Τελικη Λυση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- Υδράργυρος
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- Βινόσαυρος
γελάει ο κόσμοςΥδράργυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:02Τελικη Λυση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Και από τη διαθήκη του κεμαλ να είναι δεν πειράζει. Ας αναπτυχθούν τα Σκόπια με τα κεφαλαία της Τουρκίας. Ευρώπη με την ψήφο της Ελλάδας δεν πρέπει να μπουν και θα είναι έγκλημα του ΠΘ προσωπικά αν το επιτρέψει.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 15:57 τα τουρκικα κεφάλαια είναι "κεμαλικά", ο μεγαλύτερος όγκος τουλάχιστον.
Η Ελλάδα πρέπει να περάσει στην διπλωματική επίθεση, όχι στην άμυνα. Κάτι ωραία μέρη στα δυτικά των Σκοπίων νομίζω μπορούμε να τα πούμε βουλγαρικα. Και κάτι ανατολικά νομίζω μπορούμε να στηρίξουμε τους κακόμοιρους αλβανούς που οι εθνικιστές των Σκοπίων τους καταπιέζουν τόσα χρόνια. Εμείς ως καλόβουλοι για τον εαυτό μας δεν χρειάζεται να ζητήσουμε τίποτα, δικαιοσύνη για τους κατατρεγμένους γείτονές μας ζητάμε
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Awesomatic έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:07Και από τη διαθήκη του κεμαλ να είναι δεν πειράζει. Ας αναπτυχθούν τα Σκόπια με τα κεφαλαία της Τουρκίας. Ευρώπη με την ψήφο της Ελλάδας δεν πρέπει να μπουν και θα είναι έγκλημα του ΠΘ προσωπικά αν το επιτρέψει.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 15:57 τα τουρκικα κεφάλαια είναι "κεμαλικά", ο μεγαλύτερος όγκος τουλάχιστον.
Η Ελλάδα πρέπει να περάσει στην διπλωματική επίθεση, όχι στην άμυνα. Κάτι ωραία μέρη στα δυτικά των Σκοπίων νομίζω μπορούμε να τα πούμε βουλγαρικα. Και κάτι ανατολικά νομίζω μπορούμε να στηρίξουμε τους κακόμοιρους αλβανούς που οι εθνικιστές των Σκοπίων τους καταπιέζουν τόσα χρόνια. Εμείς ως καλόβουλοι για τον εαυτό μας δεν χρειάζεται να ζητήσουμε τίποτα, δικαιοσύνη για τους κατατρεγμένους γείτονές μας ζητάμε![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Είναι αδιάφορο το πως τους λέει όλος ο κόσμος. Το Καζακσταν ή τα Νησιά Φερόε δεν έχουν κανένα λόγο να αντιδικήσουν με τα Σκόπια για ένα ζήτημα που δεν είναι δικό τους. Το να αναγνωρίσει όμως η γΕλλάς, χώρα της βλαχαρβανιτιας και της πουστιάς, οποιοδήποτε άλλο κράτος με το όνομα Μακεδονία, ξεπερναει την προδοσία, πάει στα όρια της καφρίλας.alekhine έγραψε: 11 Ιουν 2018, 14:47
τυπικα μπορει να εχουν ακομα το FYROM στην πραξη ομως ολος ο κοσμος τους λεει σκετο μακεδονια
Μια ακόμα μεγάλη εθνική ήττα, χωρίς λόγο,απλά έτσι για την ξεφτύλα.
Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα της συμμετοχης του Ορμπαν στην διαδηλωση του ΒΕΜΕΡΟ.Οι χωρες του Βιζενγκαρντ περιμενουν πως και πως το Ελληνικο βετο για να θεσουν ζητημα να καταργηθει το βετο στην ΕΕ.Awesomatic έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:07Και από τη διαθήκη του κεμαλ να είναι δεν πειράζει. Ας αναπτυχθούν τα Σκόπια με τα κεφαλαία της Τουρκίας. Ευρώπη με την ψήφο της Ελλάδας δεν πρέπει να μπουν και θα είναι έγκλημα του ΠΘ προσωπικά αν το επιτρέψει.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 15:57 τα τουρκικα κεφάλαια είναι "κεμαλικά", ο μεγαλύτερος όγκος τουλάχιστον.
