!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γίνει;

1. Να ανακληθεί η απόφαση της Επιτροπής και να παραιτηθεί ο Αυγενάκης
35
33%
2. Να εφαρμοσθεί η απόφαση της Επιτροπής
43
40%
3. Να διακοπεί το πρωτάθλημα και grexit για 2 χρόνια.
29
27%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

aljawn έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:42
Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:40 Μαλακα μου,τι γράφεις;
Την κλασσική αντιολυμπιακή προπαγάνδα.
Αφού το Παιδοβούβαλο έχει σκοτώσει τους πάντες, πως κάνει τέτοιες δηλώσεις η Μαρούπαινα, δεν φοβάται;
Ναι αλλά υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που όντως πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης έχει φάει όλο τον κόσμο και ότι είναι ο Εσκομπαρ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:48
Αφού το Παιδοβούβαλο έχει σκοτώσει τους πάντες, πως κάνει τέτοιες δηλώσεις η Μαρούπαινα, δεν φοβάται;
Ναι αλλά υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που όντως πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης έχει φάει όλο τον κόσμο και ότι είναι ο Εσκομπαρ.
Μμμμ.Μηπως ξερεις ποιος ειναι ο Πανος ο Φαρος;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

aljawn έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:44
Rocco Siffredi έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:43
aljawn έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:40

Αφού γράφει για νόμο ρε παπαρίδη, όχι για κανονισμό.
Στην λίγκα μπουφο ούτε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις δεν ξερεις
Η Λίγκα έχει κανονισμούς, όχι νόμους. Ομοίως και εδώ νόμος άλλαξε, ασχέτως αν πρέπει να περάσει και στο καταστατικό.
Με τις λέξεις παίζεις;
Η λίγκα το άλλαξε και μετά περασε και από επο
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

αυτό τώρα δεν είναι επιχείρημα, γιατί τα δημόσια πρόσωπα δύσκολα τα αγγίζεις

βασικά όμως είναι μια σύγχρονη Μπουμπουλίνα, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά

αδυνατώ να πιστέψω ότι πρόκειται για το πραγματικό fb της ψωνάρας :102:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:42
Tarkovsky έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:28 το ίδιο πιστεύει και ο Αυγενάκης

είναι πρώτα μαλάκας και μετά Υφυπουργός, γιατί η έννοια του κράτους δημιουργήθηκε αργότερα
είναι λίγο σύνθετο γιατί το υπουργείο προϋπήρχε της μαλακίας του
βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα πρώτα έγινε μαλάκας και μετά υφυπουργός

πάντως τιμά το πρόταγμα της αριστείας καθώς απέδειξε ότι δεν είναι απλός μαλάκας

προφανώς εκούσια παραίτηση δεν παίζει, αν υπήρχε ίχνος ευθιξίας δεν θα είχε παίξει το σκηνικό στο παλλας
με τη χέρα στην γκαρδιά, σύντεκνε, ποιον επροτιμάς;

Αυγενάκη για Πολάκη;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

GoBack έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:51

Όχι.
Ξέρω ότι μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να εμπλέκει τον Μαρινακη ως χρηματοδότη του Noor1 ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι απλά μια μπούρδα που ανακυκλώνεται και χαίρεστε μόνοι σας με την υποτιθέμενη μελλοντική "καταδίκη".

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:56
GoBack έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:51

Όχι.
Ξέρω ότι μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να εμπλέκει τον Μαρινακη ως χρηματοδότη του Noor1 ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι απλά μια μπούρδα που ανακυκλώνεται και χαίρεστε μόνοι σας με την υποτιθέμενη μελλοντική "καταδίκη".
Στοιχεια που να εμπλεκουν τον Κοτσιωνη υπαρχουν;Τι συζητηση μυστηρια ειναι αυτη εδω περα;Εσυ ετσι μιλας στο τηλεφωνο; :lol:

Κοτσώνης: Θα κατεβάσω ένα βαποράκι, ένα χιλιαράκι που χει εδώ πέρα ο Πάνος ο Φάρος. Ο Πάνος που καθόταν από πίσω μας;

Μαρινάκης: Μμμ

Κοτσώνης: Εντάξει; Και θα μαζεύουμε πετρελαιάκι από τους Ιρανούς τους ψαράδες εκεί πέρα.

Μαρινάκης: Εμένα δε με αυτό όλο δε με… Πρόσεξε. Δε θέλω να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα καθόλου. Αλλο να πάρεις μια εταιρία μεγάλη εκεί πέρα και να κάνεις δουλειά…

Κοτσώνης: Οχι, όχι. Κοίταξε… Αυτό είναι μια άλλη δουλειά. Απλώς θα είμαστε εκεί πέρα για να κάνουμε τα κονέξιον να πάμε να πάρουμε μια ωραία αντιπροσωπία να παίρνουμε από ένα διυλιστήριο πετρέλαιο

[…]

Μαρινάκης: Ναι ρε παιδί μου, δε μου κάνει ούτε ο άνθρωπος ούτε το σκηνικό. Κατάλαβες τι λέω;

Κοτσώνης: Δεν είναι ο άνθρωπος αυτός, δεν έχει σχέση ο άνθρωπος.. Ο Σουλ…

Μαρινάκης: Το ξέρω το ξέρω δεν είναι όμως αυτό που θέλω… Είναι τελείως διαφορετικό από όσο το χα στο μυαλό μου. Γι αυτό έλεγα να αγοράσουμε εταιρία εκεί πέρα μεγάλη να γίνει
https://www.documentonews.gr/article/di ... eisaggelea
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Tarkovsky έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:55 με τη χέρα στην γκαρδιά, σύντεκνε, ποιον επροτιμάς;

