Κάνε διάλλειμα, δεν θέλουμε να κουράζεσαι και πολύ!Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:04 ...
Κανω διαλλειμμα τωρα, δε μπορω να γραψω μακροσκελες κειμενο. Θυμαμαι που μου ειχε γραψει και για τα μεροκαματα επιβιωσης και ταπεινωσης, πεταξε και ενα επιβαλλεται τωρα, θελει τη βοηθεια μου αλλα δεν το ξερει. Αλλα πρωτα διαλειμμα γιατι διαβαζα απο τις 7.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φανταρος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Hector Buas
Re: Φανταρος
ΕντάξειHector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:11Τα πτυχία δεν σε κάνουν ούτε φιλόλογο ούτε θεολόγο. Απλώς πτυχιούχο!Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:03 ...
Δε φταίω εγώ που έχω πτυχίο φιλολογίας και θεολογίας , δεν είναι προπατορικό αμάρτημα,νομίζω.
...
Όπως ίσως γνωρίζεις, αν προσεύχεσαι συχνά δεν θα πάς στην κόλαση. Αν μάλιστα προσεύχεσαι στον Μαρξ, θα πάς στον κομμουνστικό παράδεισο. Κάθε θρησκεία έχει τον δικό της, όπως σίγουρα γνωρίζεις!Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:03 ...
Έχω και μεταπτυχιακό κλασικής φιλολογίας και διδακτορικό λατινικής , λες να πάω στην κόλαση;
- Hector Buas
Καλή συνέχεια...
Γράφε σωστά και κάνε εσύ διάλειμμα απ' τη μαλακία που σε δέρνει.Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:12Κάνε διάλλειμα, δεν θέλουμε να κουράζεσαι και πολύ!Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:04 ...
Κανω διαλλειμμα τωρα, δε μπορω να γραψω μακροσκελες κειμενο. Θυμαμαι που μου ειχε γραψει και για τα μεροκαματα επιβιωσης και ταπεινωσης, πεταξε και ενα επιβαλλεται τωρα, θελει τη βοηθεια μου αλλα δεν το ξερει. Αλλα πρωτα διαλειμμα γιατι διαβαζα απο τις 7.
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2020, 14:00 ένα απόγευμα που λες καθόμουν με την διμοιρία στο δάσος με τα παγόνια και σχεδιάζαμε βραδινή έξοδο, κάποιοι ξυριζόντουσαν με την ξιφολόγχη του g3, κάποιοι έκαναν έλξεις κρεμασμένοι στα πεύκα, κάποιοι με τα μάτια δεμένα έπιαναν μυγάκια στον αέρα, ρουτίνα, ξέρεις. Άξαφνα, ο χαρακτηριστικός κρότος βαριού οπλισμού κομάντο-δολοφόνων έσπασε την ηρεμία του βαθιού βρυχηθμού των αναπνοών μας. Γυρνώ το βλέμμα προς Τουρκία και χαμογελώ σαν τον νίκολας κέιτζ. Παιδιά τους λέω, σήμερα η πατρίδα κινδυνεύει. Κανείς δεν δυσανασχέτησε παρότι είχαμε να βγούμε για γυναίκες και ποτό πάνω από 12 ώρες, πέρα από όλα ήμασταν αφοσιωμένοι στο έθνος. Δεν θα πω λεπτομέρειές της μάχης γιατί ήταν πολύ βίαιη και μπορεί να μοιάζει ότι υπερβάλω, δεν έχετε και διαβάθμιση να τα διαβάσετε, άλλα νικήσαμε και η χώρα κοιμήθηκε με ασφάλεια άλλο ένα βράδυ, τα αυτονόητα.
nowhere έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:34ένσταση.δεν χαμογελάει ο νίκολας κέιτζ.έκανε καριέρα με "ε?πως?" μόνιμο βλέμμα
https://streamable.com/49rs9
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
λολFeindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 15:56Επικουρότυπε, κράτα τις ταμπελίτσες σου γι' αλλού.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 15:45Φίλε πόσες φορές το έχεις γράψει αυτό; Το έχουμε εμπεδώσει...Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 15:21Δηλαδή γω που ήμουν δόκιμος> έφεδρος ανθυποσμηναγός > έφεδρος υποσμηναγός [...]
__
Δεν το περίμενα ότι θα είναι στρατόκαυλος ο find-flook...![]()
Με αυτά που γράφει για τον στρατό, τον περνάς και για καραβανά.
Εντάξει, με συγχωρείς, ήμουν υπερβολικός με τους χαρακτηρισμούς αλλά εξεπλάγην διότι δεν περίμενα ότι θα έγραφε τέτοια για τον ελλ στρατό ένας χρήστης σαν κι εσένα.
Θα έχεις ακούσει αυτό που λέγεται για την λογική και τον στρατό, όχι τυχαία...gassim έγραψε: 26 Ιαν 2020, 15:50Υπάρχει διαφορα ανάμεσα στο να σου αρέσει κάτι και το να καταλαβαίνεις πως λειτουργεί ή γιατί χρειάζεται.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 15:45
Φίλε πόσες φορές το έχεις γράψει αυτό; Το έχουμε εμπεδώσει...
__
Δεν το περίμενα ότι θα είναι στρατόκαυλος ο find-flook...![]()
Με αυτά που γράφει για τον στρατό, τον περνάς και για καραβανά.
Εγω δεν έβγαλα το συμπέρασμα οτι του fing του αρέσει ο στρατός, απλά το οτι κατάλαβε την οποια λογική πίσω απο την ύπαρξη και λειτουργία του.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Dwarven Blacksmith
Ο στρατός είναι ότι πιο κοντά στον κομμουνισμό. Δωρεάν όλα τα βασικά, όλοι ίσοι αλλά όχι ακριβώς, ζηλεύεις τους έξω, κανα 20% είναι πεποισμένο ότι δουλεύει για κάποιο ανώτερο σκοπό αλλά μάλλον αυτός δεν θα έρθει ποτε, οι υπόλοιποι απλά κάνουν roleplay και δουλέυουν μόνο με συνεχή επίβλεψη. Τα μαγειρεία είναι ο RBMK reactor.
- Hector Buas
Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η τύχη της ανθρωπότητας αν δεν είχαμε τους θεολόγους-φιλόλογους να μας διορθώνουν τα ορθογραφικά μας λάθη και τρομάζω. Πιθανόν να μην είχαμε φύγει ποτέ από τις σπηλιές.Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:18Γράφε σωστά και κάνε εσύ διάλειμμα απ' τη μαλακία που σε δέρνει.Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:12Κάνε διάλλειμα, δεν θέλουμε να κουράζεσαι και πολύ!Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 16:04 ...
Δεν το σώνεις έτσι.Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:24Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η τύχη της ανθρωπότητας αν δεν είχαμε τους θεολόγους-φιλόλογους να μας διορθώνουν τα ορθογραφικά μας λάθη και τρομάζω. Πιθανόν να μην είχαμε φύγει ποτέ από τις σπηλιές.
ναι ενώ έξω από τον στρατό, όλα κολυμπάνε στην λογική, λογική παντού.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:06
Θα έχεις ακούσει αυτό που λέγεται για την λογική και τον στρατό, όχι τυχαία...
- Hector Buas
Δεν έχω να σώσω τίποτα. Πραγματικά, βαθιά μέσα μου, πιστεύω πως χωρίς την συμβολή των κομμουνιστών θεολόγων-φιλολόγων στην σωστή γραφή της Ελληνικής, και ειδικά των κομμουνιστών με διδακτορικό στην λατινική, θα είμασταν ακόμη στις σπηλιές...Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:27Δεν το σώνεις έτσι.Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:24Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η τύχη της ανθρωπότητας αν δεν είχαμε τους θεολόγους-φιλόλογους να μας διορθώνουν τα ορθογραφικά μας λάθη και τρομάζω. Πιθανόν να μην είχαμε φύγει ποτέ από τις σπηλιές.
Έτσι , αλλά γκούλαγκ -εκδρομή θα πας για να με εκτιμήσεις περισσότερο ρε μπαγάσα.Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:32Δεν έχω να σώσω τίποτα. Πραγματικά, βαθιά μέσα μου, πιστεύω πως χωρίς την συμβολή των κομμουνιστών θεολόγων-φιλολόγων στην σωστή γραφή της Ελληνικής, και ειδικά των κομμουνιστών με διδακτορικό στην λατινική, θα είμασταν ακόμη στις σπηλιές...Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:27Δεν το σώνεις έτσι.Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:24
Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η τύχη της ανθρωπότητας αν δεν είχαμε τους θεολόγους-φιλόλογους να μας διορθώνουν τα ορθογραφικά μας λάθη και τρομάζω. Πιθανόν να μην είχαμε φύγει ποτέ από τις σπηλιές.
- Hector Buas
Κάνε το καλύτερο που μπορείς...Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:36 ...
Έτσι , αλλά γκούλαγκ -εκδρομή θα πας για να με εκτιμήσεις περισσότερο ρε μπαγάσα.
Πρώτο τραπέζι -πίστα σ' έχω κι όλη η ορχήστρα παίζει για σένα...Hector Buas έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:37Κάνε το καλύτερο που μπορείς...Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 18:36 ...
Έτσι , αλλά γκούλαγκ -εκδρομή θα πας για να με εκτιμήσεις περισσότερο ρε μπαγάσα.