αν μπει στα 6 ν.μ. πρέπει να βυθιστεί πάραυταLeporello έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:51Αμφισβητούμενο. Πριν νομοθετηθεί η έννοια τής ΑΟΖ το 1982 γινόταν έρευνες; Δεν το ξέρω, ήταν και διαφορετική η τεχνολογία.
Μου κάνει εντύπωση επίσης ότι στις ειδήσεις λέγεται ότι το πλοίο βρίσκεται μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και όχι στην ΑΟΖ. Επειδή τα νερά είναι βαθειά σε εκείνο το σημείο, μου φαίνεται παράξενο η υφαλοκρηπίδα να έχει μεγάλη έκταση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kαλώς τα δεχτήκαμε. Στην ελληνική ΑΟΖ πλέει το Ορούτς Ρέις
Re: Kαλώς τα δεχτήκαμε. Στην ελληνική ΑΟΖ πλέει το Ορούτς Ρέις
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έχω μια απορία. Εφόσον η ελληνική ΑΟΖ εφάπτεται με την κυπριακή , αν θέλει να παεί ένα ερευνητικό ένα ερευνητικό τουρκικό στην Λιβύη πχ, πρέπει να πάει πετώντας; 

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δε νομίζω ότι ο καθορισμός ΑΟΖ απαγορεύει τις διελεύσειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:59 Έχω μια απορία. Εφόσον η ελληνική ΑΟΖ εφάπτεται με την κυπριακή , αν θέλει να παεί ένα ερευνητικό ένα ερευνητικό τουρκικό στην Λιβύη πχ, πρέπει να πάει πετώντας;
![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Κατά την άποψη μου οι ΑΟΖ δεν εφάπτονται. Ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι όντως αυτές επικοινωνούν, τότε το πλοίο μπορεί να περάσει κανονικότατα όπως και στα διεθνή ύδατα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:59 Έχω μια απορία. Εφόσον η ελληνική ΑΟΖ εφάπτεται με την κυπριακή , αν θέλει να παεί ένα ερευνητικό ένα ερευνητικό τουρκικό στην Λιβύη πχ, πρέπει να πάει πετώντας;
![]()
υ.γ. Αν δεν εφάπτονται. Ένα Ελληνικό πλοίο πως θα πάει στη Κύπρο; Πετώντας;
Δεν ασκεί πλήρη κυριαρχία ένα κράτος στην ΑΟΖ του γιά να απαγορεύει την διέλευση. Μόνο την οικονομική εκμετάλλευση μπορεί να απαγορεύσει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Belisarius
Και κάπως έτσι καταρρέει το δακρύβρεχτο επιχείρημα περί αποκλεισμού των αχανών Μ.Ασιατικών παραλίων από ένα τόσο δα νησάκι.
τα οποια είναι 7.200 χιλιόμετρα και της ελλάδας 13.676 που σημαίνει ότι παραδοξως τους κερδάμε στην αχανοσύνηBelisarius έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:09 Και κάπως έτσι καταρρέει το δακρύβρεχτο επιχείρημα περί αποκλεισμού των αχανών Μ.Ασιατικών παραλίων από ένα τόσο δα νησάκι.
Βγήκε από την Ελληνική ΑΟΖ το Τουρκικό πλοίο:
https://www.capital.gr/epikairotita/340 ... routs-reis
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
nowhere έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:26τα οποια είναι 7.200 χιλιόμετρα και της ελλάδας 13.676 που σημαίνει ότι παραδοξως τους κερδάμε στην αχανοσύνηBelisarius έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:09 Και κάπως έτσι καταρρέει το δακρύβρεχτο επιχείρημα περί αποκλεισμού των αχανών Μ.Ασιατικών παραλίων από ένα τόσο δα νησάκι.
Yippie Kay Yay
- Belisarius
σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, παρασύρθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.
Πάντως, το μήκος ακτών δεν είναι καλά ορισμένο μέγεθος, γιατί είναι fractal:Airman68 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:57nowhere έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:26τα οποια είναι 7.200 χιλιόμετρα και της ελλάδας 13.676 που σημαίνει ότι παραδοξως τους κερδάμε στην αχανοσύνηBelisarius έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:09Και κάπως έτσι καταρρέει το δακρύβρεχτο επιχείρημα περί αποκλεισμού των αχανών Μ.Ασιατικών παραλίων από ένα τόσο δα νησάκι.![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Coastline_paradox
1.
Ο τίτλος είναι καλός, το κείμενο όμως παρακάτω είναι αλλοπρόσαλλο. Τι να συμβαίνει άραγε;Leporello έγραψε: 31 Ιαν 2020, 13:57Βγήκε από την Ελληνική ΑΟΖ το Τουρκικό πλοίο:
1.
- Golden Age
Απο τη μία κοροϊδεύετε, απο την άλλη του στήνετε δικογραφιες για καταβυθίσεις πλοίων.
- Golden Age
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί πονάς γκολντεν?????Golden Age έγραψε: 31 Ιαν 2020, 15:07Απο τη μία κοροϊδεύετε, απο την άλλη του στήνετε δικογραφιες για καταβυθίσεις πλοίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 1 Απαντήσεις