Έχω τηλέφωνα και ίντερνετ στη Κοσμοπτέ. Είναι εμετική εταιρεία αλλά οι άλλες είναι χειρότερες.
Τελευταίο χτύπημα το φθινόπωρο όταν με χρέωσαν 3 ευρώ για 150 (αν δεν κάνω λάθος) λεπτά προς όλα τα δίκτυα. Πήγα σε ένα Γερμανό για να μου πουν πώς ενεργοποιήθηκε και μου είπαν ότι δεν ξέρουν.Μου είπαν ότι ήμουν ο 7ος εκείνη την ημέρα που πήγε να ρωτήσει το ίδιο πράγμα. Έκανα αίτηση να μου πουν ποιους αριθμούς πάτησα και δεν μου απάντησαν. Μου έδωσαν χρόνο ομιλίας 3 ευρώ.
Δεν έπρεπε να πουληθεί ο ΟΤΕ. Ναι σε ιδιώτες αλλά όχι να μην υπάρχουν ΔΕΚΟ. Οι τρεις εταιρείες τηλεφωνίας έχουν κάνει ολιγοπώλιο-καρτέλ και λυμαίνονται τα λεφτά μας. Είμαστε στις 4 χώρες με την πιο ακριβή τηλεφωνία και κινητό ίντερνετ και σε κάποιους τομείς οι ακριβότεροι.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
tanipteros έγραψε: 01 Φεβ 2020, 21:25
όταν πριν χρόνια έκανα σύνδεση adsl με cosmote συνδεόμουν στα 7 Mbs.
Τώρα έχει κανα μηνα που βλέπω ότι η ταχύτητα έπεσε στα μισα στα 3.5 Mbs γιατί αυτή η πτώση...?
έχει συμβεί σε άλλον?
Γιατί μετά πό χρόνια είστε άλλοι 20 τανίπτεροι στην ίδια γραμμή και κάνετε saturate το bandwidth.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
tanipteros έγραψε: 01 Φεβ 2020, 21:25
όταν πριν χρόνια έκανα σύνδεση adsl με cosmote συνδεόμουν στα 7 Mbs.
Τώρα έχει κανα μηνα που βλέπω ότι η ταχύτητα έπεσε στα μισα στα 3.5 Mbs γιατί αυτή η πτώση...?
έχει συμβεί σε άλλον?
Γιατί μετά πό χρόνια είστε άλλοι 20 τανίπτεροι στην ίδια γραμμή και κάνετε saturate το bandwidth.
Overbooking λέγεται και το γράφει στους όρους του συμβολαίου που υπέγραψες
Εγώ σε αυτό που έχω υπογράψει δεν γράφει τίποτα τέτοιο πάντως. Όπως δεν γράφει για τα ωραία backdoors που έχουν στα routers, ένα ωραιότατο class-action suit που περιμένει (ειδικά τώρα με το GDRP).
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Και δεν μιλάω καν για TR-069, στο router της forthnet είχαν ανοικτά telnet,ssh και το web interface, για συγκεκριμένες IPs από το δίκτυο της forthnet.