!!! DEVELOPMENT MODE !!!

19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: 19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:36 Να και ένας αστυνομικός, δεν υπάρχουν μόνο μπάτσοι.
Όσο για τους γονείς, πρόκειται για Xoomers προφανώς.
Πές μου οτι πίστεψες την ιστορία του αρχικού πόστ. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: 19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:03
Bipsco έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:00
Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2020, 17:38

Ε, ξέρω οτι εγώ είμαι κλειστόμυαλος επειδή διαφωνώ μ' εσένα που είσαι ανοιχτόμυαλος.
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Στην αρχή με ρωτάς αν έχω ανοιχτό μυαλό και μετά λες ότι ξέρεις πως έχεις κλειστό μυαλό γιατί εγώ είμαι αντοιχτόμυαλος.
Εσύ μου λες να 'ρθω να το διαπιστώσω. Για ν' απαντάς έτσι, μάλλον θα το 'χεις σιγουράκι οτι έχεις ανοιχτό... μυαλό. :003: Οπότε ως ανοιχτόμυαλος εσύ, αφού διαφωνώ εγώ μαζί σου, είμαι κλειστόμυαλος.
Αλλά αντί να διαφωνούμε, πές μου λίγο, αυτές οι εικόνες που έχουμε δει στα "πράιντ" με διάφορα άτομα να εξυβρίζουν με τις πράξεις και τα λόγια τους τη χριστιανική θρησκεία, τί είναι? Δείγμα "ανοιχτομυαλοσύνης"?

.

Εσύ τί λές μεγάλε....

Η κριτική στήν οποιαδήποτε θρησκεία είναι δείγμα ανοιχτού ή κλειστού μυαλού ;;; .... :p2:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Parrot έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:27
Parrot έγραψε: 29 Ιαν 2020, 17:59
Alien666 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 17:54

Αυτά τα περί "κατάχρησης" ούτε το Λευιτικό τα λέει.

Σου φταίνε μετά οι mgtow που τιθασεύουν τις ορμές τους και που δεν κάνουν κατάχρηση :hammer:
Ασφαλώς και είναι κατάχρηση.
Είναι εργαλείο για την δημιουργία παιδιών, όχι για την ικανοποίηση των ορέξεων μας,
σε τέτοιο υπέρμετρο βαθμό.
Φτάσαμε σε επίπεδο πιο κάτω απ' τα ζώα. Το μυαλό πήγε περίπατο.
Τώρα, για τους mgtow τα είπαμε. Οι mgtow θέλουν μια κοινωνία όπου τα δυο φύλα θα είναι αποξενωμένα το ένα απ' το άλλο.
Απειλείται ευθέως ο θεσμός της οικογένειας.
Θα έλεγε κανείς ότι οι mgtow είναι το 5ο κύμα του φεμινισμού μεταμφιεσμένο τάχα ότι θέλει να ανοίξει τα μάτια στους άνδρες.
Να συμπληρώσω επίσης, ο άνθρωπος λέγεται άνθρωπος επειδή κοιτάζει προς τα άνω.
Τί σημαίνει αυτό;
Ότι θέλει να υπερβεί την φυσική του κατάσταση, και να "μεταβεί" στο Θείο.
Η υποδούλωση στα φυσικά ένστικτα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.
Βλέπουμε τί επικρατεί στις ημέρες όπου βρίσκεται εν ισχύ το καθεστώς του πανσεξουαλισμού.
Κοινωνική διάλυση, έκλυση των ηθών σε κάθε επίπεδο, ανομία, αταξία, σύγχυση της προσωπικότητας των ανθρώπων,
δυστυχία και κατάθλιψη... Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κινήματος περί της απελευθέρωσης των σεξουαλικών επιθυμιών..
:smt018

Άνδρας + οψη > ανδρωπος > άνθρωπος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Parrot έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:27
Parrot έγραψε: 29 Ιαν 2020, 17:59
Alien666 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 17:54

Αυτά τα περί "κατάχρησης" ούτε το Λευιτικό τα λέει.