Η Ελλάδα πρέπει να περάσει στην διπλωματική επίθεση, όχι στην άμυνα. Κάτι ωραία μέρη στα δυτικά των Σκοπίων νομίζω μπορούμε να τα πούμε βουλγαρικα. Και κάτι ανατολικά νομίζω μπορούμε να στηρίξουμε τους κακόμοιρους αλβανούς που οι εθνικιστές των Σκοπίων τους καταπιέζουν τόσα χρόνια. Εμείς ως καλόβουλοι για τον εαυτό μας δεν χρειάζεται να ζητήσουμε τίποτα, δικαιοσύνη για τους κατατρεγμένους γείτονές μας ζητάμε![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τώρα επειδή φόρτωσα μην με κάνεις να θυμηθώ ότι με τις τεράστιες μαλακίες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μεταναστευτικές ροές έδωσε γεωπολιτική αξία στους πουθενάδες. Όσο το σκέφτομαι φορτώνω περισσότεροzteo έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:12Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα της συμμετοχης του Ορμπαν στην διαδηλωση του ΒΕΜΕΡΟ.Οι χωρες του Βιζενγκαρντ περιμενουν πως και πως το Ελληνικο βετο για να θεσουν ζητημα να καταργηθει το βετο στην ΕΕ.Awesomatic έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:07Και από τη διαθήκη του κεμαλ να είναι δεν πειράζει. Ας αναπτυχθούν τα Σκόπια με τα κεφαλαία της Τουρκίας. Ευρώπη με την ψήφο της Ελλάδας δεν πρέπει να μπουν και θα είναι έγκλημα του ΠΘ προσωπικά αν το επιτρέψει.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 15:57 τα τουρκικα κεφάλαια είναι "κεμαλικά", ο μεγαλύτερος όγκος τουλάχιστον.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Τοτε λεγατε μπραβο στους Σκοπιανους.Εμεις λογω θαλασσας δεν ειναι ευκολο να κρατησουμε τις μεταναστευτικες ροες,ενω αυτοι κανανε δηθεν οτι τις κρατησαν.hades έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:21τώρα επειδή φόρτωσα μην με κάνεις να θυμηθώ ότι με τις τεράστιες μαλακίες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μεταναστευτικές ροές έδωσε γεωπολιτική αξία στους πουθενάδες. Όσο το σκέφτομαι φορτώνω περισσότεροzteo έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:12Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα της συμμετοχης του Ορμπαν στην διαδηλωση του ΒΕΜΕΡΟ.Οι χωρες του Βιζενγκαρντ περιμενουν πως και πως το Ελληνικο βετο για να θεσουν ζητημα να καταργηθει το βετο στην ΕΕ.Awesomatic έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:07
Και από τη διαθήκη του κεμαλ να είναι δεν πειράζει. Ας αναπτυχθούν τα Σκόπια με τα κεφαλαία της Τουρκίας. Ευρώπη με την ψήφο της Ελλάδας δεν πρέπει να μπουν και θα είναι έγκλημα του ΠΘ προσωπικά αν το επιτρέψει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Βινόσαυρος
Όλον τον καιρό από το 92 η ελλάδα κάνει την προπαγάνδα της με μεγαλέξανδρους κτλπ. Με την επίθεση το μόνο που κερδίζει είναι να χτυπάει την κεφαλή της στο τοίχο. Ήδη με το βέτο του 2008 το δικαστήριο της χάγης την έβγαλε αναξιόπιστη. Φυσικά αυτό σας το έκρυψαν οι πολιτικοι. Τέλος πάντων δεν προκειται να συνεννοηθούμε εσύ υποστηρίζεις πως η ελλαδα πρέπει να καταπατήσει όλες της τις υπογραφές και να συνομωτεί.Awesomatic έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:07Και από τη διαθήκη του κεμαλ να είναι δεν πειράζει. Ας αναπτυχθούν τα Σκόπια με τα κεφαλαία της Τουρκίας. Ευρώπη με την ψήφο της Ελλάδας δεν πρέπει να μπουν και θα είναι έγκλημα του ΠΘ προσωπικά αν το επιτρέψει.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 15:57 τα τουρκικα κεφάλαια είναι "κεμαλικά", ο μεγαλύτερος όγκος τουλάχιστον.
