζει να μένετε στην ίδια περιοχή.

α επίσης σήμερα είχαμε συναυλία, και χτες...ξέχασα να ενημερώσω, σόρρυ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Κ στη γειτονιά μου παιζει αυτο. Ακούστε κ το αλλο, το αυτοκίνητο που παρκαρει κ κανει χρηση της αναπηρικης θεσης δεν έχει τον αριθμό κυκλοφορίας που γράφει πάνω η πινακίδα. Φαν φακτ 2: συνήθως ειναι κ αναποδα, δηλαδη μπαινει αναποδα στον μονόδρομο :c020:
Δεν εχω ασχοληθεί γιατι εχω πάρκινγκ, αλλα μαλακια μου φαινεται για.τους αλλους που δεν εχουν.
Άβαταρ μέλους
geospun
Phorum.gr user: geospun

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geospun »

vagabondo έγραψε: 02 Φεβ 2020, 16:42 Θα πρέπει να βγάλει και τις πινακίδες.
Έχω έναν γνωστό που λέει ότι το κάνει αυτό, διπλοπαρκάρει παντού, πάνω σε διαβάσεις, ράμπες κλπ και απλά βάζει τις πίσω πινακίδες στο πορτ παγκάζ και τις ξαναβάζει όταν έρχεται. Μπροστά πινακίδες δεν έχει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

geospun έγραψε: 02 Φεβ 2020, 18:42
Έχω έναν γνωστό που λέει ότι το κάνει αυτό, διπλοπαρκάρει παντού, πάνω σε διαβάσεις, ράμπες κλπ και απλά βάζει τις πίσω πινακίδες στο πορτ παγκάζ και τις ξαναβάζει όταν έρχεται. Μπροστά πινακίδες δεν έχει ποτέ.
Αν τον περιλάβει τον γνωστό σου κανας Εμπεδοκλής; :smt017

Περα απο την πλακα, ακομα κ παρκαρισμένο το οχημα οφειλει να εχει πινακιδες κυκλοφορίας.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Φεβ 2020, 18:57
geospun έγραψε: 02 Φεβ 2020, 18:42
Αν τον περιλάβει τον γνωστό σου κανας Εμπεδοκλής; :smt017

Περα απο την πλακα, ακομα κ παρκαρισμένο το οχημα οφειλει να εχει πινακιδες κυκλοφορίας.
Όλα από τον Εμπεδοκλή τα περιμένετε; Σηκώστε και εσείς το χεράκι σας ή το ποδαράκι λίγο. Τι διάολο φοβάστε; Μην πάτε φυλακή; Εδώ δεν πάνε φυλακή οι Ρουβίκωνες που κάθε εβδομάδα σπάνε και από μία τζαμαρία ή τα κλεφτρόνια στο μετρό και θα πάτε μέσα εσείς για ένα γρατσούνισμα ή μία λακουβίτσα;

Κατά τα λοιπά, εκτός από όχημα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας απαγορεύονται και οι καρέκλες, τραπέζια μπαμπού που βάζουν κάποιοι καβατζόπουστες. Απλά τα μετακινείτε και παρκάρετε. Και αφήστε τη γριά από τον πρώτο να σκούζει ότι περιμένει το γιο της...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”