θα το φοβίσει.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:13 Ας μου εξηγήσεις πρώτα αν θα βοηθήσει σε κάτι στο ανήλικο ή βοηθάει μόνο στο να βγάλει ο αστυνομικός το θυμό του, δείξει εξουσία κτλ
Δεν έχεις ακούσει ότι ο φόβος φυλάει τα έρημα;
θα το φοβίσει.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:13 Ας μου εξηγήσεις πρώτα αν θα βοηθήσει σε κάτι στο ανήλικο ή βοηθάει μόνο στο να βγάλει ο αστυνομικός το θυμό του, δείξει εξουσία κτλ
Δηλαδή θεωρείς το ξύλο ως μέσο συμμόρφωσης;
Σοβαρά τώρα μας λες πως αν σε χαιδεψει ο γκομενος/άντρας σου στον ύπνο σου θα τον "κλωτσήσεις"; Εγώ αν το κάνω στη δικιά μου θα ξυπνήσει και θα πηδηχτουμεNaida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:31Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2020, 03:40 Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;
Ρε το σκέφτηκα αυτό που λες.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 01:38Last Veteran έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:37 Σε προχωρημένη σηψη λέει. Πως την έπιασαν την συχωρεμενη, την τράβηξαν πάνω, την έστησαν και σε στάση καθιστη και δεν πέθαναν από τη μπόχα;
έχεις δει πολλούς γύφτους να έχουν θέμα με την βρώμα;
Κι εγώ το ίδιο.Last Veteran έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:01Σοβαρά τώρα μας λες πως αν σε χαιδεψει ο γκομενος/άντρας σου στον ύπνο σου θα τον "κλωτσήσεις"; Εγώ αν το κάνω στη δικιά μου θα ξυπνήσει και θα πηδηχτουμεNaida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:31Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2020, 03:40 Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;![]()
Μισό ρε Νάιδα. Δλδ η νεκρή δεν μπορεί να αντισταθεί οπότε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να χειροδικήσει στα παιδιά που την ξεθάψανε; Και πες την προσβολή νεκρού την αφήνουμε στην άκρη για ένα λεπτό, υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι για τους οποίους οι νεκροί είναι θαμμένοι, για λόγους υγιεινής. Για αυτό και μόνο θα έπρεπε να τους περιλάβουν με τη μάνικα και την μπαντανόβουρτσα μέχρι να αλλάξουν δέρμα.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:31Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2020, 03:40Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;
Είδες ποτέ σου κατσαρίδα να σiχαινεται τη βρώμα?Last Veteran έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:01Σοβαρά τώρα μας λες πως αν σε χαιδεψει ο γκομενος/άντρας σου στον ύπνο σου θα τον "κλωτσήσεις"; Εγώ αν το κάνω στη δικιά μου θα ξυπνήσει και θα πηδηχτουμεNaida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:31Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2020, 03:40 Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;![]()
Ρε το σκέφτηκα αυτό που λες.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιαν 2020, 01:38Last Veteran έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:37 Σε προχωρημένη σηψη λέει. Πως την έπιασαν την συχωρεμενη, την τράβηξαν πάνω, την έστησαν και σε στάση καθιστη και δεν πέθαναν από τη μπόχα;
έχεις δει πολλούς γύφτους να έχουν θέμα με την βρώμα;
Δεν μιλάμε για απλή μπόχα. Εδώ ψοφάει ένα ποντίκι και στα 20 μέτρα βρωμάει. Μιλάμε για 70 κιλα σαπιας σάρκας.
Για τη σχέση της αστυνομίας με τη δικαιοσύνη απάντησα.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:35Σε περίπτωση που προβάλει αντίσταση θα χρησιμοποιήσει βία και πάλι όχι ότι να ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:58Οι εξουσίες είναι τρεις. Νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική.
Ο "μπάτσος" είναι εκτελεστικό όργανο και το έργο του είναι αφ' ενός η εποπτεία της τάξης, αφ' ετέρου οι διαδικασίες που απαιτούνται για να βρεθεί ο παραβάτης αντιμέτωπος με τη δικαστική εξουσία.
μέσο συμμόρφωσης είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Βρε συ να το κάνει ο συγγενής του νεκρού από αγανάκτηση να το καταλάβω. Δεν λέω ότι ειναι σωστό λέω ότι καταλαβαίνω ότι είναι ανθρώπινο. Ο μπάτσος από που κι ως πού ομως;Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:15Μισό ρε Νάιδα. Δλδ η νεκρή δεν μπορεί να αντισταθεί οπότε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να χειροδικήσει στα παιδιά που την ξεθάψανε; Και πες την προσβολή νεκρού την αφήνουμε στην άκρη για ένα λεπτό, υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι για τους οποίους οι νεκροί είναι θαμμένοι, για λόγους υγιεινής. Για αυτό και μόνο θα έπρεπε να τους περιλάβουν με τη μάνικα και την μπαντανόβουρτσα μέχρι να αλλάξουν δέρμα.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:31Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2020, 03:40
Γιατί είσαι εσύ και αποφασίζεις την τιμωρία; Με ποιο δικαίωμα θα απλώσεις χέρι πάνω στον άλλον;
έχεις θεματάκια με την έννοια αυτοδικίαNaida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:41 Βρε συ να το κάνει ο συγγενής του νεκρού από αγανάκτηση να το καταλάβω. Δεν λέω ότι ειναι σωστό λέω ότι καταλαβαίνω ότι είναι ανθρώπινο. Ο μπάτσος από που κι ως πού ομως;
Η αστυνομία είναι υπεύθυνη να φέρει τον εκάστοτε δράστη μπροστά στη δικαιοσύνη. Αυτή είναι η δουλειά της. Αυτο πρέπει να έχουμε όλοι οι πολίτες της χώρας σαν λογικό και αποδεκτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:30Για τη σχέση της αστυνομίας με τη δικαιοσύνη απάντησα.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:35Σε περίπτωση που προβάλει αντίσταση θα χρησιμοποιήσει βία και πάλι όχι ότι να ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:58
Οι εξουσίες είναι τρεις. Νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική.
Ο "μπάτσος" είναι εκτελεστικό όργανο και το έργο του είναι αφ' ενός η εποπτεία της τάξης, αφ' ετέρου οι διαδικασίες που απαιτούνται για να βρεθεί ο παραβάτης αντιμέτωπος με τη δικαστική εξουσία.
Και ναι, σε περίπτωση αντίστασης σαφώς και έχει το δικαίωμα να ασκήσει βία.
Γενικώς, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πόιντ σου. Αφού ψάχνεστε με το παραμικρό. Ακόμη και τα δίποδα, που ανοίγουν τάφους /πετάνε πέτρες σε αυτοκίνητα/ην πέφτουν σε γυναίκες και γριές κλπ να έπιαναν, πάλι κάποιοι θα τσίριζαν ότι ακόμη και αν τα ανήλικα προσπαθούσαν να το σκάσουν η σύλληψη έπρεπε να γίνει με τον δέοντα σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, χωρίς να εξηγούν ποτέ πως ακριβώς γίνεται αυτό. Κι αυτό ακριβώς δημιουργεί το πρόβλημα. Κάποιοι θεωρούν τους αστυνομικούς ζώα ή υπηρέτες και περιμένουν ταυτοχρόνως να νοιώθουν σεβασμό για τον οποιονδήποτε. Όλα αυτά είναι παπαριές που απλώς δίνουν μια ψευδαίσθηση υπεροχής εξ αποστάσεως.
Δηλαδή; για εξήγησε μου λίγο το σκεπτικό σου.
Το όργανο της τάξης προφανώς και έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει. Άλλωστε γιατί να προσπαθήσει να συνετίσει το κωλόπαιδο όταν ξέρει πως το κακό ξεκινάει από αλλού; Τι να συνετίσει στην τελική; Θα πάει το μικρό στο τσαντίρι και θα πει στους γονείς του τι; Πως είναι ξεφτίλα να ζουν μέσα σε χωματερή;Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:41Βρε συ να το κάνει ο συγγενής του νεκρού από αγανάκτηση να το καταλάβω. Δεν λέω ότι ειναι σωστό λέω ότι καταλαβαίνω ότι είναι ανθρώπινο. Ο μπάτσος από που κι ως πού ομως;Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2020, 09:15Μισό ρε Νάιδα. Δλδ η νεκρή δεν μπορεί να αντισταθεί οπότε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να χειροδικήσει στα παιδιά που την ξεθάψανε; Και πες την προσβολή νεκρού την αφήνουμε στην άκρη για ένα λεπτό, υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι για τους οποίους οι νεκροί είναι θαμμένοι, για λόγους υγιεινής. Για αυτό και μόνο θα έπρεπε να τους περιλάβουν με τη μάνικα και την μπαντανόβουρτσα μέχρι να αλλάξουν δέρμα.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2020, 08:31
Με το δικαίωμα που πρώτος ο άλλος άπλωσε το χέρι του παραβιαζοντας τα όρια μου. Εκτός αυτου ο αστυνομικός δεν έχει με τον κάθε πολίτη διαπροσωπικη σχέση. Είναι στην υπηρεσία του πολίτη για να κανει συγκεκριμένα πράγματα.