Fluffy έγραψε: 26 Ιαν 2020, 06:18
Η αστική τάξη και τα κόμματα της (νδ, σύριζα κτλπ) δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συμφέροντα του λαού, είτε θα πουλήσουν την εθνική κυριαρχία για να μην πάνε σε πόλεμο είτε θα πάνε σε πόλεμο για να λυμαίνονται τον τόπο. Όπως και να χει, εμείς ο λαός είτε σκοτωθούμε είτε όχι δε θα προασπιστούν τα δικάμ ας συμφέροντα.
Καλά οι προφάσεις, σε περίπτωση πολέμου, για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας θα παίζουν πολύ. Αλλά ποια πατρίδα να υπερασπιστώ όταν τα λιμάνια, τα αεροδρόμια ανήκουν σε μονοπωλιακούς ομίλους; Δεν είναι ίδια η πατρίδα μου με του εφοπλιστή. Η δικιά μου πατρίδα είναι τα συμφεροντα μου(κοινωνικά) και η δικιά του πατρίδα είναι τα συμφέροντα του.
Κομουνιστικό διαμάντι!!!!
Η αστική τάξη που φτιάχνει εργοστάσια, επιχειρήσεις, διαθέτει κεφάλαια για να γίνουν όλα αυτά, που με όλα αυτά δίνει δουλειά σε όλους μαζί με κάθε αριστερό σκουπίδι που προσπαθεί να την καταστρέψει και που συντηρεί το κράτος και τον δημόσιο τομέα λυμαίνεται τον τόπο, ενώ οι τραμπούκοι απάτριδες της κομουνιστικής και αναρχικής αριστεράς που προσπαθούν να κλείνουν επιχειρήσεις να καταστρεψουν το κράτος, που καίνε τις περιουσίες του κοσμου και ανθρώπους άμα λάχει είναι τα υγειή στοιχεία της χώρας.
Με το εφεύρημα "ποια πατρίδα να υπερασπιστώ" συνεχίζουν την πάγια τακτική τους που λέει ότι όταν οι άλλοι θα πολεμάνε εμείς θα φερθούμε πάλι σαν προδότες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την εξουσία πολεμόντας τους Ελληνες αντί για τους Τούρκους κι ας φτάσουν οι Τούρκοι στο Ταίναρο.
Λυπούμαστε βαθύτατα σύντροφοι που τα λιμάνια και τα αεροδρόμια αλλά και τις επιχειρήσεις και τα εργοστάσια δεν τα χαρίζουν το κράτος και οι ιδιώτες στο ΚΚΕ και δεν είναι δικά σας να τα κάνατε ρημαδιο σε μισό χρόνο να μην έχει ψωμί να φάει κανένας και να ζήσετε επιτέλους το όνειρο σας, η ζωή σας φέρεται πολύ σκληρά!
ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ = ΠΡΟΔΟΤΕΣ