Τύπε, καλύτερα να κατέληγες σε blowjob.Λεγεών έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:00 Πολλή πολλή κάψα ο φάϊντφλουγκ να υπερασπιστεί το καραβανέϊκο. Dream job να γίνει ΕΠΟΠ μάλλον.
Προσωπικά την βρήκα επίσης χαμένο χρόνο τη θητεία. Πολύ λίγα τα θετικά της, πέρα από τον μισθό στην ΕΛΔΥΚ (διότι στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια 3.60 μας έδιναν και έφταναν με το ζόρι για να πάρεις ξυριστικά). Με αποσυντόνισε πολύ πνευματικά και ακόμα και τότε έβλεπα ότι προς το τέλος της δυσκολευόμουν να ολοκληρώσω μία σκέψη, με είχε κουράσει πολύ. Στα επίσης πλην ότι συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι, από κληρωτό μέχρι υπαξ/αξ, και ακόμα και στα 18-22 είναι κάτι που δεν χρειάζεσαι αν είσαι λίγο πιο ξύπνιος από τον μέσο όρο.
Είναι όντως θέατρο ό,τι γίνεται και ο τρόπος που γίνεται, και το καταλαβαίνεις σύντομα. Υπάρχουν πιο πρακτικοί τρόποι να γίνουν όλα εκεί μέσα, αλλά ο στρατός θέλει να ενσταλλάξει πειθαρχία στον 18χρονο νεοσύλλεκτο και να τον κάνει να συνηθίσει να ακολουθεί και να ολοκληρώνει διαταγές - ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να του διαλύει την ατομικότητα και την ελευθερία σκέψεως που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, και να τον αναγκάζει να ζήσει μαζί με άλλους συνομιλήκους του από διάφορα walks of life, να τους κάνει όλους μαζί ομάδα μέσω της καθημερινής συγχρώτισης και της διαταγής του να κάνουν τα ίδια πράγματα, να έχουν την ίδια ρουτίνα, κάθε μέρα; Πάντα έτσι γινόταν.
Από εκεί και έπειτα, η θητεία είναι ένας ξεχαρβαλωμένος θεσμός, όπως και πολλοί άλλοι στην χώρα αυτή. Όταν επιτρέπονται τα τηλέφωνα σε υψηλά ιστάμενους γνωστούς για να κανονιστούν μεταθέσεις, όταν δεν υπάρχει ισότητα ακόμα και μέσα στο ίδιο στρατόπεδο, όταν αυτά είναι γνωστά στην κοινωνία και ο νεοσύλλεκτος μπαίνει μέσα γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσει και που θα τον στείλουν μετά από λίγο καιρό να καθαρίζει τουαλέτες ενώ άτομα που συναντά μέσα θα βολευτούν σε γραφεία αστικών κέντρων, όταν σαν στρατός φέρεσαι στον νεοσύλλεκτο σαν γουρούνι από την πρώτη στιγμή ψάχνοντας τον, λέγοντας του να χτυπιέται μπροστά σου και να ουρλιάζει ποιος είναι λες και έχεις καλπάζουσα βαρυκοΐα, όταν μέσα στην πρώτη εβδομάδα τον βάζεις να κάνει γόπινγκ έξω από το διοικητήριο, του δίνεις ένα όπλο να κουβαλάει ενώ με το ζόρι ξέρει να το χειρίζεται διότι είναι ζήτημα αν θα τον στείλεις για δύο βολές, όταν πολλές φορές δεν του καλύπτεις τα μεταφορικά, τον τιμωρείς με φυλακές ή στερήσεις εξόδου επειδή δεν σου έφτιαξε τον φάκελο καλά, και γενικά του δείχνεις ότι δεν έχει αξία, ε μην περιμένεις να βγει και να πει τα καλύτερα για εσένα και την θητεία.
Οι λίγες φορές που θυμάμαι τους υπόλοιπους στον λόχο να μην κάνουν σαν μαλακισμένα και να μην ψάχνουν να βρουν αφορμή να τσακωθούν είναι όταν πηγαίναμε για βολές με νέα όπλα, για ασκήσεις, όταν μας έδειχναν νέα πράγματα, όταν γενικά κάναμε κάτι ενδιαφέρον και αισθανόμασταν ότι ο χρόνος μας είχε νόημα. Το downtime απλά δεν παλευόταν, ειδικά μετά από λίγες μέρες έπεφταν μπουνίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φανταρος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φανταρος
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κλείσιμο σε στρατόπεδο με άλλους άντρες , κοιμαστε μαζί, μπάνιο μαζί , χέσιμο μαζί , για να γίνεις άνδρας 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
καθε φορά που γίνεται συζήτηση για τον στρατό παρατηρώ οτι υπάρχουν αποκλίσεις στις εμπειρίες που περιγράφει ο καθένας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εντελως διαφορετικές συνθήκες απο σώμα σε σώμα και απο μονάδα σε μονάδα.