Σου φταίνε μετά οι mgtow που τιθασεύουν τις ορμές τους και που δεν κάνουν κατάχρηση :hammer:
Ασφαλώς και είναι κατάχρηση.
Είναι εργαλείο για την δημιουργία παιδιών, όχι για την ικανοποίηση των ορέξεων μας,
σε τέτοιο υπέρμετρο βαθμό.
Φτάσαμε σε επίπεδο πιο κάτω απ' τα ζώα. Το μυαλό πήγε περίπατο.
Τώρα, για τους mgtow τα είπαμε. Οι mgtow θέλουν μια κοινωνία όπου τα δυο φύλα θα είναι αποξενωμένα το ένα απ' το άλλο.
Απειλείται ευθέως ο θεσμός της οικογένειας.
Θα έλεγε κανείς ότι οι mgtow είναι το 5ο κύμα του φεμινισμού μεταμφιεσμένο τάχα ότι θέλει να ανοίξει τα μάτια στους άνδρες.
Να συμπληρώσω επίσης, ο άνθρωπος λέγεται άνθρωπος επειδή κοιτάζει προς τα άνω.
Τί σημαίνει αυτό;
Ότι θέλει να υπερβεί την φυσική του κατάσταση, και να "μεταβεί" στο Θείο.
Η υποδούλωση στα φυσικά ένστικτα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.
Βλέπουμε τί επικρατεί στις ημέρες όπου βρίσκεται εν ισχύ το καθεστώς του πανσεξουαλισμού.
Κοινωνική διάλυση, έκλυση των ηθών σε κάθε επίπεδο, ανομία, αταξία, σύγχυση της προσωπικότητας των ανθρώπων,
δυστυχία και κατάθλιψη... Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κινήματος περί της απελευθέρωσης των σεξουαλικών επιθυμιών..

.

Θές νά μεταβείς στό θείο.....νά γίνεις ένας μικρός Θεός...... :oops: ......ε Παροτάκο ;;;

Εχεις όνειρα πάντως γιά τό μέλλον σου..... :roll:

Θυμίσου μας Κύριε.....όταν έλθεις εν τή βασιλεία σου.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Οι αρσενοκοίτες, κίναιδοι και σοδομίτες είναι υβριστές της θηλυκής ευνής, του κόλπου, της κόγχης εκείνης που μπορεί ο άνδρας να αναπαυθεί και να αναπαράξει τον Αδάμ συν την Εύα του, φορέα του κόλπου που καταλήγει στο εκκολαπτικό δοχείο ή μήτρα. Υβρίζουν αυτοί οι ζωώδεις παραφυλικοί, το μιαρό πωσταριό, την ιερή Μήτρα, μητρώο του ανθρωπίνου γένους.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

A0ANACIVC έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:33 Οι αρσενοκοίτες, κίναιδοι και σοδομίτες είναι υβριστές της θηλυκής ευνής, του κόλπου, της κόγχης εκείνης που μπορεί ο άνδρας να αναπαυθεί και να αναπαράξει τον Αδάμ συν την Εύα του, φορέα του κόλπου που καταλήγει στο εκκολαπτικό δοχείο ή μήτρα. Υβρίζουν αυτοί οι ζωώδεις παραφυλικοί, το μιαρό πωσταριό, την ιερή Μήτρα, μητρώο του ανθρωπίνου γένους.
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461, Χαϊδάρι
213 2046000
213 2046100
213 2046200
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

waldorf έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:36
A0ANACIVC έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:33 Οι αρσενοκοίτες, κίναιδοι και σοδομίτες είναι υβριστές της θηλυκής ευνής, του κόλπου, της κόγχης εκείνης που μπορεί ο άνδρας να αναπαυθεί και να αναπαράξει τον Αδάμ συν την Εύα του, φορέα του κόλπου που καταλήγει στο εκκολαπτικό δοχείο ή μήτρα. Υβρίζουν αυτοί οι ζωώδεις παραφυλικοί, το μιαρό πωσταριό, την ιερή Μήτρα, μητρώο του ανθρωπίνου γένους.
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461, Χαϊδάρι
213 2046000
213 2046100
213 2046200
Τί είναι αυτό, διεύθυνση στρατοπέδου εξολόθρευσης χριστιανών;
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

