Αποφεδειγμενα μειωνη τις ρυτιδες. Αλλα θελει συνδυασμο με ηλιοπροστασια.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:07 Με έχει πιάσει υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Εχω ακούσει για κρέμες που έχουν ρετινολη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
Ορέστης 35
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Δεν έχω εντρυφήσει ακόμα. Αλλά με το που θα δω την πρώτη θα πλακωθωΟρέστης 35 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:08Αποφεδειγμενα μειωνη τις ρυτιδες. Αλλα θελει συνδυασμο με ηλιοπροστασια.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:07 Με έχει πιάσει υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Εχω ακούσει για κρέμες που έχουν ρετινολη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με πονάνε ο ώμοι μου και πίσω η πλάτη, οι μύες . Τα πόδια μου ψηλά,τα πλευρά μου, το δεξί μου γόνατο, το αριστερό μου μπράτσο και οι δύο καρποί μου. Α και λίγο ο αυχένας μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πιο εύκολα θα ήταν να μας πεις πού δεν πονάς.Naida έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:25 Με πονάνε ο ώμοι μου και πίσω η πλάτη, οι μύες . Τα πόδια μου ψηλά,τα πλευρά μου, το δεξί μου γόνατο, το αριστερό μου μπράτσο και οι δύο καρποί μου. Α και λίγο ο αυχένας μου.
Σε έντονη σωματική άσκηση μου κάνουν όλα αυτά.
Τι έκανες πάλι βραδιάτικα;
Yippie Kay Yay
Τίποτα απολύτως. Εχθές κοιμήθηκα από τις 11 το βράδυ γιατί ήμουν εντελώς οφ.Airman68 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 11:30Πιο εύκολα θα ήταν να μας πεις πού δεν πονάς.Naida έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:25 Με πονάνε ο ώμοι μου και πίσω η πλάτη, οι μύες . Τα πόδια μου ψηλά,τα πλευρά μου, το δεξί μου γόνατο, το αριστερό μου μπράτσο και οι δύο καρποί μου. Α και λίγο ο αυχένας μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μήπως κάποιος έκανε κάτι την ώρα που "νόμιζε ότι κοιμόσουν" χωρίς να έχεις δώσει συναίνεση;Naida έγραψε: 30 Ιαν 2020, 11:33Τίποτα απολύτως. Εχθές κοιμήθηκα από τις 11 το βράδυ γιατί ήμουν εντελώς οφ.Airman68 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 11:30Πιο εύκολα θα ήταν να μας πεις πού δεν πονάς.Naida έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:25 Με πονάνε ο ώμοι μου και πίσω η πλάτη, οι μύες . Τα πόδια μου ψηλά,τα πλευρά μου, το δεξί μου γόνατο, το αριστερό μου μπράτσο και οι δύο καρποί μου. Α και λίγο ο αυχένας μου.
Yippie Kay Yay
Να μου έκανε γυμναστική;θα πεταγομουνAirman68 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 11:37Μήπως κάποιος έκανε κάτι την ώρα που "νόμιζε ότι κοιμόσουν" χωρίς να έχεις δώσει συναίνεση;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περαστικά σου εύχομαι...
Yippie Kay Yay
Σ ευχαριστώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
Αχ καημένο Naidaki χρειάζεσαι ένα καλό μασάζ !!!Naida έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:25 Με πονάνε ο ώμοι μου και πίσω η πλάτη, οι μύες . Τα πόδια μου ψηλά,τα πλευρά μου, το δεξί μου γόνατο, το αριστερό μου μπράτσο και οι δύο καρποί μου. Α και λίγο ο αυχένας μου.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μπα θα με πόναγε το μασάζ.tanipteros έγραψε: 30 Ιαν 2020, 13:05Αχ καημένο Naidaki χρειάζεσαι ένα καλό μασάζ !!!Naida έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:25 Με πονάνε ο ώμοι μου και πίσω η πλάτη, οι μύες . Τα πόδια μου ψηλά,τα πλευρά μου, το δεξί μου γόνατο, το αριστερό μου μπράτσο και οι δύο καρποί μου. Α και λίγο ο αυχένας μου.
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
έχω ημικρανία....να πάρω παναντόλ?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Και το Nurofen κάνει δουλειά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...