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί εγώ και κανονικά εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητα μου, και χλωρίνη είχαμε, και συνεχείς βολές και ασκήσεις κάναμε.
Μπας και βάλατε λυτούς και δεμένους να σας βολέψουν σε κανένα βυσματικό φυλάκιο/υπηρεσία ξεχασμένο απο τον θεό και μετά παραπονιέστε οτι δεν κάνατε σωστή στρατιωτικη εκπαίδευση;
Στα υπόλοιπα του νήματος συμφωνώ 100% με τον feindflung.
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί εγώ και κανονικά εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητα μου, και χλωρίνη είχαμε, και συνεχείς βολές και ασκήσεις κάναμε.
Μπας και βάλατε λυτούς και δεμένους να σας βολέψουν σε κανένα βυσματικό φυλάκιο/υπηρεσία ξεχασμένο απο τον θεό και μετά παραπονιέστε οτι δεν κάνατε σωστή στρατιωτικη εκπαίδευση;
Στα υπόλοιπα του νήματος συμφωνώ 100% με τον feindflung.
- Otto Weininger
5ΦGoBack έγραψε: 26 Ιαν 2020, 11:47 Fun fact,δεν εμαθα ποτε να στρωνω την κουβερτα και να φτιαχνω φακελο
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΈΛα μου.Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:08Τύπε, καλύτερα να κατέληγες σε blowjob.Λεγεών έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:00 Πολλή πολλή κάψα ο φάϊντφλουγκ να υπερασπιστεί το καραβανέϊκο. Dream job να γίνει ΕΠΟΠ μάλλον.
Προσωπικά την βρήκα επίσης χαμένο χρόνο τη θητεία. Πολύ λίγα τα θετικά της, πέρα από τον μισθό στην ΕΛΔΥΚ (διότι στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια 3.60 μας έδιναν και έφταναν με το ζόρι για να πάρεις ξυριστικά). Με αποσυντόνισε πολύ πνευματικά και ακόμα και τότε έβλεπα ότι προς το τέλος της δυσκολευόμουν να ολοκληρώσω μία σκέψη, με είχε κουράσει πολύ. Στα επίσης πλην ότι συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι, από κληρωτό μέχρι υπαξ/αξ, και ακόμα και στα 18-22 είναι κάτι που δεν χρειάζεσαι αν είσαι λίγο πιο ξύπνιος από τον μέσο όρο.
Είναι όντως θέατρο ό,τι γίνεται και ο τρόπος που γίνεται, και το καταλαβαίνεις σύντομα. Υπάρχουν πιο πρακτικοί τρόποι να γίνουν όλα εκεί μέσα, αλλά ο στρατός θέλει να ενσταλλάξει πειθαρχία στον 18χρονο νεοσύλλεκτο και να τον κάνει να συνηθίσει να ακολουθεί και να ολοκληρώνει διαταγές - ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να του διαλύει την ατομικότητα και την ελευθερία σκέψεως που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, και να τον αναγκάζει να ζήσει μαζί με άλλους συνομιλήκους του από διάφορα walks of life, να τους κάνει όλους μαζί ομάδα μέσω της καθημερινής συγχρώτισης και της διαταγής του να κάνουν τα ίδια πράγματα, να έχουν την ίδια ρουτίνα, κάθε μέρα; Πάντα έτσι γινόταν.
Από εκεί και έπειτα, η θητεία είναι ένας ξεχαρβαλωμένος θεσμός, όπως και πολλοί άλλοι στην χώρα αυτή. Όταν επιτρέπονται τα τηλέφωνα σε υψηλά ιστάμενους γνωστούς για να κανονιστούν μεταθέσεις, όταν δεν υπάρχει ισότητα ακόμα και μέσα στο ίδιο στρατόπεδο, όταν αυτά είναι γνωστά στην κοινωνία και ο νεοσύλλεκτος μπαίνει μέσα γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσει και που θα τον στείλουν μετά από λίγο καιρό να καθαρίζει τουαλέτες ενώ άτομα που συναντά μέσα θα βολευτούν σε γραφεία αστικών κέντρων, όταν σαν στρατός φέρεσαι στον νεοσύλλεκτο σαν γουρούνι από την πρώτη στιγμή ψάχνοντας τον, λέγοντας του να χτυπιέται μπροστά σου και να ουρλιάζει ποιος είναι λες και έχεις καλπάζουσα βαρυκοΐα, όταν μέσα στην πρώτη εβδομάδα τον βάζεις να κάνει γόπινγκ έξω από το διοικητήριο, του δίνεις ένα όπλο να κουβαλάει ενώ με το ζόρι ξέρει να το χειρίζεται διότι είναι ζήτημα αν θα τον στείλεις για δύο βολές, όταν πολλές φορές δεν του καλύπτεις τα μεταφορικά, τον τιμωρείς με φυλακές ή στερήσεις εξόδου επειδή δεν σου έφτιαξε τον φάκελο καλά, και γενικά του δείχνεις ότι δεν έχει αξία, ε μην περιμένεις να βγει και να πει τα καλύτερα για εσένα και την θητεία.
