Κανονικά θα πρέπει να την απορρίψουν στο επόμενο μόλις στάδιο. Δεν δύναται να μαγερεύεις κατι που δεν θες καν να δοκιμάσεις, ή εστω εχεις καιρό να το δοκιμάσεις/μαγειρέψεις (γιατι δε νομιζω να γεννήθηκε βίγκαν η συγκεκριμένη,προφανως σε καποια συγκεκριμενη φαση της ζωής της την εφαγε την πετριά, οπως όλοι) με αποτέλεσμα να νιώθεις τελείως ξένος απέναντι στην πρώτη ύλη που θα σου δοθεί να διαχειριστείς. Νομιζω πως και πέρσι ειχαν μια τύπισσα με μαντήλα, μουσουλμάνα,που αρνιόταν να δοκιμάσει (νομιζω και να μαγειρέψει) χοιρινό. Και θυμαμαι οτι ενω στην οντισιόν την πέρασαν, στο επομενο αμέσως στάδιο την έκοψαν και πολύ καλά έκαναν. Παλιότερα ειχαμε τον μέγιστο Σελίμαρο που απ'οσο ξέρω μαγειρευε κανονικότατα χοιρίνο και το δοκίμαζε χωρις απλως να το καταπίνει, και ειχαμε και το Ζαχίρ που δεν ειχε τέτοια χαζοκολλήματα γενικότερα.Namrail έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:51Με τις μαγειρικές ικανότητες έχει, αφού όπως τόνισαν και οι κριτές ο διαγωνισμός δεν απευθύνεται σε βιγκαν. Θα κληθεί να διαχειριστεί κρέατα τα οποία καλό θα ήταν να δοκιμάσει .Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:43Τι σχεση εχουν οι σεξουαλικες και διατροφικες επιλογες της με τις μαγειρικες της ικανοτητες;
Αυτή σαν βιγκαν ούτε δεκτική είναι στο να δοκιμάσει κανονικά (είπε ότι θα τα γευθεί αλλά δεν θα καταπιεί τίποτα), ενώ βλέπει και σαν υπέρβαση το να δουλέψει με κρέατα. Εκ των πραγματων όταν δεν θες να δουλέψεις με ένα υλικό και το κάνεις με μισή καρδιά, περιορίζεις και τη γκάμα των όσων μπορείς να φτιάξεις.
Αλλά πέρα από αυτά, η τύπισσα ανταποκρίνεται σε ένα μοντέλο διαγωνιζόμενου που η παραγωγή του μαστε σεφ θέλει εναγωνίως να προωθήσει, χάρη της πολιτικής ορθότητας.
Νομίζω και το νομίζουν πολλοί από πέρσι, ότι "σπρώχνουν" διαγωνιζόμενους χάρη πολιτικής ορθότητας και όχι λόγω μαγειρικών ικανοτήτων.
Ενα καιρό νόμιζα κι εγω οτι λόγω πολ.ορθ τον προωθούσαν τον Ζαχίρ, αλλα διαψεύστηκα. Με τον καιρό γινόταν όλο και όλο και καλύτερος, ιδίως στην αντιγραφή πιάτων (αυτο που παρουσιαζαν οι κριτές και τους εβαζαν να φτιαξουν ακριβώς το ίδιο καρμπόν). Στο δημιουργικό κομμάτι δεν το ειχε και πολύ θυμαμαι, αλλά στην αντιγραφή στο έβγαζε ακριβώς λες και εβλεπες το πιάτο των κριτών με την παραμικρή λεπτομέρεια, με τον άνιθο πάνω απο το σοφρίτο να κοιτάει ακριβώς 60 μοιρες νοτιοδυτικά του πιάτου ξέρω 'γω. Αυτό ηταν το χάρισμα που τον πλησιασε και καπου κοντά στην 5άδα, αν δεν κανω λαθος.