!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο μεγάλος Φασίστας λογοτέχνης Κ. Μαλαπάρτε αποκαλύπτει: Ο Χίτλερ είναι γυναίκα
Ο μεγάλος Φασίστας λογοτέχνης Κ. Μαλαπάρτε αποκαλύπτει: Ο Χίτλερ είναι γυναίκα
Ο Κούρτσιο Μαλαπάρτε γράφει στο Καπούτ:
Προσκεκλημένος από τον Γενικό Κυβερνήτη της Πολωνίας, Hans Frank στο τραπέζι με όλους τους αξιωματικούς των SS, τον ρωτούν "Δεν πιστεύετε ότι ο Χίτλερ είναι ένας σπουδαίος άνδρας"
Και ο Μαλαπάρτε απαντά: "Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν άνθρωπος, άλλωστε όπως είχα γράψει σε ένα βιβλίο μου, ο Χίτλερ είναι γυναίκα"
"Just so," I added after a moment of silence. "Hitler is a woman."
"A woman!" exclaimed Frank, gazing at me, his eyes filled with confusion and worry.
Everyone remained silent, looking at me.
"If he is not quite a real man," I said, "why should he not be a woman? What harm would there be? Women are deserving of all our respect, love, and admiration. You say that Hitler is the father of the German people, nicht wahr? Why couldn't he be its mother?"
"Its mother!" exclaimed Frank, "die Mutter?"
"The mother," I said. "It is the mother who conceives children in her womb, begets them in pain, feeds them with her blood and her milk. Hitler is the mother of the new German people; he has conceived it in his womb, has given birth to it in pain and fed it with his blood and his..."
"Hitler is the father, not the mother of the German people," said Frank sternly.
"Anyway, the German people are his child," I said, "there's no doubt about that."
"Yes," said Frank, "there's no doubt about that. All the people of New Europe, to begin with the Poles, ought to feel proud to have in Hitler a just and stern father. But do you know what the Poles think of us? That we are barbarians!"
"And do you feel hurt?" I asked, smiling.
Προσκεκλημένος από τον Γενικό Κυβερνήτη της Πολωνίας, Hans Frank στο τραπέζι με όλους τους αξιωματικούς των SS, τον ρωτούν "Δεν πιστεύετε ότι ο Χίτλερ είναι ένας σπουδαίος άνδρας"
Και ο Μαλαπάρτε απαντά: "Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν άνθρωπος, άλλωστε όπως είχα γράψει σε ένα βιβλίο μου, ο Χίτλερ είναι γυναίκα"
"Just so," I added after a moment of silence. "Hitler is a woman."
"A woman!" exclaimed Frank, gazing at me, his eyes filled with confusion and worry.
Everyone remained silent, looking at me.
"If he is not quite a real man," I said, "why should he not be a woman? What harm would there be? Women are deserving of all our respect, love, and admiration. You say that Hitler is the father of the German people, nicht wahr? Why couldn't he be its mother?"
"Its mother!" exclaimed Frank, "die Mutter?"
"The mother," I said. "It is the mother who conceives children in her womb, begets them in pain, feeds them with her blood and her milk. Hitler is the mother of the new German people; he has conceived it in his womb, has given birth to it in pain and fed it with his blood and his..."
"Hitler is the father, not the mother of the German people," said Frank sternly.
"Anyway, the German people are his child," I said, "there's no doubt about that."
"Yes," said Frank, "there's no doubt about that. All the people of New Europe, to begin with the Poles, ought to feel proud to have in Hitler a just and stern father. But do you know what the Poles think of us? That we are barbarians!"
"And do you feel hurt?" I asked, smiling.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ο μεγάλος Φασίστας λογοτέχνης Κ. Μαλαπάρτε αποκαλύπτει: Ο Χίτλερ είναι γυναίκα
Να τοποθετηθούν οι επίτιμοι χρυσαυγίτες του φόρουμ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Ο μεγάλος Φασίστας λογοτέχνης Κ. Μαλαπάρτε αποκαλύπτει: Ο Χίτλερ είναι γυναίκα
Πάνος Σκουρλέτης
εγώ δεν κατάλαβα.
δεν καταλάβατε τι διαβάσατε, ή απλά θέλετε να κοροϊδέψετε του χατες που δεν θα καταλάβουν τί διαβάζουν;
δεν καταλάβατε τι διαβάσατε, ή απλά θέλετε να κοροϊδέψετε του χατες που δεν θα καταλάβουν τί διαβάζουν;
- Alexander the Great
Γραμμένο μεταξύ του 1941 και του 1943, το Καπούτ είναι ένα έντονα λυρικό μυθιστόρημα
ΥΓ Και δεν ηταν Φασιστας οπως ο Παουντ πχ...μην τα ισοπεδωνουμε ολα βρε μπερια.
ΥΓ Και δεν ηταν Φασιστας οπως ο Παουντ πχ...μην τα ισοπεδωνουμε ολα βρε μπερια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alexander the Great την 24 Μάιος 2018, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
που υπονοεί οτι είναι πάνω από ένας απλός άνδρας, είναι γεννήτορας, γυναίκα.
το νόημα ποιο είναι;
ρε βέρια, είσαι σίγουρα αριστερός;
το νόημα ποιο είναι;
- Alexander the Great
Μια μπουρδα ειναι γατε,μυθιστορημα λεμε
- hellegennes
Ομολογώ ότι ούτε εγώ κατάλαβα. Θα αφήσω την πένα να με οδηγήσει.enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:17 εγώ δεν κατάλαβα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δεν νομίζω, το ανέβασε ο βέρια, δεν ασχολείται με μπούρδες. Σχολίασαν και οι σοβαροί.
βοήθειά μας.hellegennes έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:22Ομολογώ ότι ούτε εγώ κατάλαβα. Θα αφήσω την πένα να με οδηγήσει.Spoiler
enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:17 εγώ δεν κατάλαβα.
Εσύ τι είσαι σίγουρα;enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:20 που υπονοεί οτι είναι πάνω από ένας απλός άνδρας, είναι γεννήτορας, γυναίκα.
το νόημα ποιο είναι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αλλάζεις κουβέντα όμως 
- Alexander the Great
«Κάθε σέξι νέος, είναι Πανιώνιος κι' ΕΚΟΝ Ρηγας Φεραίος»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση