!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΟΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: ΠΑΟΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Jolly Roger έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:59
Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:57
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:52 . Δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση την πτώση του ΠΑΟΚ στην Β' .
Ούτε και εγώ. Να καταστραφεί θέλω.
Namrail έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:26 Δημόσια έκκληση τώρα στο Μετρόπολις για αυτοσυγκράτηση στους οπαδούς που θα βγουν στον αέρα όταν ανοίξουν οι γραμμές.

Και αφού επισήμαναν οτι "δεν είναι ώρα για καζουρα από οπαδούς του Άρη ή άλλων ομαδων. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Να είστε προσεκτικοί", συνέχισαν την προσπάθεια τους ώστε να εμπεδωθεί ένα ήρεμο και μειλίχιο κλίμα ενόψει των γραμμών που θα ανοίξουν.

"Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιους που παίζουν με ανθρώπινες ψυχές"

"15 χιλιάδες κόσμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βράζει. Βράζει με την αδικία..."

"Οι ομάδες των Αθηνών είναι στο κέντρο της εξουσίας και αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με άλλα μέτρα και σταθμά".

"Το ποδόσφαιρο πρέπει να γκρεμιστεί".

"Θέλουν να κόψουν το κεφάλι του ΠΑΟΚ. Θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ στη Θεσσαλονίκη".

"Δημιουργειτε ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Είστε ανθρωπακια..."

"Μας έχετε διαλύσει την καθημερινότητα".
I came!
Θα έβαζα και meme αλλά γράφω από κινητό

Πσιπσι βάλε εκείνο το δροσερό μπουκάλι με τα δάκρυα
ο Χατζηνάκος με το Γιαννιτσιώτη κάνουν την εκπομπή ή εκτάκτως άλλοι;
Α Δε ξέρω, Δε πιάνω από εδώ ράδιο ροστοφ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ο Τζιτζι να κόψει τις μαλακίες και να μην βγάλει άχνα Να θυμηθεί την κληρονομιά του
Εν το μεταξύ για δύο αδικήματα πάει το Ιβάν fc Να δω τι αλχημεία θα κάνουν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αναμένω παρέμβαση [user] jason[/user] kai [user] Κόκκορα[/user]. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 27 Ιαν 2020, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ρε παοκτζήδες και συμπαθούντες αν γινόταν ένα γκάλοπ στους οπαδούς σε όλη την Ελλάδα με ερώτημα αν επιθυμούν τον υποβιβασμό του μπαογκ για το θέμα της Ξάνθης τι αποτέλεσμα θα έβγαινε νομίζετε? 70-30 στην καλύτερη υπέρ του υποβιβασμού. Δεύτερον έχετε υπερεκτιμήσει τον αριθμό αυτών που ψηφίζουν με οπαδικά κριτήρια. Πολύ λίγοι είναι. Εγώ πχ που είμαι φανατίλα παρά τα εμφανέστατα κολλητηλίκια του αλέξη με τον Ρώσο τον ψήφισα τελικά. Και μην μου λέτε για Λάρισες, λάστιχα κτλ γιατί καμία περίπτωση η μία με την άλλη. Τότε είχαμε μια συμπαθέστατη ομάδα που θα έχανε τον τίτλο για τη συμμετοχή ενός παίχτης που ήταν ντοπαρισμένος με μια ουσία που λίγους μήνες μετά έπαψε να ήταν απαγορευμένη. Ηταν άδικο να χάσει το πρωτάθλημα τότε. Τώρα ο Χαιβάν αγόρασε μέσω εταιρίας του την Ξάνθη με αδιάσειστα στοιχεία. Για αυτό και οι μπαογκζήδες δεν αναφέρονται καν στην ουσία της υπόθεσης.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

κεμπαμπ ρημουβερ ο Κούλης, στο πάνθεον με Κολοκοτρώνη, Γιαν Σομπιεσκι, τάγμα του Δράκοντα :romance-hearteyes:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:02
Jolly Roger έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:59
Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:57
Ούτε και εγώ. Να καταστραφεί θέλω.

I came!
Θα έβαζα και meme αλλά γράφω από κινητό

Πσιπσι βάλε εκείνο το δροσερό μπουκάλι με τα δάκρυα
ο Χατζηνάκος με το Γιαννιτσιώτη κάνουν την εκπομπή ή εκτάκτως άλλοι;
Α Δε ξέρω, Δε πιάνω από εδώ ράδιο ροστοφ
τώρα το 'βαλα. Χατζηνάκος-Γιαννιτσιώτης είναι. Ο Χατζηνάκος (αρειανός) έχει χεστεί πάνω του μην την πέσουν τα παόκια στο σταθμό και δεν επιτρέπει την καζούρα από συνοπαδούς του. Πριν 2 χρόνια (τότε με την πιστόλα του ΡΠ) την είχαν πέσει τα παόκια στο στούντιο του Μετρόπολις όταν πάλι έκανε αυτός εκπομπή, και του 'χε φτάσει τα κουραδάκι στην κάλτσα (δικαιολογημένα).

Α ρε κοντέ, τύχη βουνό είχες, όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τη δικιά σου εκπόμπα ακούει! :lol:
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Namrail έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:26 "Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιους που παίζουν με ανθρώπινες ψυχές"

"15 χιλιάδες κόσμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βράζει. Βράζει με την αδικία..."

"Θέλουν να κόψουν το κεφάλι του ΠΑΟΚ. Θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ στη Θεσσαλονίκη".

"Δημιουργειτε ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Είστε ανθρωπακια..."