georgebi έγραψε: 29 Ιαν 2020, 15:32 Πολύ γρήγορα ο Νίκος κυριεύτηκε από απόγνωση, έφτασε στο σημείο να κατηγορεί πια τον εαυτό του επειδή γεννήθηκε ομοφυλόφιλος. «Μιχάλη αν οι άνθρωποι που με έφεραν στη ζωή και αγαπώ όσο τίποτα στο κόσμο δεν με αποδέχονται, πως να ελπίζω στην αποδοχή των άλλων; Τι κακό έκανα; Γιατί πρέπει να περνάω όλα αυτά; Γιατί γεννήθηκα έτσι; Δεν αντέχω άλλο…»
Εικόνα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

under έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:43
georgebi έγραψε: 29 Ιαν 2020, 15:32 Πολύ γρήγορα ο Νίκος κυριεύτηκε από απόγνωση, έφτασε στο σημείο να κατηγορεί πια τον εαυτό του επειδή γεννήθηκε ομοφυλόφιλος. «Μιχάλη αν οι άνθρωποι που με έφεραν στη ζωή και αγαπώ όσο τίποτα στο κόσμο δεν με αποδέχονται, πως να ελπίζω στην αποδοχή των άλλων; Τι κακό έκανα; Γιατί πρέπει να περνάω όλα αυτά; Γιατί γεννήθηκα έτσι; Δεν αντέχω άλλο…»
Εικόνα
Συμπάσχεις να υποθέσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:41
Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:03
Bipsco έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:00
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Στην αρχή με ρωτάς αν έχω ανοιχτό μυαλό και μετά λες ότι ξέρεις πως έχεις κλειστό μυαλό γιατί εγώ είμαι αντοιχτόμυαλος.
Εσύ μου λες να 'ρθω να το διαπιστώσω. Για ν' απαντάς έτσι, μάλλον θα το 'χεις σιγουράκι οτι έχεις ανοιχτό... μυαλό. :003: Οπότε ως ανοιχτόμυαλος εσύ, αφού διαφωνώ εγώ μαζί σου, είμαι κλειστόμυαλος.
Αλλά αντί να διαφωνούμε, πές μου λίγο, αυτές οι εικόνες που έχουμε δει στα "πράιντ" με διάφορα άτομα να εξυβρίζουν με τις πράξεις και τα λόγια τους τη χριστιανική θρησκεία, τί είναι? Δείγμα "ανοιχτομυαλοσύνης"?

.

Εσύ τί λές μεγάλε....

Η κριτική στήν οποιαδήποτε θρησκεία είναι δείγμα ανοιχτού ή κλειστού μυαλού ;;; .... :p2:

.
Άλλο κριτική άλλο εξύβριση, τύπε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:36 Να και ένας αστυνομικός, δεν υπάρχουν μόνο μπάτσοι.
Όσο για τους γονείς, πρόκειται για Xoomers προφανώς.
enaon

τίποτα, συνεχίστε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ολα έχουν ενα κοστος ,αμα θελεις γοβα στιλετο και φουστα κλαρωτη θα πρεπει να πολεμήσεις για αυτά.
Το 90 δουλευα μαζί με αδερφή σε μαγαζι με πλαστικά στο κεντρο της αθηνας,βαρια εργασια , μια χαρα ηταν ο ανθρωπος ,άλλο αδερφή αλλο πουστης.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γνωρίζω περίπτωση που ο πατέρας είναι σε οικοδομές κτλ. Ο γιος 19, κάνει μπαμ ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλος.Από το πως μιλάει, τις κινήσεις του όλα.
Τον σέρνει με το ζόρι μαζί του να κάνει την σκληρή δουλειά που κάνει αυτός για να τον κάνει άντρα. Περνάει κόλαση σπίτι του. Κόλαση. Προσβολές, φωνές, βρισιές κτλ Ο μικρός μαζεύει απ' ότι λεφτά του δίνει για να φύγει εξωτερικό.
Πατέρας σου λέει μετά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Και γιατί ρε ναιδα ,αμα εισαι αδερφη δεν μπορείς να δουλεψεις οικοδομή?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”