Άρα μου λες ότι η αστυνομία είναι να προστατεύει μόνο τους δεξιούς;Juno έγραψε: 27 Ιαν 2020, 01:04Να σου πω γιατί, δεν τους πετάνε τσιμεντόλιθους οι δεξιοί. Κάπως πρέπει να καταλάβει ο αναρχοαριστερός χώρος πως δεν γίνεται να τους έχεις όταν τους χρειάζεσαι και να τους βρίζεις όλη την άλλη ώρα. Και οι αναρχικοί είναι δικό σας εξάμβλωμα.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2020, 00:44Γιατί να μην τρέξουν στους αριστερούς; δεν κανω λάθος είμαστε οι εργοδότες.Juno έγραψε: 27 Ιαν 2020, 00:33
Όχι, δίκιο έχεις. Το καθήκον τους είναι να ανέχονται βρισιές και τσιμεντολιθους στο κεφάλι, αλλά όταν τους χρειαστούν οι αριστερούληδες να τρέχουν να τους σώσουν.
Ποιο είναι το καθήκον τους αν όχι να υπηρετούν τους νόμους και τον πολίτη; είτε αριστερό,είτε δεξιο; να μπατσϊζουν 11χρονα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ε πως. Άμα είσαι φασίστας σε μπουκετάρω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 22:25 Τι να παιχτηκε δηλαδη? Σε ποιες περιπτωσεις επιτρεπονται οι σφαλιαρες?
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λες πως είναι στημένο;Juno έγραψε: 26 Ιαν 2020, 23:33Πώς ξέρεις ότι αυτός που φαίνεται στην κάμερα είναι το πιτσιρίκι στις φωτογραφίες;taliban έγραψε: 26 Ιαν 2020, 20:18Και πάλι δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορa στο πιτσιρίκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 20:16
Εσύ αν έβλεπες να σου πετάνε μολότωφ ή τσιμεντόλιθους και να' ναι μονίμως Δευτέρα... δεν θα φλίπαρες;
Αν βλέπεις τέτοιο γράψιμο από όλους, τους γράφεις κι εσύ όλους και τελειώνει η ιστορία.
Νομίζω τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Μου κάνει απίθανο αυτό το ενδεχόμενο.
Γιατί είχαν προηγούμενα περιστατικα πάλι με τον αστυνομικό.
https://www.iefimerida.gr/ellada/menidi ... -parelthon
Άλλο ένα δείγμα δεξιάς υποκρισίας.Αυτοι που φωνάζουν για την απολυση των διεφθαρμένων ΔΥ κάνουν τα στραβά μάτια στους διεφθαρμένους μπάτσους.
Απολυση χθες.
Απολυση χθες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Ο Μηχαλιός μας έφερε νόμο και τάξη (αστυνομικοί χειροδικούν σε ανήλικο)
εσύ έφαγες καμμία ;Fluffy έγραψε: 27 Ιαν 2020, 06:26 Ως τώρα έχουμε και λέμε: απογυμνώσεις κοριτσιών, ξύλο σε νοικοκυραίους οικογενειάρχες, ξύλο σε ανήλικα και άφαντα σε πιστολιές μαφιόζων σε πολυσύχναστο χώρο. Αυά είναι τα χρυσοχοάκια. Εν τω μεταξύ σε λένε υπουργείο προστασίας του πολίτη.

θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Λίνο Βεντούρα
Ποιοι δηλαδή;zteo έγραψε: 27 Ιαν 2020, 08:35 Αυτοι που φωνάζουν για την απολυση των διεφθαρμένων ΔΥ κάνουν τα στραβά μάτια στους διεφθαρμένους μπάτσους.
Η διαφθορά πού κολλάει;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άσε μας ρε υποκριτή μια χαρά σε βολεύει η διαφθορά στην αστυνομία.Athos έγραψε: 27 Ιαν 2020, 08:38εσύ έφαγες καμμία ;Fluffy έγραψε: 27 Ιαν 2020, 06:26 Ως τώρα έχουμε και λέμε: απογυμνώσεις κοριτσιών, ξύλο σε νοικοκυραίους οικογενειάρχες, ξύλο σε ανήλικα και άφαντα σε πιστολιές μαφιόζων σε πολυσύχναστο χώρο. Αυά είναι τα χρυσοχοάκια. Εν τω μεταξύ σε λένε υπουργείο προστασίας του πολίτη.
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εσύ πρώτος και καλύτερος.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Ιαν 2020, 08:40Ποιοι δηλαδή;zteo έγραψε: 27 Ιαν 2020, 08:35 Αυτοι που φωνάζουν για την απολυση των διεφθαρμένων ΔΥ κάνουν τα στραβά μάτια στους διεφθαρμένους μπάτσους.
Η διαφθορά πού κολλάει;
Ο μπάτσος που χτυπάει αναίτια 11 χρόνο θεωρεί εαυτόν υπεράνω νόμου άρα έχει κάνει και άλλες παράνομες ενέργειες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το tvxs ως ήτο αναμενόμενο ξεκινάει το ρεπορτάζ με το "αστυνομικοί" για να γίνει πολύ μετά "αστυνομικός".
Όπως αναμενόμενο είναι ότι μπήκες να υπερασπιστείς την διαφθορά των μπάτσων.Χαϊνης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 09:15 Το tvxs ως ήτο αναμενόμενο ξεκινάει το ρεπορτάζ με το "αστυνομικοί" για να γίνει πολύ μετά "αστυνομικός".
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άραγε με την προηγουμενη κυβέρνηση δεν υπήρχε αστυνομική διαφθορά ή δεν την μαθαίναμε;
Φυσικά και υπήρχε.Μια χαρά βολεύτηκε και η τωρινή και η προηγούμενη κυβέρνηση από την αστυνομική διαφθορά.Απλα τώρα βρήκαν την ευκαιρία να τα κάνουν ανοιχτά και δημόσια για να περάσουν το μύνημα ότι είναι υπεράνω νόμων.gassim έγραψε: 27 Ιαν 2020, 09:40 Άραγε με την προηγουμενη κυβέρνηση δεν υπήρχε αστυνομική διαφθορά ή δεν την μαθαίναμε;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κανεις δεν θα τιμωρηθεί όπως πάντα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η αντιληπτική σου ικανότητα είναι επίσης αναμενόμενη αφού είσαι κομουνιστής.
- Λίνο Βεντούρα
Διάβασες κι εσύ την δήλωση Χρυσοχοΐδη που τους υποσχέθηκε προαγωγή και τιμητική διάκριση;zteo έγραψε: 27 Ιαν 2020, 09:43 Απλα τώρα βρήκαν την ευκαιρία να τα κάνουν ανοιχτά και δημόσια για να περάσουν το μύνημα ότι είναι υπεράνω νόμων.
εξοργιστικό
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 25 Απαντήσεις