+1 &
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σκληρή pro lifer στην ελληνική τηλεόραση
- Μαυροβασίλης
Re: σκληρή pro lifer στην ελληνική τηλεόραση
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Δεν περίμενα πως θα το πω ποτέ αλλά... στηρίζω Καινούργιου. Οι αμβλώσεις δεν πρέπει να προμοτάρονται σαν κάτι το φυσιολογικό.
Nero έγραψε: 17 Ιαν 2020, 21:25 για όσους δε θυμούνται, η ΚΚ88 παλιότερα είχε βγάλει στην tv ηθοποιό με blackface. Η πολιτική ορθότητα στα σκουπίδια![]()
Την είχα δει μια φορά στο δρόμο πριν λίγα χρόνια-συμπαθέστατη δεσποινίδα και χάνει εμφανισιακά στο γυαλί.
- Dwarven Blacksmith
Δεν πειράζει το περίμεναν όλοι οι υπόλοιποι.
-
Nero

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Νεκτάριου Σφυράκη, ο οποίος δήλωσε ότι πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο γιατί... οι αλλοδαποί που υπάρχουν στο δημόσιο της περιοχής στην οποία ζει, «τραβάνε πίσω» τα εκπαιδευτικά προγράμματα και συνακολούθως τη μόρφωση των παιδιών του.
Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για «Έλληνες πατριώτες εκπαιδευτικούς» και «πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου στα δημόσια σχολεία» και κατέληξε ότι «δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τα δικά του τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:
«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος. Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».
https://www.reader.gr/life/showbiz/3188 ... leionotita
-
Nero
εν τω μεταξύ βλέπω ότι ο κύριος Σφυράκης είχε πρόσφατα μια δικαστική περιπέτεια γιατί έκλεβε ρεύμα απο τον γείτονά του και έσκασε 2500 για να αθωωθεί στο δικαστήριο 
- Παλαιοελλαδίτης
Όπως και να έχει πρέπει να πιστώσουμε στον καλλιτέχνη τη συμβολή του στην πολιτιστική σύνδεση με τον αραβόφωνο κόσμο μέσω της μουσικής.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:45 εν τω μεταξύ βλέπω ότι ο κύριος Σφυράκης είχε πρόσφατα μια δικαστική περιπέτεια γιατί έκλεβε ρεύμα απο τον γείτονά του και έσκασε 2500 για να αθωωθεί στο δικαστήριο![]()
-
Nero
φαντάζομαι σήμερα το έχει μετανοιώσει, αν κρίνουμε απο την τελευταία του συνέντευξηΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Ιαν 2020, 15:09Όπως και να έχει πρέπει να πιστώσουμε στον καλλιτέχνη τη συμβολή του στην πολιτιστική σύνδεση με τον αραβόφωνο κόσμο μέσω της μουσικής.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 14:45 εν τω μεταξύ βλέπω ότι ο κύριος Σφυράκης είχε πρόσφατα μια δικαστική περιπέτεια γιατί έκλεβε ρεύμα απο τον γείτονά του και έσκασε 2500 για να αθωωθεί στο δικαστήριο![]()
- Otto Weininger
Λέει ψέματα δηλαδή; Όχι.
Όσοι πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά, το κάνουν για μια σειρά από λόγους, μεταξύ των οποίων είναι και αυτοί που αναφέρει ο Σφυράκης.
Όσοι πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά, το κάνουν για μια σειρά από λόγους, μεταξύ των οποίων είναι και αυτοί που αναφέρει ο Σφυράκης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nero
δυστυχώς το δημοσίευμα δεν αναφέρει την αντίδραση της ΚΚ88 στις συγκεκριμένες δηλώσεις
.
Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο παιδί του Σφυράκη είναι 8 ετών, μετά τα δίδυμα βλέπω είναι 6 ετών και έχει κι ένα μικρότερο (να τους ζήσουν). Πού ακριβώς ενδέχεται να τα κρατάνε πίσω τα αλλοδαπά των Πετραλώνων, στον τετραγωνισμό του κύκλου;
ΥΓ: Η Καινούργιου για το ρέμα, μόνο η προφορά της έχει κάποιο ενδιαφέρον και κάποια μαγιό που βγάζει στη συλλογή της.
ΥΓ: Η Καινούργιου για το ρέμα, μόνο η προφορά της έχει κάποιο ενδιαφέρον και κάποια μαγιό που βγάζει στη συλλογή της.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στέλλαstella έγραψε: 30 Ιαν 2020, 16:05 Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο παιδί του Σφυράκη είναι 8 ετών, μετά τα δίδυμα βλέπω είναι 6 ετών και έχει κι ένα μικρότερο (να τους ζήσουν). Πού ακριβώς ενδέχεται να τα κρατάνε πίσω τα αλλοδαπά των Πετραλώνων, στον τετραγωνισμό του κύκλου;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τελος απο την ελληνικη τηλεοραση Μενεγακη και Στεφανιδου;
από Chupacabra » » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost