Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μπεκρής έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:18
Επαναφορά του νόμου περί τεντυμποίσμου χθες.
φυλακή. Η αλήθεια είναι ότι και η καθηγήτρια είναι κάπως υπεύθυνη που δεν κάλεσε την αστυνομία επι τόπου να τους μαζέψει
Θεωρώ καλύτερη τη δημόσια διαπόμπευση που προσέφερε εκείνος ο νόμος. Φυλακή για βρισιές δεν πάει κανείς.
εκτός απο εξύβριση, παρατήρησα και μερικές απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας και μια διατάραξη κοινή ειρήνης, έτσι με το μάτι χωρίς να έχω νομικές γνώσεις
φυλακή. Η αλήθεια είναι ότι και η καθηγήτρια είναι κάπως υπεύθυνη που δεν κάλεσε την αστυνομία επι τόπου να τους μαζέψει
ναι αλλα η ολμε
ναι αλλα οι καθηγητες ψηφιζουν κκε
γαβ γαβ
τους ψηφισατε,συνυπευθυνοι
τι λες μωρέ μαλάκα πάλι;
Τα συμπτώματα της αρρώστιας του επιδεικνύει!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μπεκρής έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:18
Επαναφορά του νόμου περί τεντυμποίσμου χθες.
Στην εποχή μου φάγαμε το γυμνάσιο της χούντας στο κεφάλι.
Τώρα φτάσαμε στην άλλη άκρη, της απόλυτης αλητείας; Πέστε μου ότι είναι η πολύ σπάνια εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Και μην γράψει κανείς μαλακίες για χουντολατρείες, γιατί αυτό που είδαμε πάλι χούντα είναι!
(άσχετο) Τί είναι αυτό το άσπρο πράγμα, δίπλα στην πόρτα, που παίρνει μαζί του φεύγοντας το αληταριό; Φορείο;
για τα επαλ, είναι κανόνας αυτό το πράγμα. Όπως είπα, είναι εκεί που παρκάρουν τους φυλακόβιους και τα στουρνάρια. Είναι η μόνη ελπίδα τους για απολυτήριο πολλές φορές
Κλασικός πουστόμαγκας του ΕΠΑΛ που δε γνώρισε πατέρα (αφού έφυγε για τσιγάρα και δε ξαναγύρισε) που νομίζει πως ο κόσμος του ανήκει πουλώντας αρχιδοτσαμπουκάδες σε ταλαίπωρους της ΑΣΠΑΙΤΕ που παριστάνουν τους καθηγητές
Στην ενήλικη ζωή θα τον συναντήσετε ως πρεζάκια, εισπράκτορα επιδομάτων, καυλογκαζο ντελιβερα που δεν κλείνει την πόρτα της εισόδου ή επαγγελματία συνδεσμιτη του γαύρου
η γυναικα δεν ειναι ηρεμη και ακινητη απο αποψη ή λογω χαρακτηρα
λογικα τρομοκρατημενη ειναι...
οποτε αν ισχυει κατι τετοιο που να φυγει απο την θεση της και να καλεσει και βοηθεια οπως λετε,τι αντιδραση μπορει να συναντησει;
υποθετω αυτο σκεφτοταν
τι να πω κριμα
και δυο φορες κριμα για τις εκαστοτε κυβερνησεις (αλλα οχι μονο) που απο την δεκαετια του 80 και μεχρι τις μερες μας εχουν υπονομευσει το κυρος του εκπαιδευτικου στις αιθουσες...να μπαινει στην αιθουσα και να φοβαται τι θα συναντησει!μαλιστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 25 Ιαν 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπεκρής έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:18Επαναφορά του νόμου περί τεντυμποίσμου χθες.
Τώρα φτάσαμε στην άλλη άκρη, της απόλυτης αλητείας; Πέστε μου ότι είναι η πολύ σπάνια εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Και μην γράψει κανείς μαλακίες για χουντολατρείες, γιατί αυτό που είδαμε πάλι χούντα είναι!
(άσχετο) Τί είναι αυτό το άσπρο πράγμα, δίπλα στην πόρτα, που παίρνει μαζί του φεύγοντας το αληταριό; Φορείο;
για τα επαλ, είναι κανόνας αυτό το πράγμα. Όπως είπα, είναι εκεί που παρκάρουν τους φυλακόβιους και τα στουρνάρια. Είναι η μόνη ελπίδα τους για απολυτήριο πολλές φορές
Και γιατί να πάρουν απολυτήριο; Με την τρίτη παράβαση μόνιμη αποβολή από όλα τα σχολεία.
Χωρίς απολυτήριο θα είναι σκέτα ρεμάλια, με απολυτήριο θα είναι ρεμάλια με απολυτήριο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Von Mackensen έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:42
Οσοι ηρωες διδασκουν σε τετοια σχολεια τους πρεπει επιδομα τουλαχιστον 300 ευρω.
Δίδαξα μία χρονιά σε ΕΠΑΛ Μηχανολόγων και επέζησα, μπορώ να το πάρω αναδρομικά;
Πες μας πώς ήταν;
Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:44
Και γιατί να πάρουν απολυτήριο; Με την τρίτη παράβαση μόνιμη αποβολή από όλα τα σχολεία.
Χωρίς απολυτήριο θα είναι σκέτα ρεμάλια, με απολυτήριο θα είναι ρεμάλια με απολυτήριο.
Γιατί είναι κλασικός φαύλος κύκλος: κάποιο ανακάλυψαν ότι το επίπεδο των επαλ είναι χαμηλό> με βάση αυτή τη γνώση συρρέουν στα επαλ μαθητές με όλο και κατώτερο επίπεδο> οι καθηγητές υποχρεώνονται να συμβιβαστούν και να διατηρούν το επίπεδο χαμηλό, αν όχι να το χαμηλώνουν κιόλας, πολλές φορές για χάρη της σωματικής τους ακεραιότητας όπως βλέπεις
Ποιο ΕΠΑΛ ρε νερο, εδώ στα ΓΕΛ βγαίνουν οι γκόμενες χωρίς να ξέρουν εξίσωση α βαθμού και οι πιτσιρικάδες κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά από Σομαλό μετανάστη
Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:44
Για την δεύτερη ευκαιρία. Μη πετάς τα παιδιά εκτός κοινωνίας. Καλά κάνουν και υπάρχουν και αυτά τα σχολεία, απλά πρέπει να έχουν έξτρα εξουσίες οι καθηγητές.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
elchav έγραψε: 25 Ιαν 2020, 21:57
Ποιο ΕΠΑΛ ρε νερο, εδώ στα ΓΕΛ βγαίνουν οι γκόμενες χωρίς να ξέρουν εξίσωση α βαθμού και οι πιτσιρικάδες κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά από Σομαλό μετανάστη