Οι λίγες φορές που θυμάμαι τους υπόλοιπους στον λόχο να μην κάνουν σαν μαλακισμένα και να μην ψάχνουν να βρουν αφορμή να τσακωθούν είναι όταν πηγαίναμε για βολές με νέα όπλα, για ασκήσεις, όταν μας έδειχναν νέα πράγματα, όταν γενικά κάναμε κάτι ενδιαφέρον και αισθανόμασταν ότι ο χρόνος μας είχε νόημα. Το downtime απλά δεν παλευόταν, ειδικά μετά από λίγες μέρες έπεφταν μπουνίδια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Δεν σε χάλασε.enterprise-psi έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:12 Κλείσιμο σε στρατόπεδο με άλλους άντρες , κοιμαστε μαζί, μπάνιο μαζί , χέσιμο μαζί , για να γίνεις άνδρας![]()
- Dwarven Blacksmith
φάϊντφλουγκ με επικό λέμμυ-χάντλμπαρ για πολλά γούστα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
γιατι υποφερεις απο εμβοες, φλεβιτιδα και δεν μπορεις την φασαριαΟρέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:24Ε και γιατι να μην πιασω δουλεια στο νησι τοτε να παιρνω και μισθο;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:10 Βρε Ορέστη, 9 μήνες δεν είναι; Κάνε μια προσπάθεια και πήγαινε στη Μποχαλία (έτσι τη λένε)
Να με σκέφτεσαι, είπαμε, που έκανα 28 μήνους, και να παίρνεις θάρρος
Μπορεί κιόλας -πού ξέρεις;- να ξεφύγεις και από διάφορα που μπορεί να σε ταλανίζουν τώρα με την αυτοαπασχόληση.
Νομίζω πως ολίγη επιβεβλημένη ετεροαπασχόληση μπορεί να διανοίξει δυναμικές ωφέλιμες...
Άσε που το έχω ζήσει στον στρατό το νησί και είναι πολύ ωραίο.
Δεν μιλάμε για το καλοκαίρι, τότε μας την πέφτανε οι γερμανοσκανδιναυές, ξέραμε δεν ξέραμε γρυ αγγλικά...
Παντα προβλεπε ηταν,μου τα φτιαξαν μια φορα και δεν τα χαλασα ποτε.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:425ΦGoBack έγραψε: 26 Ιαν 2020, 11:47 Fun fact,δεν εμαθα ποτε να στρωνω την κουβερτα και να φτιαχνω φακελο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
nowhere έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:50ξενέρωσα.περίμενα ιστορία με τούρκους κομμάντοenaon έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:57 κάπου στο κέντρο του νησιού, έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι, έχει ένα φαράγγι γεμάτο δέντρα, ποταμάκια και πολλά παγόνια, πάρα πολλά. Όχι ακριβώς φαράγγι, σαν να έχει γίνει καθίζηση 30-50 μέτρων σε μια μεγάλη έκταση που για κάποιο λόγο έχει πολύ πλούσια βλάστηση, τόση που το φως του ηλίου δεν περνάει. Γενικά το νησί αυτό αλλάζει είδος χλωρίδας δραστικά σε μερικά σημεία του, σαν να αλλάζεις ήπειρο μοιάζει.
