!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΝΔ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. και κλααααααμα οι πατρτιωτες
ΝΔ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. και κλααααααμα οι πατρτιωτες
Επισημα ομορφα και ωραια.
https://twitter.com/Marka149133376/stat ... 5675572224
https://twitter.com/Marka149133376/stat ... 5675572224
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΝΔ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. και κλααααααμα οι πατρτιωτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
φιλε για συνεκμεταλλευση λεμε. δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ελληνικα.
εχει να κανει με πετρελαια και τετοια οχι για το μεταναστευτικο.
εισαι εκτος θεματος. φσε μια σοκολατιτσα να συνελθεις.
Παιδια για τοποθετηθειτε τωρα αντρικια (λεμε τωρα).
Ειστε υπερ της συνεκμεταλλευσης? Πρωτα θα καλεσουμε τους σβερκους που εχουν το θρασος να εχουν και την ελληνικη σημαια στο αβαταρ under oldjedi
βοηθατε αν ξεχναω κανενα.
εδω θα βασανιστουν ολοι
Ειστε υπερ της συνεκμεταλλευσης? Πρωτα θα καλεσουμε τους σβερκους που εχουν το θρασος να εχουν και την ελληνικη σημαια στο αβαταρ under oldjedi
βοηθατε αν ξεχναω κανενα.
εδω θα βασανιστουν ολοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 01 Φεβ 2020, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πες μας και συ ποντικομικρουλη
O Σατανικός καλά τα λέει, γιατί εάν δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχον και υφαλοκριπίδες, δεν υπάρχουν και ΑΟΖ...πήζον bot έγραψε: 01 Φεβ 2020, 19:37φιλε για συνεκμεταλλευση λεμε. δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ελληνικα.
Πέρα όμως από όσα λένε οι καραγκιόζηδες της ΝΔ, εσύ τι θέλεις να γίνει;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
φιλε τον καφε τον λες? ασε να μας πει το παιδακι τη γνωμη του.OANNHSEA έγραψε: 01 Φεβ 2020, 21:42O Σατανικός καλά τα λέει, γιατί εάν δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχον και υφαλοκριπίδες, δεν υπάρχουν και ΑΟΖ...πήζον bot έγραψε: 01 Φεβ 2020, 19:37φιλε για συνεκμεταλλευση λεμε. δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ελληνικα.
.
θελει η οχι συνεκμεταλλευση?
Συνεκμετάλλευση, αγαπητέ Οανησέα, σημαίνει οτι ουσιαστικά επιβραβεύουμε τα τσαμπουκαλίκια της Μογγολίας, κόβωντάς τους ένα ωραίο μερτικό απ' τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ, ποιός τους εμποδίζει, αν τους δώσεις πχ 50%, να μην αρχίσουν μετά να σου λένε "ναι, αλλά εμείς έχουμε 80 εκατομύρια κόσμο, άρα πρέπει να πάρουμε περισσότερο", και στο τέλος να βρεθείς να... τους χρωστάς κι από πάνω.OANNHSEA έγραψε: 01 Φεβ 2020, 21:42O Σατανικός καλά τα λέει, γιατί εάν δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχον και υφαλοκριπίδες, δεν υπάρχουν και ΑΟΖ...πήζον bot έγραψε: 01 Φεβ 2020, 19:37φιλε για συνεκμεταλλευση λεμε. δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ελληνικα.
.
Αν έρθει ένας τύπος και σου πεί, κοίτα ή μου δίνεις την κόρη σου να κάτσει μαζί μου για 2 ώρες να κάνω ό,τι θέλω μαζί της ή πέφτει ξύλο, δεν κάθεσαι ούτε να διαπραγματευτείς αν θα κάτσει για 2 ώρες ή για μιάμιση ώρα, ούτε να δείς πόσο μπόι έχει και πόσα κιλά είναι. Απλά ορμάς πάνω του με σκοπό να τον ξεκάνεις. Αυτή είναι η ΜΟΝΗ λύση. Αλλά εδώ μιλάμε για μια χώρα που η ίδια η Μπατσονομία κάθεται και μας συμβουλεύει αν μπεί κάποιος νύχτα στο σπίτι μας, να κάνουμε οτι κοιμόμαστε (και να τον αφήσουμε να μας κάνει ο,τι θέλει).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις.Kauldron έγραψε: 01 Φεβ 2020, 22:03Συνεκμετάλλευση, αγαπητέ Οανησέα, σημαίνει οτι ουσιαστικά επιβραβεύουμε τα τσαμπουκαλίκια της Μογγολίας, κόβωντάς τους ένα ωραίο μερτικό απ' τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ, ποιός τους εμποδίζει, αν τους δώσεις πχ 50%, να μην αρχίσουν μετά να σου λένε "ναι, αλλά εμείς έχουμε 80 εκατομύρια κόσμο, άρα πρέπει να πάρουμε περισσότερο", και στο τέλος να βρεθείς να... τους χρωστάς κι από πάνω.OANNHSEA έγραψε: 01 Φεβ 2020, 21:42O Σατανικός καλά τα λέει, γιατί εάν δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχον και υφαλοκριπίδες, δεν υπάρχουν και ΑΟΖ...πήζον bot έγραψε: 01 Φεβ 2020, 19:37
φιλε για συνεκμεταλλευση λεμε. δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ελληνικα.
.
Αν έρθει ένας τύπος και σου πεί, κοίτα ή μου δίνεις την κόρη σου να κάτσει μαζί μου για 2 ώρες να κάνω ό,τι θέλω μαζί της ή πέφτει ξύλο, δεν κάθεσαι ούτε να διαπραγματευτείς αν θα κάτσει για 2 ώρες ή για μιάμιση ώρα, ούτε να δείς πόσο μπόι έχει και πόσα κιλά είναι. Απλά ορμάς πάνω του με σκοπό να τον ξεκάνεις. Αυτή είναι η ΜΟΝΗ λύση. Αλλά εδώ μιλάμε για μια χώρα που η ίδια η Μπατσονομία κάθεται και μας συμβουλεύει αν μπεί κάποιος νύχτα στο σπίτι μας, να κάνουμε οτι κοιμόμαστε (και να τον αφήσουμε να μας κάνει ο,τι θέλει).
Πρέπει να είσαι εντελώς βλαμμένος για να δώσεις περιουσία σου σε κάποιον άλλον υπό την απειλή βίας!!!
Για αυτό και ρώτησα το πήζων μποτ τι πιστεύεις αυτός...
.
Bellum omnium contra omnes
Ρε ποιός το λογαριάζει το μπότ? Αυτό είναι το θέμα μας? Οι Αριστεροί είναι γνωστοί για τις θέσεις τους. "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του". Με τα μογγολοειδή τί κάνουμε, μου λές? Εγώ λέω Έξοσετ.OANNHSEA έγραψε: 01 Φεβ 2020, 22:43Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις.Kauldron έγραψε: 01 Φεβ 2020, 22:03Συνεκμετάλλευση, αγαπητέ Οανησέα, σημαίνει οτι ουσιαστικά επιβραβεύουμε τα τσαμπουκαλίκια της Μογγολίας, κόβωντάς τους ένα ωραίο μερτικό απ' τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ, ποιός τους εμποδίζει, αν τους δώσεις πχ 50%, να μην αρχίσουν μετά να σου λένε "ναι, αλλά εμείς έχουμε 80 εκατομύρια κόσμο, άρα πρέπει να πάρουμε περισσότερο", και στο τέλος να βρεθείς να... τους χρωστάς κι από πάνω.OANNHSEA έγραψε: 01 Φεβ 2020, 21:42
O Σατανικός καλά τα λέει, γιατί εάν δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχον και υφαλοκριπίδες, δεν υπάρχουν και ΑΟΖ...
.
Πρέπει να είσαι εντελώς βλαμμένος για να δώσεις περιουσία σου σε κάποιον άλλον υπό την απειλή βίας!!!
Για αυτό και ρώτησα το πήζων μποτ τι πιστεύεις αυτός...
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
το μεταναστευτικό είναι το σημαντικότερο απ όλαπήζον bot έγραψε: 01 Φεβ 2020, 19:37φιλε για συνεκμεταλλευση λεμε. δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι ελληνικα.
φάε μια σκατουλίτσα να συνέλθεις
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Eθνικοκοινωνιστης
απιστευτα πραγματα! 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Highlander
Μακάρι να προχωρήσει η χώρα σε συνεκμεταλλευση.
Το τελευταίο που θέλουμε είναι φασαρίες με τους Τούρκους για μαλακίες κιόλας. Λες και μας κακοπεφτεινα πάρουν τίποτα κι αυτοί αλλά να γλιτώσουμε την κούρσα εξοπλισμών.
Το τελευταίο που θέλουμε είναι φασαρίες με τους Τούρκους για μαλακίες κιόλας. Λες και μας κακοπεφτεινα πάρουν τίποτα κι αυτοί αλλά να γλιτώσουμε την κούρσα εξοπλισμών.
σωστα, το πετρελαιο και τα ψαρια φτανουν για ολους.Highlander έγραψε: 01 Φεβ 2020, 23:04 Μακάρι να προχωρήσει η χώρα σε συνεκμεταλλευση.
- Highlander
Κι αν δεν έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος οι μεγαλοκαρχαριες των εταιρειών θα έφταναν για άλλους τόσουςbolek έγραψε: 01 Φεβ 2020, 23:09σωστα, το πετρελαιο και τα ψαρια φτανουν για ολους.Highlander έγραψε: 01 Φεβ 2020, 23:04 Μακάρι να προχωρήσει η χώρα σε συνεκμεταλλευση.