!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΟΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: ΠΑΟΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

jason0 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 23:33
Ερμής έγραψε: 29 Ιαν 2020, 23:27
Nero έγραψε: 29 Ιαν 2020, 22:45

ακόμη, κάτι μου με κάνει και σκέφτομαι συνωμοσιολογικά σενάρια που ήθελα να αποφύγω τις προηγούμενες μέρες. Όπως ότι ο Βάνιας έστησε την κομπίνα τόσο πρόχειρα επίτηδες γιατί έχει λόγους να θέλει την αναμπουμπούλα :102:
Τι εννοεις να τη θελει; να ψάχνει αφορμή να τα βροντηξει;

Εικόνα
Το λιγότερο ρατσιστικό και εμετικο σκίτσο
10.gr ή gavros "βαζελε";
Σωπα μωρέ, λίγες φορές έχω βάλει τον αλασκούζο η τον φαταουλ με αντίστοιχες περιγραφές.
Orion22 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 02:05 [user]Μαυροβασίλης[/user], [user]Nero[/user], [user]Ερμής[/user], [user]Lugozzi[/user]

δικό σας

Εικόνα

ελπίζω σε περιγραφή που θα ξεπεράσει
τον ισόθεο
Παιδια ειχε ανεβασει καποιος καποτε μια φωτο ΕΠΟΣ της πρωτης εμφανισης Σαββιδη στην Τουμπα που χε μουστακι, φορουσε κοστουμι γρκι μακαριτη διμετρου και πισω του ειχε 4-5 τύπους που συναντας σε προποτζηδικα της Ομονοιας με 3,5 δοντια ολοι μαζι. Την εχει κανεις σας να την ανεβασει να γαμηθουμε στο γελιο;
make me proud :smt047
:smt005:
έκλασα.
Με μια υποσημείωση όμως. Όχι στα προποτζίδικα της ομόνοιας αλλά σε τίποτα χαμοκέλες του δενδροποτάμου ή του φοίνικα, στο βάθος να ακούγεται Αγγελόπουλος και τα κόκκαλα να χτυπάνε πάνω στο απλωμένο σακάκι στο πάτωμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Εξέλιξη μετά τις χθεσινές καταγγελίες ΠΑΟΚ για τον Μπραουδάκης, τη διάψευση και μήνυση του Μπραουδάκη στον ΠΑΟΚ και την μήνυση για ψευδή καταμήνυση που κάνει ο ΠΑΟΚ στον Μπραουδάκη.
Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης υπέβαλλε την παραίτησή του στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη!
https://www.google.gr/amp/s/www.sportim ... enaki/amp/
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Το πριν

Braoudakis Vaggelis
11 ώρες πριν · 15
Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν σε επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.
Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός.
Από αύριο το πρωί θα ασκήσω κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη από τη συκοφαντική δυσφήμισή τους.

Το μετά

Braoudakis Vaggelis
Πριν από 6 ώρες · 47
Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.
Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός.
Δεν μου αφήνουν περιθώρια. Πρέπει να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη...

UPDATE: Υπέβαλλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης...

Τι έγινε βαγγελακη, πιαστήκαμε στα πράσα ; :popc:
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

jason0 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:41 Το πριν

Braoudakis Vaggelis
11 ώρες πριν · 15
Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν σε επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.
Από αύριο το πρωί θα ασκήσω κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη από τη συκοφαντική δυσφήμισή τους.

Το μετά

Braoudakis Vaggelis
Πριν από 6 ώρες · 47
Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.
Δεν μου αφήνουν περιθώρια. Πρέπει να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη...

UPDATE: Υπέβαλλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης...

Τι έγινε βαγγελακη, πιαστήκαμε στα πράσα ; :popc:

Είστε για γέλια. Μήνυση σας έκανε ο άνθρωπος. Στο δικαστήριο θα αποδειχθούν όλα. Αντε σηκωθείτε τώρα να πάτε στην Καμάρα να βρίζετε τον Κούλη που σας έσωσε.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

καλύτερο θα γίνει όταν πάρετε τον μπούλο και καταδικαστείτε απατεώνες.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Εικόνα

Μαλακες κλείστε την Εγνατία πρώτα, θέλετε να διχοτομήσετε και την χώρα :lol:
Magnus3

9 MINUTES AGO
METROSPORT.GR
Έχει κλείσει η Εγνατία
0 Share Comment

11 MINUTES AGO
METROSPORT.GR
Πάνω από 2.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη στην Καμάρα

για να δουμε θα κατεφερει να ξεπερασει το φραγμα τον 10000 ο λαος του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ατωωθηκε ο κ.καραπαπας για την μπουκα στον βολο,αλλη φορα ο διαιτητης να μην αποβαλλει στελεχη του ολυμπιακου διχως λογο...λιγο σεβας παρακαλω

https://www.sdna.gr/podosfairo/686625_m ... hoothike-o

καλλιεργειται ασυλληπτη κ δικαιολογημενη εμπιστοσυνη στα θεσμικα οργανα του Κρατους των Αθηνων με αυτα και με αυτα :lol:

ετσι αναβαθμιζεται η διοργανωση,να τα βλεπουν αυτα τα οι επαρχιωτες..

παρεμπιπτοντως εφετειο ΕΠΟ διαβαζω;
αχ χαλιφη μου :a040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 30 Ιαν 2020, 18:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Κόκκορας έγραψε: 30 Ιαν 2020, 18:25 ατωωθηκε ο κ.καραπαπας για την μπουκα στον βολο,αλλη φορα ο διαιτητης να μην αποβαλλει στελεχη του ολυμπιακου διχως λογος...λιγο σεβας παρακαλω

https://www.sdna.gr/podosfairo/686625_m ... hoothike-o

καλλιεργειται ασυλληπτη κ δικαιολογημενη εμπιστοσυνη στα θεσμικα οργανα του Κρατους των Αθηνων με αυτα και με αυτα :lol:
Γρήγορα Καμάρα και εσύ. Ω λαως του μπαογκ απετι δικαωσινι.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

''Παράλληλα, μειώθηκε το πρόστιμο του Ολυμπιακού από 6.000 σε 2.000 ευρώ.''

Ανθρωπιστικη κινηση.Ειναι δυσκολοι οι καιροι.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

μαζεψαν 1000 ατομα ή να περιμενουμε λιγο ακομα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Magnus3

18:31Ο αριθμός των φίλων του ΠΑΟΚ έχει αυξηθεί κατά πολύ και έχει κλείσει η Εγνατία οδός

εκλεισε και η δεύτερη λωριδα της εγνατίας :smt038 :smt038
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Magnus3 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 17:53 Εικόνα

Δεν πειραζει η διχοτομηση,μην αποφασισουν να στειλουν καραβανια παλι και στειλουν τους αθηναιους στα νοσοκομεια.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Magnus3

Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιαν 2020, 18:35
Magnus3 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 17:53 Εικόνα

Δεν πειραζει η διχοτομηση,μην αποφασισουν να στειλουν καραβανια παλι και στειλουν τους αθηναιους στα νοσοκομεια.
κοροιδευεις τον ΛΑΟ του παοκ? ρε εισαι τρελος ρε?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”