Αυγενάκη για Πολάκη;
στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν διλήμματα μόνο ή πακέτο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ, επίσημα και ανεπίσημα έχει σηκώσει θέμα για την σύσταση της ΕΕΑ, για το πως διορίστηκαν οι <<Πειραιώτες>>, για το τι γίνεται με τα στημένα, τι γίνεται με το Noor 1( <<δημοσιογράφος>> του Μετρόπολις προχθές παρότρυνε τον Σαββίδη να δώσει 1 μύριο γιουρος σε ερευνητή για να εξιχνιάσει την υπόθεση :smt005: :smt005: ) για τον ξυλοδαρμό Τζηλου και για ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. ΣΤο μόνο που δεν έχει κάνει αναφορά είναι για ποιο λόγο πιστεύει πως η απόφαση είναι λανθασμένη νομικά.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Echelon έγραψε: 30 Ιαν 2020, 16:12 Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ, επίσημα και ανεπίσημα έχει σηκώσει θέμα για την σύσταση της ΕΕΑ, για το πως διορίστηκαν οι <<Πειραιώτες>>, για το τι γίνεται με τα στημένα, τι γίνεται με το Noor 1( <<δημοσιογράφος>> του Μετρόπολις προχθές παρότρυνε τον Σαββίδη να δώσει 1 μύριο γιουρος σε ερευνητή για να εξιχνιάσει την υπόθεση :smt005: :smt005: ) για τον ξυλοδαρμό Τζηλου και για ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. ΣΤο μόνο που δεν έχει κάνει αναφορά είναι για ποιο λόγο πιστεύει πως η απόφαση είναι λανθασμένη νομικά.
Υποθέτω το επόμενο βήμα είναι η διερεύνηση των ηλιακών κηλίδων. Λογικά κάποια σχέση θα έχει και με αυτές το Παιδοβούβαλο.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

jason0 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:31 Πήγε λέει η μαρουπα στην ξανθη και ρωτούσε στα καφενεία αν είναι του σαββιδη
Έβαλε και μια καμπαρντίνα, καπέλο και μαύρο γυαλί και έβγαζε φωτος το ξενοδοχείο
Τι ζουμε με το μπουρδελακι του κουλη :rofl:
Mετά και τις αρχοντιές που γίνονται στη Βουλή με Παπαγγελόπουλο, Ράϊκου κλπ, έχετε καταλάβει τι σούργελα είναι οι ανώτατοι δικαστικοί μας;
Μιλάμε ότι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου είναι φάροι ευφυίας μπροστά τους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Beria έγραψε: 30 Ιαν 2020, 16:23
jason0 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:31 Πήγε λέει η μαρουπα στην ξανθη και ρωτούσε στα καφενεία αν είναι του σαββιδη
Έβαλε και μια καμπαρντίνα, καπέλο και μαύρο γυαλί και έβγαζε φωτος το ξενοδοχείο
Mετά και τις αρχοντιές που γίνονται στη Βουλή με Παπαγγελόπουλο, Ράϊκου κλπ, έχετε καταλάβει τι σούργελα είναι οι ανώτατοι δικαστικοί μας;
Κάτσε, δεν τα έχουμε δει όλα. Μπορεί να την ρωτήσουν ποιο είναι αυτό το καφενείο και να πει ότι το πήρε το ποτάμι. :smt005: :smt005:
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

aljawn έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:39
Η Ειρήνη Μαρούπα, επίσης μέσω του Metropolis 95.5 FM, απάντησε στον κ. Αρκούδη με σκληρές εκφράσεις. «Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να τη σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα. Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας», είπε η κυρία Μαρούπα.
https://www.iefimerida.gr/spor/sfazonta ... pantelonia

Καλά, έχει πιει θάλασσα η Μαρούπαινα. Το κορυφαίο είναι το έχουμε μια καταγγελία με στοιχεία για το στρουμφάκι, δεν ελέγχουμε το Παιδοβούβαλο;

ΥΓ. Κάποιος να της εξηγήσει ότι ο κύριος Βαγγέλης διαβάζει τα νέα, και δεν του αρέσει να αναφέρεται άμεσα ή έμμεσα το όνομα του σε έρευνες, δικαστικές ή άλλες. Ρωτήστε και τους μάρτυρες/εισαγγελείς/δικαστές του Νουρ. Εκτός και αν η Μαρούπαινα έχει ντεθ γουίς.
Θελει η πουτανα να κρυφτει μα η χαρα δεν την αφηνει...
Μονοι σας τα λετε.
Χειροκροτητες πρεζεμπορων...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Beria έγραψε: 30 Ιαν 2020, 16:23
Ημαρούπα δικηγόρος είναι .Βέβαια δεν αναιρεί ότι οι δικαστές στην Ελλάδα αποδεικνύονται σούργελα. Ηταν πολιτευτής της πασοκάρας και μετά στους ΑΝΕΛ που την είχαν βάλει στη ΕΕΑ και έφυγε από τους ΑΝΕΛ μετά τις Πρέσπες.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2020, 16:03
Tarkovsky έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:55 με τη χέρα στην γκαρδιά, σύντεκνε, ποιον επροτιμάς;

Αυγενάκη για Πολάκη;
στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν διλήμματα μόνο ή πακέτο;
τουλάχιστον, Μαρινάκης/Μητσοτάκης δεν γεννηθήκανε κάτω :lol:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”