θυμάται κανείς πώς λένε το μέρος με τα παγόνια;
υγ, το βρηκα
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
ένα απόγευμα που λες καθόμουν με την διμοιρία στο δάσος με τα παγόνια και σχεδιάζαμε βραδινή έξοδο, κάποιοι ξυριζόντουσαν με την ξιφολόγχη του g3, κάποιοι έκαναν έλξεις κρεμασμένοι στα πεύκα, κάποιοι με τα μάτια δεμένα έπιαναν μυγάκια στον αέρα, ρουτίνα, ξέρεις. Άξαφνα, ο χαρακτηριστικός κρότος βαριού οπλισμού κομάντο-δολοφόνων έσπασε την ηρεμία του βαθιού βρυχηθμού των αναπνοών μας. Γυρνώ το βλέμμα προς Τουρκία και χαμογελώ σαν τον νίκολας κέιτζ. Παιδιά τους λέω, σήμερα η πατρίδα κινδυνεύει. Κανείς δεν δυσανασχέτησε παρότι είχαμε να βγούμε για γυναίκες και ποτό πάνω από 12 ώρες, πέρα από όλα ήμασταν αφοσιωμένοι στο έθνος. Δεν θα πω λεπτομέρειές της μάχης γιατί ήταν πολύ βίαιη και μπορεί να μοιάζει ότι υπερβάλω, δεν έχετε και διαβάθμιση να τα διαβάσετε, άλλα νικήσαμε και η χώρα κοιμήθηκε με ασφάλεια άλλο ένα βράδυ, τα αυτονόητα.
ΠήδαΛεγεών έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:44ΈΛα μου.Spoiler
Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:08Τύπε, καλύτερα να κατέληγες σε blowjob.Λεγεών έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:00 Πολλή πολλή κάψα ο φάϊντφλουγκ να υπερασπιστεί το καραβανέϊκο. Dream job να γίνει ΕΠΟΠ μάλλον.

Dein Herz, meine Gier
Να με θυμισεις ενα βραδυ που θα χω πιει να σου πω την ιστορια με την ενεδρα στον Εβρο.nowhere έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:50ξενέρωσα.περίμενα ιστορία με τούρκους κομμάντοenaon έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:57 κάπου στο κέντρο του νησιού, έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι, έχει ένα φαράγγι γεμάτο δέντρα, ποταμάκια και πολλά παγόνια, πάρα πολλά. Όχι ακριβώς φαράγγι, σαν να έχει γίνει καθίζηση 30-50 μέτρων σε μια μεγάλη έκταση που για κάποιο λόγο έχει πολύ πλούσια βλάστηση, τόση που το φως του ηλίου δεν περνάει. Γενικά το νησί αυτό αλλάζει είδος χλωρίδας δραστικά σε μερικά σημεία του, σαν να αλλάζεις ήπειρο μοιάζει.
θυμάται κανείς πώς λένε το μέρος με τα παγόνια;
υγ, το βρηκα
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ξέρεις όλες τις όψεις του στρατού.......hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 02:47 'Εχω κάνει 5 βολές, ακριβώς όπως τις περιγράφω -αν θες να τα επαναλάβω-, σκοπιές, εφόδους, περίπολα, φύλαξη σε φυλάκια, κτλ.
Επίσης έχω κάνει σιτιστής μονάδας (των ΧΩΚ*) και μοναδικό στέλεχος του φρουραρχείου Αλεξανδρούπολης**, όπως έχω ξαναπεί, όπου ήμουν στο γραφείο από τις 8 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. Ξέρω όλες τις όψεις του στρατού.
* όπου ήμουν υπεύθυνος για τον σιτισμό της ΠΔ και την οργάνωση σιτισμού σε άλλες τρεις πυροβολαρχίες (διαφορετικά στρατόπεδα), παρέλαβα ελλειμματικό ταμείο και παρέδωσα πλεονασματικό, αυξάνοντας την ποιότητα του φαγητού, γιατί γαμάω και δέρνω από οργάνωση. Εννοείται ότι δεν μου τα δίδαξε κανείς αυτά.
** όπου έκανα δουλειά δύο φαντάρων, ενός υπαξ/κου και ενός αξ/κου. Εκεί εντρύφησα περισσότερο στο πόσο γελοία και ατελείωτη γραφειοκρατία έχει ο ΕΣ και πόσο οργανωτικά μπουρδέλο είναι, με ένα κάρο άχρηστα πρωτόκολλα.
Εγω πάλι θυμάμαι ένα άλλο σχετικό νήμα που υποστήριζες οτι όλο το πεζικό δεν χρειάζεται σαν σώμα και οτι μόνο στα video games γίνονται καταλήψεις λόφων ή πόλεων απο το πεζικό στην εποχή μας.
Ορεστίνου και Ελένου φάσηΟρέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:11 Εχω την πλαστη διαθηκη που αφηνει το σπιτι στον αδελφο μου καθως και μεταγενεστερο γραμμα χειρογραφο του παππου μου οπου γραφει οτι αφηνει το σπιτι και τον κηπο απο κοινου και στους δυο μας. Αυτο αποδεικνυει την πλαστογραφια αλλα και το οτι δεν ειμαι τρελος οπως προσπαθουν να με βγαλουν. Απλα αυτοι ειναι πολλοι και εγω μονος μου γι αθτο δεν πειθω. Η δικαιοσυνη ομως θα κοιταξει τα χαρτια.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας