!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 14:56 Είναι άσχημο να βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι είναι λαταδικασμενοι να αποτύχουν στην ζωή τους από τα 15
Αυτο το βλαεμενο που ποιος ξέρει τι προβληματικό γονείς έχει δεν έχει καμία ελπίδα να γίνει άνθρωπος πριν τα 30 35 που θα ξεφύγει από τον κύκλο του και αμ
Εμενα μου ελεγαν απο τα 10 οτι θα καταληξω στις φυλακες. Μαλιστα ο πατερας μου μου ελεγε βτυσου σημερα θα σε παω στη φυλακη και τον ακολουθουσα στους δρομους της Αθηνας με την καρδια μου να σφυροκοπαει περιμενοντας στην επομενη στροφη να φτασουμε στο κτιριο της φυλακης. Ηταν κατι σαν εικονικη εκτελεση.
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

Nandros έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:15
Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:06
Nandros έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:43 Υπάρχουν μέλη της κοινωνίας, πολύ άξια, χωρίς απολυτήριο.
Παράλληλα υπάρχουν επιστήμονες που θα έπρεπε να είναι φυλακή.
Μην γενικεύεις, νάνδρε. Εγώ έχω διαπιστώσει το εξής. Εάν είναι έτσι αυτοί ΜΕ χαρτιά, φαντάσου πώς θα είναι αυτοί ΧΩΡΙΣ χαρτιά.
Nandros έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:43Το έχω ήδη προβλέψει ότι θα καταλήξει εγκληματίας, είτε με απολυτήριο είτε χωρίς.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί μιλάς με τόση κακία και απέχθεια για ένα μικρό παιδί που απλώς ύψωσε κατά μερικά ντεσιμπέλ παραπάνω την φωνή του. Ούτε ζημιές προκάλεσε, ούτε χέρι σήκωσε, ούτε τίποτα παρά μονάχα φώναξε και εσύ κάνεις λες και είναι μεγαλοεγκληματίας που αναζητείται από την ίντερπολ. Είναι αυτός σοβαρός λόγος να το καταστρέψουμε; Ας μην αφήνουμε τα συναισθήματα μας να επηρεάζουν την κρίση μας.
Το σχόλιο σου σε μπλε κείμενο έχει ήδη απαντηθεί.
Όταν ο αληταράς - που ΔΕΝ είναι μικρό παιδί - κάψει το μηχανάκι σου ή κλέψει το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου, θα αλλάξεις άποψη, όπως ο Κούνδουρος, που ήταν υπέρ των λάθρο μέχρι που παραλίγο να τον σκοτώσουν.
.
Τώρα το άλλαξες και άρχισες να μου μιλάς για τους παράτυπους μετανάστες που υποτιμητικά τους αποκαλείς λαθραίους, νάνδρε είσαι off-topic.
Αλλά έτσι από ενδιαφέρον, εκείνοι οι εγκληματίες που πήγαν να σκοτώσουν τον Κούνδουρο είχαν ή δεν είχαν χαρτιά στο... ας πούμε βιογραφικό τους; Ναι ή όχι; Σε τι από τα δύο ποντάρεις;
Ορέστης 35

Εθνι τελικα ξερεις ποιους μου θυμιζει εντονα ο μαθητης; Τους διασωστες του εκαβ που με βασανισαν γιατι δεν τους λαδωσα. Αυτο γινονται οι επαλιτες οταν μεγαλωσουν. Bottom feeders του σαπιου κατεστημενου σας. Η φυλακη θελει αλλο ειδος χαζομαρας
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:09 κυρ παντεληδες νοικοκυραιοι μελλοντικοι η νυν

