Στείλε ένα email στον καημένο τον Μπιλ Γκέιτς για να μην μαλακίζεται άσκοπα.OANNHSEA έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:36 Ο Μπιλ Γκέιτς απλά μαλακίζεται και οι υπόλοιποι υποθέτουν βασιζόμενοι πάνω σε στατιστικά - αυτό δεν γίνεται για έναν νέο ιό!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Κορονοϊός από την κινα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα, το είχα πει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2020, 19:55 Αυτό είναι το νοσοκομείο που είχαν πει θα φτιάξουν από το μηδέν σε μια βδομάδα, είναι από προκατ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αμα το καλοσκεφτείς μάλιστα, το αντίθετο θα ήταν παράλογο. Θα ήταν απαραίτητο ένα καινούργιο νοσοκομείο και αυτοί θα έφτιαχναν πολυτελείς ουρανοξύστες γιά να το στεγάσουν;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- NewModelArmy
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Οι νέοι και γεροί δεν θα έχουμε πρόβλημαΜηχανικός έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:11 Άμα έχουμε επιδημία στην Ελλάδα, μπορεί να παρακαλάτε τον Otto Weininger να σας δώσει φάρμακα που θα είναι σε έλλειψη.![]()
Οι boomers πρέπει να ανησυχούν
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αν και είναι νωρίς ακόμα, όντως το ποσοστό θνησιμότητας μέχρι στιγμής είναι ανάλογο της εποχικής γρίπης.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
η ισπανική γρίπη θέρισε ιδιαιτέρως τους νέους και γερούς οργανισμούςAwesomatic έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:57
Οι νέοι και γεροί δεν θα έχουμε πρόβλημα
Οι boomers πρέπει να ανησυχούν![]()
https://www.smithsonianmag.com/history/ ... 180967178/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 31 Ιαν 2020, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
- hellegennes
Εννοείται πως θα ήταν παράλογο. Γι' αυτό είπα ότι το λογικό είναι χτίσουν ένα πρόχειρο τσαντίρι που άμα λάχει το γκρεμίζουν μετά.Leporello έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:53 Αμα το καλοσκεφτείς μάλιστα, το αντίθετο θα ήταν παράλογο. Θα ήταν απαραίτητο ένα καινούργιο νοσοκομείο και αυτοί θα έφτιαχναν πολυτελείς ουρανοξύστες γιά να το στεγάσουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
dna replication έγραψε: 31 Ιαν 2020, 23:02 Chinese Resilience and Silent, Simple and Steady Resistance
τύπε τι λέει ο τύπος
hellegennes έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:36Μα, το είχα πει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2020, 19:55 Αυτό είναι το νοσοκομείο που είχαν πει θα φτιάξουν από το μηδέν σε μια βδομάδα, είναι από προκατ.
δεν είναι θέμα πολυτέλειας,Leporello έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:53 Αμα το καλοσκεφτείς μάλιστα, το αντίθετο θα ήταν παράλογο. Θα ήταν απαραίτητο ένα καινούργιο νοσοκομείο και αυτοί θα έφτιαχναν πολυτελείς ουρανοξύστες γιά να το στεγάσουν;
από την στιγμή που φτιάχνεται για συγκεκριμένο σκοπό (αντιμετώπιση κρουσμάτων nCorV19, υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις.
το οτι χρησιμοποιούν προκάτ είναι απολύτως λογικό απο την στιγμή που καλύπτοντια αυτές οι απαιτήσεις
αλλιώς κάλλιστα θα μπορούσαν να επιτάξουν πχ ένα ξενοδοχείο αν απλά χρειάζονταν ένα μεγάλο κτιριο.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πάλι οι boomers θα χάσουν, δεν θα έχουν κάποιον να τους πληρώνει τις συντάξειςdna replication έγραψε: 31 Ιαν 2020, 23:02η ισπανική γρίπη θέρισε ιδιαιτέρως τους νέους και γερούς οργανισμούςAwesomatic έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:57
Οι νέοι και γεροί δεν θα έχουμε πρόβλημα
Οι boomers πρέπει να ανησυχούν![]()
https://www.smithsonianmag.com/history/ ... 180967178/
Γι αυτόν νομίζω διάβασα ότι τα θύματα είναι σχεδόν αποκλειστικά πάνω από 35
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αλλες 48 ώρες πέρασαν και προστέθηκαν περί τις 2.000 νέα κρούσματα. Αυτό είναι μία αύξηση 25%, ενώ κατά τα προηγούμενα διήμερα, οι αυξήσεις ήταν 78% και 125%. Σημαίνει αυτό ότι η εξάπλωση του ιού τέθηκε υπό έλεγχο; Μπααααα.... Απλώς, με στοιχεία 4 ημερών έσπευσες να βρείς την κατανομή.foscilis έγραψε: 30 Ιαν 2020, 13:55Συγνώμη αλλά πριν 48 ώρες ήταν 4.500 και πριν 96 ώρες ήταν 2000.Leporello έγραψε: 30 Ιαν 2020, 13:20Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι σχετικά μικρός. 8.000 κρούσματα σε μιά περιοχή 50.000.000 κατοίκων σε πραπάνω από ένα μήνα είναι τίποτα.foscilis έγραψε: 30 Ιαν 2020, 12:53επίσης 2% από μια άποψη είναι χειρότερο από 20%. Κι αυτό γιατί υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό με ήπια συμπτώματα που αντί να πάει στο νοσοκομείο ή έστω να κάτσει στο κρεβάτι, κυκλοφορεί κανονικά χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι καν ότι πάσχει και το μεταδίδει. Ο Έμπολα έχει γύρω στο 50% θνησιμότητα και σχεδόν 100% σοβαρά συμπτώματα με το καλημέρα, γι' αυτό και κάθε έξαρση περιορίζεται σε μερικά χωριά.
Αυτό δεν είναι "τίποτα", είναι μια πάρα πολύ ωραία εκθετική συνάρτηση που όντως στην αρχή μοιάζει πολύ με ευθεία.
Πέραν αυτού, ακόμη και αν ένα μέγεθος όντως ακολουθεί την εκθετική κατανομή:
i) Εχουν σημασία οι παράμετροι τής κατανομής.
ii) Δεν σου λέει κανείς ότι δεν θα σταματήσει να την ακολουθεί.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις