!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κεραμέως σβερκώνει ζαίους
-
Nero
Re: Κεραμέως σβερκώνει ζαίους
Μη δίνετε σημασία. Είναι αναμενόμενο ότι θα σκούξουν αυτόν τον καιρό. Το είχα γράψει και παλιότερα ότι την Κεραμέως προσπαθούν να τη βάλουν στο μάτι όχι γιατί είναι η Κεραμέως αλλά γιατί είναι υπουργός παιδείας και θεωρούν την παιδεία το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τσιφλίκι τους. Κάθε υπουργός παιδείας που τους πάει κόντρα επικηρύσσεται, πόσο μάλλον όταν θέτει στο τραπέζι το ταμπού που είναι το σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου(φτου φτου φτου μακριά απο μας)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αλώνει ζαίικους πισινούς η ντόμινα νίκη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Για πε ρε Νέρο;Nero έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:10 Μη δίνετε σημασία. Είναι αναμενόμενο ότι θα σκούξουν αυτόν τον καιρό. Το είχα γράψει και παλιότερα ότι την Κεραμέως προσπαθούν να τη βάλουν στο μάτι όχι γιατί είναι η Κεραμέως αλλά γιατί είναι υπουργός παιδείας και θεωρούν την παιδεία το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τσιφλίκι τους. Κάθε υπουργός παιδείας που τους πάει κόντρα επικηρύσσεται, πόσο μάλλον όταν θέτει στο τραπέζι το ταμπού που είναι το σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου(φτου φτου φτου μακριά απο μας)
Είσαι υπέρ της κατάργησης του ΑΣΕΠ; Για πες ,γιατί η γυναίκα μου είναι 14 χρόνια αδιόριστη φιλόλογος ,και γαμημένος διαγωνισμός δεν έχει γίνει απ το 2008 και μετά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Ιαν 2020, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Von Mackensen
Δεν υπάρχει συνυπευθυνοτητα σε αυτά τα πράγματα.Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:50Αν φταίξαμε ,μολονότι δεν αισθάνομαι ότι φταίω, σου ζητώ ως συνυπεύθυνος συγγνώμη .Εγώ προσπαθώ πάντα, και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν έρχονται μαθητές να με χαιρετήσουν 10-15 χρόνια μετά...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:43Από περιέργεια ρώτησα. Η δική μου εμπειρία με το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν απογοητευτική. Κι αυτό οφειλόταν κυρίως στην ηλιθιότητα και πλήρη έλλειψη μεταδοτικότητας των καθηγητών και δασκάλων. Κάτι θλιβερά ανθρωπάκια που έψαχναν τρόπο να λουφάρουν.Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:33
Για εμένα προσωπικά όχι, αλλά θυμάμαι ότι τα βιβλία ήταν στην ώρα τους ,οι καθηγητές επίσης, λειτουργικά προβλήματα δεν υπήρχαν ,θες κάτι άλλο;
Και πάλι συγγνώμη. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Το όλο αυτό εκρηκτικό περιβάλλον τελευταία με προβληματίζει.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Γιατί πρέπει να διοριστεί σώνει και καλά;Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:16 Για πε ρε Νέρο;
Είσαι υπέρ της κατάργησης του ΑΣΕΠ; Για πες ,γιατί η γυναίκα μου είναι 14 χρόνια αδιόριστη φιλόλογος ,και γαμημένος διαγωνισμός δεν έχει γίνει απ το 2008 και μετά..
Belisarius έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:17Γιατί πρέπει να διοριστεί σώνει και καλά;Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:16 Για πε ρε Νέρο;
Δεν κατάλαβα ;
- Belisarius
Το "14 χρόνια αδιόριστη φιλόλογος" μου θυμίζει το "8 χρόνια άνεργος με 4 παιδιά".Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:18Belisarius έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:17Γιατί πρέπει να διοριστεί σώνει και καλά;Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:16 Για πε ρε Νέρο;
Δεν κατάλαβα ;
Επειδή αυτό είναι το επίπεδο νοημοσύνης σου , δεν είσαι για παραπάνω.Belisarius έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:21Το "14 χρόνια αδιόριστη φιλόλογος" μου θυμίζει το "8 χρόνια άνεργος με 4 παιδιά".
Όπως προσβάλλεις ,θα σε προσβάλλω , δικαίωμα σε διαγωνισμό ζητήσαμε όχι διορισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Ιαν 2020, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:23 Επειδή αυτό είναι το επίπεδο νοημοσύνης σου , δεν είσαι για παραπάνω.
Ο αυθεντικός Βελισάριος θα φέρνει τούμπες στον τάφο του που κακοποιείς το όνομα του.Belisarius έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:25Στύγιος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:23 Επειδή αυτό είναι το επίπεδο νοημοσύνης σου , δεν είσαι για παραπάνω.
Γιατί δεν έχει γίνει διαγωνισμός του ΑΣΕΠ ρε απ' το 2008;;;;
- Otto Weininger
Δεν γίνεται να μην δώσεις. Απλα δεν είχα σκοπό να μείνω ούτως ή άλλως. Δεν έδωσα καν μηχανογραφικό.dna replication έγραψε: 25 Ιαν 2020, 18:42τι? ούτε καν έδωσες? κατευθείαν στην εύκολη λυση?
Όσο για την εύκολη λύση, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Όπως και να έχει, έχω ξαναπεί ότι εγώ είμαι μια χαρά, δοξα τω Θεώ.
Ελπίζω και εσείς
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τύπε μου, αν θες απάντηση δεν θα μου ποστάρεις την απάντηση του υπουργείου, θα γράφεις τα δικά σου.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 18:43Πρέπει να καταλάβαίνεις και το τι ποστάρεις.Η οδηγία της Κομισιόν έχει 2 άξονες.Ο πρώτος αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχίων και ο δεύτερος την ακαδημαϊκή αναγνώριση. Ο ΔΟΑΤΑΠ αξιολογεί μόνο ακαδημαϊκά τα πτυχία των κολεγίων και άρα οι αρμοδιότητές του δεν σχετίζονται με το άρθρο 50 που έφερε η Κεραμέως που αφορά τα επαγγελματικά προσόντα και την αναγνώριση τους.Ακαδημαική ισοτιμία με πτυχία του εξωτερικού έγινε.Αν γινόταν και με τα κολλέγια τότε ήταν που θα ήταν αντισυνταγματικό.aljawn έγραψε: 25 Ιαν 2020, 18:13Πονόματο έχεις; Για ξαναδιάβασε τις.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 18:12
Που είδες για ακαδημαική ισοτιμία?Στην δήλωση της Κεραμέως δεν γράφει κάτι τέτοιο.
Κι εγώ μπορώ να ποστάρω την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να σε ξεπετάξω.
My Life had stood, a Loaded Gun
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η νομοθεσία που πέρασε η αμόρφωτη ντελιβερού των κολεγίων τώρα αρχίζει να γινεται αντιληπτή από τους κατά κανόνα αργόστροφους νεοδημοκράτες οι οποίοι όμως είναι κατά βάση συντηρητικοί και πιστεύουν στην αξία της παιδείαςNero έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:10 Μη δίνετε σημασία. Είναι αναμενόμενο ότι θα σκούξουν αυτόν τον καιρό. Το είχα γράψει και παλιότερα ότι την Κεραμέως προσπαθούν να τη βάλουν στο μάτι όχι γιατί είναι η Κεραμέως αλλά γιατί είναι υπουργός παιδείας και θεωρούν την παιδεία το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τσιφλίκι τους. Κάθε υπουργός παιδείας που τους πάει κόντρα επικηρύσσεται, πόσο μάλλον όταν θέτει στο τραπέζι το ταμπού που είναι το σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου(φτου φτου φτου μακριά απο μας)
οπότε το επιτελείο του Κούλη κάπως θα πρέπει θα κάνει επικοινωνιακή διαχείριση της ξεφτίλας. Καταφευγουν στην κλασσική συνταγή ναι αλλα ο συριιζα.
η δική σου διαχείριση "σπασιμο του κρατικού μονοπωλίου" προς όφελος του πανεπιστημιου Ξυνη και του ομίλου Στρατηγάκη
είναι εντελώς για γελια,
βρες κανένα ναι αλλα ο συριζα και συ
Καλά, νταξ, τα είχαμε γράψει πριν το διορισμό της, ότι το να μην μπορεί να περάσει στην ελληνική νομική είναι άσχημο σημάδι και μας λέγατε τις παπάντζες σας περί εξωτερικού. Απλά σε έξι μήνες έχει αποδειχθεί ότι είναι candid camera material και το iq της είναι τέτοιο που δεν έμπαινε σε ελληνική νομική ούτε πάνω σε tank.Nero έγραψε: 25 Ιαν 2020, 18:44 "φιασκο" το ότι την κάλεσαν σε μια εκδήλωση για να δώσει ένα βραβείο. Οκ. Το "φιάσκο" μιας εντελώς ασήμαντης τυπικής ανακοίνωσης που δε σου άρεσε δεν το σχολιάζω καν.
συνεχίστε
H Κεραμέως είναι ικανή να βραβεύσει και τον Tsim Booky, και εσείς να λέτε ότι πήζουν οι ζαίοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 25 Ιαν 2020, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-