ασάλιωτα ο πστς ο πανδώρας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
LIBGASM
Re: LIBGASM
ασάλιωτα ο πστς ο πανδώρας
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Μαυροβασίλης
σαν το Μετζέλο στον Κύρη καταπίνει τα υπογλώσσια από χθες ο πόντικας 
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Is calling someone nerd a hate crime?
Κρίμα που δεν έχουμε μια εκπομπή σαν κι αυτή στην Ελλάδα.
Κρίμα που δεν έχουμε μια εκπομπή σαν κι αυτή στην Ελλάδα.
- Μαυροβασίλης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Nero
σταμάτα ρε πουστη, σταμάτα. We're already deadOrion22 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 21:04 «Όταν απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία, η οποία είναι τραυματισμένη από το πρόσφατο παρελθόν, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση, είναι στάση ευθύνης. Η ενότητα είναι αναγκαίος όρος προόδου όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και ευρύτερα. Η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη συνοχή της κοινωνίας, να μην επιτρέψει ένα νέο κοινωνικό διχασμό, με αφορμή το συγκεκριμένο ο θέμα του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το πρώτιστο μέλημά μας.»
βαράνε τους ίουλελέδες στην ταράτσα![]()
Spoiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν αντέχω αλλλλοοοοο
- Μαυροβασίλης
Nero έγραψε: 28 Ιαν 2020, 21:05σταμάτα ρε πουστη, σταμάτα. We're already deadOrion22 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 21:04 «Όταν απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία, η οποία είναι τραυματισμένη από το πρόσφατο παρελθόν, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση, είναι στάση ευθύνης. Η ενότητα είναι αναγκαίος όρος προόδου όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και ευρύτερα. Η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη συνοχή της κοινωνίας, να μην επιτρέψει ένα νέο κοινωνικό διχασμό, με αφορμή το συγκεκριμένο ο θέμα του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το πρώτιστο μέλημά μας.»
Spoiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν αντέχω αλλλλοοοοο![]()
![]()
![]()

- Dwarven Blacksmith
Κούλη ξεφτίλα κάνε επίσημη Purge Day να βγάλουμε νόμιμα γούστα κι οι υπόλοιποι τουλάχιστον.
-
Nero
Μαυροβασίλης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 21:39Nero έγραψε: 28 Ιαν 2020, 21:05σταμάτα ρε πουστη, σταμάτα. We're already deadOrion22 έγραψε: 28 Ιαν 2020, 21:04 «Όταν απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία, η οποία είναι τραυματισμένη από το πρόσφατο παρελθόν, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση, είναι στάση ευθύνης. Η ενότητα είναι αναγκαίος όρος προόδου όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και ευρύτερα. Η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη συνοχή της κοινωνίας, να μην επιτρέψει ένα νέο κοινωνικό διχασμό, με αφορμή το συγκεκριμένο ο θέμα του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το πρώτιστο μέλημά μας.»
Spoiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν αντέχω αλλλλοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()

-
Nero
άμα το ζητήσει ευγενικά ο Βαγγέλας, λες να αρνηθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2020, 22:04 Κούλη ξεφτίλα κάνε επίσημη Purge Day να βγάλουμε νόμιμα γούστα κι οι υπόλοιποι τουλάχιστον.