οι δολοφονοι του κωστοπουλου

οι τραμπουκοι στα επαλ

οι δολοφονοι της τοπαλουδη

οι δολοφονοι του γιακουμακη

και φυσικα εντασσονται σε συγκεκριμενο πολιτικο χωρο εντελως τυχαια :102:
ρε μλκ εθνι ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να επισκεφτείς κάναν ψυχίατρο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:28 Εθνι τελικα ξερεις ποιους μου θυμιζει εντονα ο μαθητης; Τους διασωστες του εκαβ που με βασανισαν γιατι δεν τους λαδωσα.
Χωρίς λαδάκι δεν πάει κάτω εύκολα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:30
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:09 κυρ παντεληδες νοικοκυραιοι μελλοντικοι η νυν

οι δολοφονοι του κωστοπουλου

οι τραμπουκοι στα επαλ

οι δολοφονοι της τοπαλουδη

οι δολοφονοι του γιακουμακη

και φυσικα εντασσονται σε συγκεκριμενο πολιτικο χωρο εντελως τυχαια :102:
ρε μλκ εθνι ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να επισκεφτείς κάναν ψυχίατρο
ενταξει δεν ειναι ολοι οι κυρ παντεληδες σαν εσενα που αποτελεις τραγικη μειοψηφια αλλα μια παρατηρηση γυρω σου θα σε πεισει :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:28 Εθνι τελικα ξερεις ποιους μου θυμιζει εντονα ο μαθητης; Τους διασωστες του εκαβ που με βασανισαν γιατι δεν τους λαδωσα. Αυτο γινονται οι επαλιτες οταν μεγαλωσουν. Bottom feeders του σαπιου κατεστημενου σας. Η φυλακη θελει αλλο ειδος χαζομαρας
και μετα με την βια επιδιωκουν να σε βαλουν να αποτελεσεις γραναζι του μικροαστικου αιδοιοδουλικου τους κοσμου :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:34
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:28 Εθνι τελικα ξερεις ποιους μου θυμιζει εντονα ο μαθητης; Τους διασωστες του εκαβ που με βασανισαν γιατι δεν τους λαδωσα. Αυτο γινονται οι επαλιτες οταν μεγαλωσουν. Bottom feeders του σαπιου κατεστημενου σας. Η φυλακη θελει αλλο ειδος χαζομαρας
και μετα με την βια επιδιωκουν να σε βαλουν να αποτελεσεις γραναζι του μικροαστικου αιδοιοδουλικου τους κοσμου :g030:
Η βια φερνει βια.

Εθνι πιστευεις οτι καποιοι ανθρωποι αναμεσα μας μπορει να ειναι σαν ενα βαρελι γεματο μπαρουτι που απλα περιμενει μια μικρη σπιθα για να ανατιναχτει;
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Lord Brum έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:34 Για καθηγήτρια την πήρανε όχι για αστυνομικό. Αν θέλουν τα μογγολα να μείνουν μογγολα ας μείνουν δικαίωμα τους αυτή το μισθό της θα τον πάρει. Και που δεν του έσβησε την απουσία υπεραρκετό είναι ως αντίσταση από τη μεριά της. εγώ θα τον άφηνα να φύγει χωρίς απουσία. Σιγά μη σκάσω για τα ζωα
Ένας σωστός καθηγητής οφείλει να δημιουργεί μέσω της παιδείας του ακόμη καλύτερους μαθητές. Για να συμβεί αυτό δεν αρκεί μονάχα να έχει γνώσεις (που φυσικά είναι απαραίτητες) αλλά να έχει ο ίδιος και σωστή παιδεία, σωστή ψυχοσύνθεση, σεβασμό προς τα μικρά παιδιά που πρόκειται να διδάξει, κατανόηση του αυθόρμητου χαρακτήρα τους (πχ ένα μικρό παιδί που πηγαίνει σε επαλ μπορεί να είναι ξεσπάει πιο απότομα από έναν μέσο ενήλικα)...

Πες μου εσύ, αν ένας καθηγητής επαλ θεωρεί <<ζώα>> τους μαθητές του, πώς ακριβώς θα μπορέσει να τους διδάξει και να τους μεταλαμπαδεύσει τις όποιες γνώσεις του; Γιατί για αυτόν ακριβώς τον λόγο πληρώνεται!
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:40
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 11:00 Καλά μου λένε οι γιοί μου ότι είμαι προϊστορικός: στην εποχή μου στο γυμνάσιο (μέσα στο κέντρο του Πειραιά παρακαλώ, όχι σε κανένα χωριό...) ο Γυμνασιάρχης κάθε πρωί στεκόταν στην κεντρική είσοδο του σχολείου και όπως περνάγαμε ένας-ένας έλεγε "εσύ πέρνα", "εσύ πίσω και ξαναέλα" κλπ. Αυτό σήμαινε "εσύ πήγαινε κουρέψου και ξαναέλα"...

Επίσης τύχαινε τότε ο συγκεκριμένος Γυμνασιάρχης να είναι πολύ φίλος του πατέρα μου. Αντι λοιπόν υποτίθεται να έχω "μέσον", είχα το αντίθετο: και ο Γυμνασιάρχης με έβλεπε όχι με καλύτερο αλλά μάλλον με αυστηρότερο μάτι, και ο πατέρας μου έλεγε "πρόσεξε κακομοίρη μη μάθω τίποτα..."

Τι μεσολάβησε, πόσο ηρθε ο κόσμος πάνω κάτω και φτάσαμε στις σημερινές καταστάσεις;;;
οι σημερινες καταστασεις ειναι καλυτερες.
Ακριβώς αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 28 Ιαν 2020, 18:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:50
Feindflug έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:13
Πολλές φορές ταυτίζονται αυτά τα δύο σημεία, τύπισσα. Το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει μέσα από έναν προσωπικό για τον καθένα αλγόριθμο με πολλές παραμέτρους όπως ποιος, πού, πότε, γιατί και άλλες πολλές. Ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια να αλλάξει, π.χ. σε ποια ακριβή ώρα μέσα στην μέρα γίνεται το περιστατικό, το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει. Άλλες φορές πάλι, δεν αλλάζει που να εμπλέκεται και ο ίδιος ο Θεός που λένε.

Το να αναλύσω τον αξιακό μου κώδικα εδώ μέσα, δεν είναι πολύ εύκολο και όλο θα υπάρχουν κενά και λεπτομέρειες στις οποίες ενώ φαίνεται να επικρατεί π.χ. η ανοχή, το αποτέλεσμα να δείξει νικητή την αξιοπρέπεια.

Πολύ γενικά μπορώ να πω, ότι προσπαθώ να μην πολυταυτίζομαι πλέον με τα όσα "εγώ" μού έχουνε μείνει κι ας τα θρέφω ώρες ώρες, αλλά να είμαι πιο αυστηρός με την αξιοπρέπεια του Εαυτού μου.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ζήτησα ανάλυση του προσωπικού αξιακού σου κώδικα με επιθετική διάθεση και βρίσκω μάλλον αστείο να παίζω την υπεράνω αξιολογήτρια ηθικής. Ήταν γενικό το ερώτημα.

Αναφορικά με τα πολλά "εγώ" και τις διαφορετικές διαθέσεις τους, λόγω εναλλαγής των παραμέτρων που αναφέρεις, έχεις δίκιο. Αλλά κάπου έχω την εντύπωση -ή τη βεβαιότητα αν θέλεις- ότι επειδή είναι χαώδες το πλαίσιο που θα προκύψει αν συνυπολογισθούν όλοι οι παράγοντες για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες σε ένα μικρό ή μεγάλο δράμα όπως αυτό του βίντεο, υπάρχει μηδενική πιθανότητα κατάληξης σε κάποιο "δίκαιο" συμπέρασμα, γιατί πάντα θα προκύπτει κάτι που θα δικαιολογεί την βίαιη ή αδιάφορη συμπεριφορά των μαθητών ή καθηγητών. Και όλων των αντίπαλων ομάδων στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, με τις αντίστοιχες ταυτίσεις που προκαλούν στους θεατές των δρώμενων.

Κι επειδή οι δικαιολογίες για το οτιδήποτε είναι ένας άτυπος τρόπος αποκατάστασης της αξιοπρέπειας τόσο των μεν όσο και των δε αλλά συνήθως είναι απολύτως γραμμικές (δικαιολογώντας τους μεν, ρίχνουμε την ευθύνη στους δε), πάλι καταλήγουμε στο μηδέν.

Το γαρ πολύ της κατανόησης οδηγεί σε μηδενιστικές προσεγγίσεις και αντί να ενώνει αποξενώνει τους ανθρώπους. Είναι σχεδόν αστείο, έτσι δεν είναι; :)
Δεν παρεξήγησα τίποτα, δικιά μου, μην αγχώνεσαι. Απλά δεν έχει και κανένα νόημα να το περιγράψω με λέξεις, γιατί πάντα κάποιο κενό θα μείνει και είναι περισσότερο βιωματική η κατανόησή του.

Την τελευταία παράγραφό σου, δεν την κατάλαβα. Εννοείς ότι αν λέμε συνεχώς Άστο μωρέ, μην δίνεις σημασία, δεν έγινε και κάτι, αποξενώνει τους ανθρώπους; Πώς γίνεται αυτό;
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Απλώς, σκέψου όλες τις περιπτώσεις που έχουν δημιουργήσει χάσματα και αντιπαραθέσεις στην ελληνική κοινωνία μεταξύ των αριστερών/δεξιών (δώσε όποιο προσδιορισμό θες).

Μαθητής - καθηγήτρια, Ζακ-κοσμηματοπώλης, παραβατικοί-ματατζήδες, πρόσφυγες-ντόπιοι κλπ

Το μοτίβο είναι μονίμως το ίδιο. Οι αριστεροί εστιάζουν πάντα στον παραβατικό και τον "προσωποποιούν" ως μια ξεχωριστή ανθρώπινη μονάδα, που πρέπει να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια της, εξαντλώντας όλη την ανοχή και κατανόηση για τους λόγους που οδήγησαν έναν άνθρωπο σε μια "άτυχη" στιγμή αν είναι αμιγώς ποινικό αδίκημα ή υποστηρίζουν ενθέρμως το οποιοδήποτε έγκλημα παίζει σε ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο. Οι απέναντι, είτε θύτες είτε θέματα γίνονται αντιληπτοί στην καλύτερη ως φανατικός όχλος και στη χειρότερη ως κατσαρίδες. Και αυτό ακριβώς αναφέρω ως γραμμικές δικαιολογίες. Η κατανόηση και ανοχή για τις ανάγκες, την ιδιαιτερότητα, το δικαίωμα έκφρασης, οργής κλπ της μονάδας, λειτουργεί μόνον με αριστερή γραμμική φορά.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους δεξιούς. Η όποια κατανόηση, ανοχή, ταύτιση με το θύμα ή τον θύτη ακολουθεί την ίδια γραμμικότητα αλλά με αντίθετη φορά. Εδώ προσωποποιείται ο δικός τους και εκλαμβάνονται ως φανατισμένος όχλος ή κατσαρίδες, οι απέναντι. Όταν τα ματ δέρνουν τους εθνικιστές είναι κακοί, όταν δέρνουν τους αντιφά καλοί.

Και φυσικά, υπάρχουν και οι πολιτικαλικορεκτιστές χιλαρομπάμιες, που στα οικονομικά ψηφίζουν δεξιά αλλά στα κοινωνικά χορεύουν στο ρυθμό των ταμπούρλων της αριστεράς. Όπου γάμος και ιδιαίτερη χαρά, οι ορθόλοξοι πρώτοι. Αν το είδος τους ήταν σεξουαλική ταυτότητα, θα ήταν ελτζιμπιντάδες, κάτι σαν ροζ δεξιοί.

Ε, όσο μεγαλύτερη ένταση δημιουργείται σ' αυτές τις αντίρροπες γραμμικότητες, τόσο η πιθανότητα ενός συλλογικού αυτονόητου, ενός κοινώς αποδεκτού μέτρου ακόμη και στα στοιχειώδη, μιας κόκκινης γραμμής στα όρια της κατανόησης και της ανοχής, μοιάζει κάτι απίθανο. Και ακριβώς γι' αυτό λέω ότι η υπερβολική κατανόηση προς τους μεν, γκρεμίζει αυτομάτως την οποιαδήποτε γέφυρα επικοινωνίας με τους δε, από οποια πλευρά και να το δεις. Οπότε, σε ό,τι αφορά τη συλλογικότητα των Ελλήνων, αν προσθέσεις τα συν και πλην των αποτελεσμάτων αυτής της γραμμικής κατανόησης, είναι μηδέν.

Προσωπικώς, δεν βρίσκω αυτήν την μηδενιστική :lol: προσέγγιση ως πεσιμιστική οπτική. Τη βρίσκω άκρως χαλαρωτική. Και κατά κάποιον τρόπο περισσότερο κοινωνική. Όταν διαπιστώσεις ότι είναι ουτοπία οι "συντροφικές" επενδύσεις, βλέπεις τα θετικά και τα αρνητικά των ανθρώπων με καθαρά προσωπική οπτική. Το ιδιωτεύειν γενικώς, είναι απελευθερωτικό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Κάποτε το σχολείο ήταν αλλιώς.
Όλοι οι μαθητές ήταν υπόδειγμα, δεν τολμούσε κανείς να αντιμιλήσει,
και απ' την άλλη δεν καταστρεφόταν κανένας μαθητής με απουσίες ή αποβολές.
Βέβαια, τότε έπιπτε ράβδος.... αλλά αυτό το θεώρησαν αντιπαιδαγωγικό...
Μάλλον, οι πτυχιούχοι μορφωμένοι άθεο-αριστεροί κάπου μπλέξανε τις έννοιες,
και τώρα την πατήσαν και ανέχονται το κάθε ατίθασο παιδί που οι ίδιοι αδυνατούν να διαπαιδαγωγήσουν...
Μορφωμένοι άνθρωποι οι αριστεροί.
Αυτοί ξέρουν που οδηγείται η κοινωνία-ζούγκλα που έφτιαξαν..
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Namrail έγραψε: 28 Ιαν 2020, 10:55 Έκαναν κατάληψη γιατί το βίντεο "έφερε σε δυσκολη θέση" τον τραμπουκο συμμαθητή τους.

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε γαμω το μπελά μου.
Σύμφωνα με την νομοθεσία, απαγορεύεται κάποιος μαθητής για οιονδήποτε λόγο να βιντεοσκοπήσει μέσα σε σχολική αίθουσα και γενικότερα σε σχολικό χώρο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:47
Namrail έγραψε: 28 Ιαν 2020, 10:55 Έκαναν κατάληψη γιατί το βίντεο "έφερε σε δυσκολη θέση" τον τραμπουκο συμμαθητή τους.

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε γαμω το μπελά μου.
Σύμφωνα με την νομοθεσία, απαγορεύεται κάποιος μαθητής για οιονδήποτε λόγο να βιντεοσκοπήσει μέσα σε σχολική αίθουσα και γενικότερα σε σχολικό χώρο.
Αν όμως το βίντεο έδειχνε την καθηγήτρια να ουρλιάζει και να απειλεί το μαθητή, θα γινόταν viral στον κύκλο των νομοταγών χαμένων ποιητών. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:40
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:34
Η βια φερνει βια.

Εθνι πιστευεις οτι καποιοι ανθρωποι αναμεσα μας μπορει να ειναι σαν ενα βαρελι γεματο μπαρουτι που απλα περιμενει μια μικρη σπιθα για να ανατιναχτει;
αν ειδες την ταινια του τζοκερ θα μπεις κατευθειαν στο νοημα :smt023

τα βλεμματα που συναντηθηκαν στην ταινια, του Αρθουρ με τον τζοκερ εντος του ταξι (ισως η σημαντικοτερη σκηνη στην ιστορια του κινηματογραφου) θα σε βαλουν σε σκεψεις :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 28 Ιαν 2020, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”