"Μας έχετε διαλύσει την καθημερινότητα".
Ελπίζω οι άνθρωποι αυτοί να πηγαίνουν γήπεδο, να πληρώνουν συνδρομητικό κανάλι και να δημιουργούν γενικότερα έσοδα. Θα είναι τρομερά άδικο να μην βγάζει ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης οποιασδήποτε ομάδας λεφτά από τέτοια παρακμιακά στοιχεία, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους πολίτες.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Maspoli έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:00
Magnus3 έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:53 Με αυτά που διαβάζω στο φορούν θα περίμενε κανεις ήδη να έχουν κατέβει στους δρόμους καμια 500000 χιλιάδες παοκτσηδων, αν αυτού βλέπεις καμια 50ρια άτομα έξω από τα γραφεία της ΝΔ που παίζει να το σχολάσαν ήδη.
Τιποτα δεν θα κάνετε, άντε να γινει κανα συλλαλητήριο στην Κάμαρα και να ρθουν διάφοροι γραφικοί αντιπολιτευόμενοι να πουλήσουν σανό στα πρόβατα. Μέχρι εκει είστε σαν λαός, σας ξέρουμε καιρό τωρα δεν σας μάθαμε χθες όπως οι Αθηναίοι.
Φιλιά στην όμορφη Φιλιππούπολη
Τι θέλεις να πεις οπαδέ του ΠΑΣ ?
Δεν εχω σχέση με Φιλιππούπολη, εχει καμια σχέση η αναφορά σου με την δολοφονία του οπαδού του Αρη από την Φιλιππούπολη ?
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:04 κεμπαμπ ρημουβερ ο Κούλης, στο πάνθεον με Κολοκοτρώνη, Γιαν Σομπιεσκι, τάγμα του Δράκοντα :romance-hearteyes:
έλεος ρε μαυρομπίλ, όχι να κάνουμε και Ουνυάδη τον βουτυρομπεμπέ επειδή μας τη δίνουν τα μπαόκια. :lol:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:04 κεμπαμπ ρημουβερ ο Κούλης, στο πάνθεον με Κολοκοτρώνη, Γιαν Σομπιεσκι, τάγμα του Δράκοντα :romance-hearteyes:
Kiriakos be like

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:39
Arisvilla έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:31 Τα ορκ προκαλούν. Απαιτούν από το πρωθυπουργό λέει να διώξει τον Αυγενάκη. Και ότι χωρίζει τη χώρα στα δύο. Ποιος είσαι εσύ ρε άνθρωπε από το Ροστόφ που θα χωρίσεις την Ελλάδα στα δύο. Ο Κούλης οφείλει να μην ενδώσει στο μπούλινγκ που θα δεχτεί από αυτόν που έλεγε ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Μετά θα έχει μια ψήφο από εμένα. Και κάτι άλλο. Πολιτικό κόστος για τον υποβιβασμό του παοκ που είναι και δίκαιος και τον επιθυμούν όλοι οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων πλην παοκ (πλην ίσως κάποιων βάζελων) δεν υπάρχει. Άλλο το θέμα με τις "επενδύσεις" του Ρώσου.
Είσαι κάτοικος Μακεδονίας και μας λες ότι δεν θα υπάρξει πολιτικό κόστος; Γνωρίζεις δηλαδή από πρώτο χέρι;
Καμμενος ειναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

>Γαύρος
>Άνθρωπος

Αν η μπουγατσοβασιλεύουσα είναι το Ίσενγκαρντ το βοθρολίμανο είναι το μορντορ :smt047
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Οργισμένος έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:14
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:39
Arisvilla έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:31 Τα ορκ προκαλούν. Απαιτούν από το πρωθυπουργό λέει να διώξει τον Αυγενάκη. Και ότι χωρίζει τη χώρα στα δύο. Ποιος είσαι εσύ ρε άνθρωπε από το Ροστόφ που θα χωρίσεις την Ελλάδα στα δύο. Ο Κούλης οφείλει να μην ενδώσει στο μπούλινγκ που θα δεχτεί από αυτόν που έλεγε ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Μετά θα έχει μια ψήφο από εμένα. Και κάτι άλλο. Πολιτικό κόστος για τον υποβιβασμό του παοκ που είναι και δίκαιος και τον επιθυμούν όλοι οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων πλην παοκ (πλην ίσως κάποιων βάζελων) δεν υπάρχει. Άλλο το θέμα με τις "επενδύσεις" του Ρώσου.
Είσαι κάτοικος Μακεδονίας και μας λες ότι δεν θα υπάρξει πολιτικό κόστος; Γνωρίζεις δηλαδή από πρώτο χέρι;
Καμμενος ειναι.
Βρούμ Βρούμ. Η Β εθνική για σένα ρωτάει και ανησυχει χαχαχα!
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Θεωρώ αδιανόητο ότι αυτή τη στιγμή υπερασπίζομαι τους βρωμερούς γαύρους του βορρά αλλά....

Στη χώρα που δεν έφαγε ούτε μια ποινή ο γαύρος για παραρτήματα, παράγκα, εγκληματικές οργανώσεις και στημένα θα τιμωρηθεί ο παοκακος για το 1/1000;

Ίσως βέβαια μου αλλάξει γνώμη το γραφικό πτηνό όταν ποσταρει ποταμούς κλάματος για την κακιά Αθήνα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

elchav έγραψε: 27 Ιαν 2020, 23:16 Θεωρώ αδιανόητο ότι αυτή τη στιγμή υπερασπίζομαι τους βρωμερούς γαύρους του βορρά αλλά....

Στη χώρα που δεν έφαγε ούτε μια ποινή ο γαύρος για παραρτήματα, παράγκα, εγκληματικές οργανώσεις και στημένα θα τιμωρηθεί ο παοκακος για το 1/1000;

Ίσως βέβαια μου αλλάξει γνώμη το γραφικό πτηνό όταν ποσταρει ποταμούς κλάματος για την κακιά Αθήνα
:smt038
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”