Δεν περιμένω και καμια υψηλή πολιτική σκέψη από την ιδρωμένη μασχάλη της νότιου βαλκανικής.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τι να κάνουμε που αυτή η ιδρωμένη μασχάλη υπάρχει εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια με ιστορία και γλώσσα, δεν ήρθε χθες για να χρειάζεται να κλέψει ιστορία άλλων για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της.Βινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:28Δεν περιμένω και καμια υψηλή πολιτική σκέψη από την ιδρωμένη μασχάλη της νότιου βαλκανικής.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ευτυχώς που έχουμε υψηλούς διανοητές από τη μεριά της Σεβέρνα Μακεντονίγια, κι ανεβάζουν συνολικά το επίπεδο της γειτονιάς...λολΒινόσαυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:28Δεν περιμένω και καμια υψηλή πολιτική σκέψη από την ιδρωμένη μασχάλη της νότιου βαλκανικής.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Η Αμυγδαλέζα μάλλον θα καταργήθηκε λόγω θάλασσας....zteo έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:26Τοτε λεγατε μπραβο στους Σκοπιανους.Εμεις λογω θαλασσας δεν ειναι ευκολο να κρατησουμε τις μεταναστευτικες ροες,ενω αυτοι κανανε δηθεν οτι τις κρατησαν.hades έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:21τώρα επειδή φόρτωσα μην με κάνεις να θυμηθώ ότι με τις τεράστιες μαλακίες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μεταναστευτικές ροές έδωσε γεωπολιτική αξία στους πουθενάδες. Όσο το σκέφτομαι φορτώνω περισσότεροzteo έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:12
Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα της συμμετοχης του Ορμπαν στην διαδηλωση του ΒΕΜΕΡΟ.Οι χωρες του Βιζενγκαρντ περιμενουν πως και πως το Ελληνικο βετο για να θεσουν ζητημα να καταργηθει το βετο στην ΕΕ.
Οι Τασίες μετέτρεψαν τη χώρα σε κέντρο διερχομένων.
Τα περι Τασιας να τα πειτε στους ηλιθιους που σας ψηφιζουν.Εαν δεν καταλαβαινεις οτι η απογνωση αυτων των ανθρωπων αποτελεσμα της δικια σας πολιτικης και η αναζητηση μιας αυταπατης ειναι δυναμεις που κινουν αυτους τους ανθρωπους περα απο τειχοι και συνορα τοτε μια ζωη θα αναγκαζεσαι να παιζεις τον μουτζουρη με αλλες χωρες η να το βαζεις το προβλημα κατω απο το χαλακι που λεγετε Αμυγδαλεζα.Fuerte έγραψε: 11 Ιουν 2018, 19:19Η Αμυγδαλέζα μάλλον θα καταργήθηκε λόγω θάλασσας....zteo έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:26Τοτε λεγατε μπραβο στους Σκοπιανους.Εμεις λογω θαλασσας δεν ειναι ευκολο να κρατησουμε τις μεταναστευτικες ροες,ενω αυτοι κανανε δηθεν οτι τις κρατησαν.hades έγραψε: 11 Ιουν 2018, 16:21
τώρα επειδή φόρτωσα μην με κάνεις να θυμηθώ ότι με τις τεράστιες μαλακίες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μεταναστευτικές ροές έδωσε γεωπολιτική αξία στους πουθενάδες. Όσο το σκέφτομαι φορτώνω περισσότερο
Οι Τασίες μετέτρεψαν τη χώρα σε κέντρο διερχομένων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)».
Πηγή: Ο Πάνος Καμμένος δίνει αύριο συνέντευξη Τύπου για το Σκοπιανό | iefimerida.gr
Πηγή: Ο Πάνος Καμμένος δίνει αύριο συνέντευξη Τύπου για το Σκοπιανό | iefimerida.gr
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 2 Απαντήσεις