!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
-
Keyser Soze
Re: ΠΑΟΚ
Αναγγείλανε διαγραφη Ζαγορακη και αλλαγη νομου μην πεσει η Μπαουγκαρα !!!
Παλι στα ΧΑΡΤΙΑ την σκαπουλαρατε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!
-
Nero
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;!!!!!!!!!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:04 https://www.sdna.gr/podosfairo/685792_k ... xanthi-vid
Ατρόμητη κυβέρνηση. Εκλασαν οι παοκτζηδες και τα έκανε πάνω της!![]()
- Otto Weininger
Στα παπαρια μου το υπόλοιπο. Ούτε περίμενα, ούτε ήθελα να πέσει ο ΠΑΟΚ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:05Βάλε ολόκληρη την είδηση.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:04 Ο Μητσοτάκης μόλις διέγραψε τον Ζαγορακη,λόγω των απειλών του ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί αν πέσει ο ΠΑΟΚ.
[user]Μαυροβασίλης[/user]
Εσυ ζεις το όνειρο από χθες μαζί με τον Εθνι, περιμένοντας εσύ να πέσει η ΝΔ και ο Εθνι να γίνουμε ΒΚ μπας και γάμησει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Αφού ήταν αθώοι γιατί έπρεπε να αλλάξει ο νόμος άραγε;Keyser Soze έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:08 Αναγγείλανε διαγραφη Ζαγορακη και αλλαγη νομου μην πεσει η Μπαουγκαρα !!!
Αναμένουμε αντίδραση της πραγματικά ισχυρής ομάδας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ξεφτυλισμένα νδουλικά. ΤΙ μας λένε ένοχοι είναι αλλά δεν πειράζει .Arisvilla έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:07Χαχαχα αλλάζουν τους νόμους χαχαχαχα! Με αναδρομική ισχύ όπως του Τσίγκοφ ε χαχαχχαχα!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:04 https://www.sdna.gr/podosfairo/685792_k ... xanthi-vid
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Χάνετε την ουσία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:28Θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον γαύρο για τέσσερα ανάποδα οφσάιντ που κέρδισε ο Ιβάν γιατί χαλάει την αισθητική μας.Rocco Siffredi έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:24Άλλο αυτό και άλλο να μου λες ότι εισαι στο πλευρό φαταουλ και λοιπωνΕρμής έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:12
Δεν ειναι το ένα πρωτάθλημα. Το οποίο πρωτάθλημα το άξιζαν, κακά τα ψέμματα.
Είναι όλος ο θόρυβος που έχουν σηκώσει, είναι που βγάζουν ενα κομπλεξ και μια επιθετικότητα του οτι αν δε τους χαϊδεύουν θα κάνουν πραματα και θάματα. Τα σφυρίγματα τα παραβλέπω εν μέρει γιατί πάντα τα κοράκια χάιδευαν τον εκάστοτε ισχυρό.
Έχουνε χάσει 2 πρωταθληματα και έχουνε τρελαθεί
πάνε να ρίξουνε τον αντιπαλο κατηγορία για να το πάρουνε και εσύ δηλ είσαι στο πλευρό τους;![]()
Στην γειτονιά μου, λίγο παρακάτω μένει ένας νταης. Κάθε λιγο τσαμπουκαλευεται και δέρνει τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση κρατάει χρόνια. Προσωπικά έχω φάει ξύλο πάνω από 20 φορές από τον συγκεκριμένο τύπο.
Προπερσι ήρθε στη γειτονιά , άλλος ένας νταης. Κάνει τις ίδιες μανουρες με τον άλλο. Εμένα με έχει δείρει ήδη τρεις φορές χωρίς λόγο.
Θεωρείς ότι δεν θα πρέπει να με νοιάζει γιατί ο παλιός νταης με έχει δείρει περισσότερες φορές;
Και επίσης, έχεις στα αλήθεια δικαίωμα ψήφου;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Rocco Siffredi
Ε η πικρή αλήθεια είναι ότι αν ο ηρακλής είχε μεγάλη δυναμική δεν θα επεφτεArisvilla έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:02
Και εσύ τη δεκαετία του 80 είχες τις μισές ομάδες παραρτήματα. Τι λέει αυτο? Υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που επιβάλλουν συγκεκριμένες κυρώσεις. Δεν μπορεί ο Ηρακλής να πέφτει για μια οφειλή 10.000 ευρώ που έγινε εκπρόθεσμα και για τα αίσχη αυτά ο Ρώσος να μένει ατιμώρητος.
Και το ειπα και πριν θυγατρικές και τέτοια πάντα υπήρχανε κανένας δεν είχε πεσει
Τώρα όλως τυχαίως για να μην μείνει 3η χρόνια χωρίς πρωτάθλημα κάποια ομάδα πάει να το πάρει και με αυτόν τον απίθανο τροπο
βαγγελας πρωταθλημα,ιβαν ηθικο πρωταθλημα ολοι ευχαριστημενοιNero έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:08ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;!!!!!!!!!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:04 https://www.sdna.gr/podosfairo/685792_k ... xanthi-vid
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Keyser Soze
Γιατι ήταν ποτέ αθώος ο Τσετσενος τόσο χρόνια για να είναι τώρα. Πλάκα κάνουμε !!!!!Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:10Αφού ήταν αθώοι γιατί έπρεπε να αλλάξει ο νόμος άραγε;Keyser Soze έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:08 Αναγγείλανε διαγραφη Ζαγορακη και αλλαγη νομου μην πεσει η Μπαουγκαρα !!!
Αναμένουμε αντίδραση της πραγματικά ισχυρής ομάδας.
welcome backPrepon έγραψε: 28 Ιαν 2020, 13:11Χάνετε την ουσία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:28Θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον γαύρο για τέσσερα ανάποδα οφσάιντ που κέρδισε ο Ιβάν γιατί χαλάει την αισθητική μας.Rocco Siffredi έγραψε: 28 Ιαν 2020, 12:24
Άλλο αυτό και άλλο να μου λες ότι εισαι στο πλευρό φαταουλ και λοιπων
Έχουνε χάσει 2 πρωταθληματα και έχουνε τρελαθεί
πάνε να ρίξουνε τον αντιπαλο κατηγορία για να το πάρουνε και εσύ δηλ είσαι στο πλευρό τους;![]()
Στην γειτονιά μου, λίγο παρακάτω μένει ένας νταης. Κάθε λιγο τσαμπουκαλευεται και δέρνει τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση κρατάει χρόνια. Προσωπικά έχω φάει ξύλο πάνω από 20 φορές από τον συγκεκριμένο τύπο.
Προπερσι ήρθε στη γειτονιά , άλλος ένας νταης. Κάνει τις ίδιες μανουρες με τον άλλο. Εμένα με έχει δείρει ήδη τρεις φορές χωρίς λόγο.
Θεωρείς ότι δεν θα πρέπει να με νοιάζει γιατί ο παλιός νταης με έχει δείρει περισσότερες φορές;
Και επίσης, έχεις στα αλήθεια δικαίωμα ψήφου;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαλάκες δεν υπάρχει αυτό που γίνεται .Καραμπάμ παρανομία. Και επίσημα δυο μέτρα και δυο σταθμά ισχύον στην Ελλάδα. Ξεφτυλισμένα νδουλικά τελειώς .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από perseus
-
- 0 Απαντήσεις