!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φανταρος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Φανταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:22 1) Το ανέφερα παραπάνω. Στον στρατό κάνεις παρέα και πρέπει να συνυπάρχεις λειτουργικά με τύπους που δεν θα διανοούσουν να μιλήσεις στην πολιτική ζωή. Ναι, υπάρχουν σπίτια πιο βρώμικα από στρατόπεδο. Το ότι δεν έχεις δει κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τα υλικά που μας δίνανε. Πολλές φορές δεν είχε σημασία το πόσο καθάρισες, γιατί πάντα θα υπήρχε αφορμή για καμπάνα. Αλλά όταν δεν μπορείς να σεβαστείς έστω και αυτά τα λίγα που σου δίνουν, να τα κακομεταχειρίζεσαι και προτιμάς να γκρινιάζεις που δεν έχεις swiffer και την ultra antimicrobic χλωρίνη, δεν είσαι ικανός ούτε ο τελευταίος φαντάρος να είσαι.
Λογικό ακούγεται. Ε ας σε διώξουνε τότε. Τι, όχι; :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:28
hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:02
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:12 Δεν είπαμε ότι θα γίνεις Blanca ρε τύπε, ούτε Γεράκι του Αφγανιστάν. Ως ένα βαθμό όμως προσωπικής πειθαρχίας και συνολικής λειτουργικότητος, μπορούν να φτάσουν όλοι. Αυτά βέβαια επιτυγχάνονται ευκολότερα σε νεαρές ηλικίες.
Α, γι' αυτό η ελληνική κοινωνία είναι τόσο οργανωμένη και πειθαρχημένη;
Το ότι δεν λειτουργούν σωστά η δημόσια υγεία, η εφορία και ο στρατός, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν, τύπε.
Βρες μου που είπα ότι πρέπει να καταργηθεί κάτι απ' αυτά και αφού φέρεις την μπάλα απ' την εξέδρα, εξήγησέ μου τι σχέση έχει με το παρατιθέμενο σχόλιό μου.

Για να σε βοηθήσω, αν ο στρατός είχε διδάξει πειθαρχία και οργάνωση στους Μπούμερ, η Ελλάδα δεν θα ήταν σήμερα το μπουρδέλο που είναι. Με λίγα λόγια, ο στρατός δεν διδάσκει τίποτα ή μάλλον διδάσκει πώς να κοιτάς την πάρτη σου και να ρίχνεις την ευθύνη στον άλλον... oh, wait. Αυτό είναι ακριβώς ο τρόπος λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας. Mystery solved.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Όλοι χρειάζονται σε κάτι. :c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:36
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:02
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57 Ο στρατός έκρινε, τύπε, ότι σε χρειάζεται για σκοπιά, θαλαμοφυλίκι και περίπολα. Αν εσύ έχεις όνειρο να πάρεις άλλη ειδικότητα, δοκίμασε κάποιον ιδιωτικό στρατό, που και πάλι αυτοί θα κρίνουν την ειδικότητά σου.

Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις νομίμων απαλλαγών. Άλλες δοθήκαν ορθώς και άλλες, όχι. Αδικία και παρανομία υπάρχει παντού στην ελληνική κοινωνία. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι εξαίρεση ο στρατός.

Στις δημοσιεύσεις μου αναφέρω τι θεωρώ σωστό, όχι τι γίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά και πάλι, να κρίνει ο κάθε μάγειρας, μηχανικός, βαφέας, φιλόλογος, πώς θα λειτουργήσει ένα στρατόπεδο, το θεωρώ μεγάλη ανοησία.
Έχεις πάει στρατό ; Παίρνεις ειδικότητα , αλλά στα χαρτιά. Παρόλο που υποτίθεται ότι "κάνεις ειδικότητα" για έναν μήνα. Ποιος σου είπε πως θέλω να πάω σε ιδιωτικό στρατό ; :smt017 Τον στρατό της χώρας μου υπηρέτησα γιατί αυτή η χώρα κάποια στιγμή θα με καλέσει από πολίτης να γίνω οπλίτης. Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.
Εκείνη την περίοδο έκρινε ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του στρατοπέδου, ότι θα ήσουν πιο χρήσιμος κάνοντας αυτές τις υπηρεσίες. Αποσπάσεις προσωπικού υπάρχουν και στην πολιτική ζωή.

Και γω στη δουλειά που είμαι τώρα, στην αρχή ήμουν δηλωμένος ως υπάλληλος γραφείου, αλλά κάνω εντελώς άλλη δουλειά. Πουτάνα κοινωνία; Πολύ πιθανόν. Βρες τον τρόπο να αλλάξεις όλα όσα δεν σου αρέσουν. Μην αρκείσαι στη γκρίνια.
Βρε φίλε δεν έκρινε μόνο για μένα. Για όλα τα κωλοφάνταρα έκρινε. Και δεν έκρινε ο στρατοπεδάρχης. Αυτόν τον είδα μια φορά μόνο στον εκκλησιασμό ( μας γάμησε ο ήλιος :011: ) και στη νυκτερινή εκπαίδευση που ήθελε να μας κάνει ιστορικές ερωτήσεις. :smt005: Και αναρωτιόμουν "Με τις μαλακίες που μας ρωτάει να ξεμπροστιάσω την άγνοιά του ; Ας το να πάει να γαμηθεί καλύτερα ... " :lol:

Δεν φοβάμαι την χειρωνακτική εργασία. Δόξα στον Ύψιστο καλά είμαι στην σωματική μου υγεία. Ούτε παραπονιέμαι για κάτι. Αλίμονο αν πίστευα πως θα λύνονταν τέτοια ζητήματα με συζήτηση στην ενότητα "Κοινωνικά Θέματα" του phorum. :102: Απλούστατα είμαι Κοινωνικό Ον και μου αρέσει η χαλαρή κουβεντούλα . Έστω και η διαδικτυακή .
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:49
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:22 1) Το ανέφερα παραπάνω. Στον στρατό κάνεις παρέα και πρέπει να συνυπάρχεις λειτουργικά με τύπους που δεν θα διανοούσουν να μιλήσεις στην πολιτική ζωή. Ναι, υπάρχουν σπίτια πιο βρώμικα από στρατόπεδο. Το ότι δεν έχεις δει κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τα υλικά που μας δίνανε. Πολλές φορές δεν είχε σημασία το πόσο καθάρισες, γιατί πάντα θα υπήρχε αφορμή για καμπάνα. Αλλά όταν δεν μπορείς να σεβαστείς έστω και αυτά τα λίγα που σου δίνουν, να τα κακομεταχειρίζεσαι και προτιμάς να γκρινιάζεις που δεν έχεις swiffer και την ultra antimicrobic χλωρίνη, δεν είσαι ικανός ούτε ο τελευταίος φαντάρος να είσαι.
Χώρια που δεν χρειάζεται να πνίξεις τον χώρο στο Dettol για να καθαρίσει, αλλά το να νομίζεις ότι το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, ακριβώς όπως γίνεται στον στρατό, δεν ανακυκλώνει απλώς τα μικρόβια και δημιουργεί νέες, ισχυρότερες εστίες, προκαλεί τρίξιμο στα κόκαλα του Παστέρ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μηχανικός έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:37 Πόσο βλάκας είναι κάποιος αν νομίζει ότι στο στρατό έπρεπε να εξηγούν σε κάθε στρατιώτη γιατί δίνεται μια διαταγή και γιατί κάνει αυτά που κάνει; :D
Και πολλοί ναζί δεν αναρωτήθηκαν για τις διαταγές τον προϊσταμένων τους και βρήκαν τον μπελά τους. :smt005: Ο ηγήτωρ πρέπει και να εμπνέει . Αλλιώς στον πόλεμο μπορεί να δεχτεί από πίσω και τίποτα φίλια πυρά "κατά λάθος". :003:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:07
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιαν 2020, 14:28 Με καλουν στην Κω.
Χάσιμο χρόνου. Οι 9 πιο άχρηστοι μήνες της ζωής μου. Και από εκπαίδευση ; 30 σφαίρες σε όλη την θητεία . Βγες Ι5 να ξεμπερδεύεις. Τώρα που έχω μυαλό αυτό θα έκανα. Πες για τα προβλήματα υγείας που έχεις , πες για την μέση σου , πες ότι κατουριέσαι όταν κοιμάσαι , κάνε πως είσαι καθυστέρας κ.λπ.
Θελουν να με βγαλουν τρελο.
:o

Θες να πεις πωωως ... δεν ... :smt017
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

perseus έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:27
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:02
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57 Ο στρατός έκρινε, τύπε, ότι σε χρειάζεται για σκοπιά, θαλαμοφυλίκι και περίπολα. Αν εσύ έχεις όνειρο να πάρεις άλλη ειδικότητα, δοκίμασε κάποιον ιδιωτικό στρατό, που και πάλι αυτοί θα κρίνουν την ειδικότητά σου.

Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις νομίμων απαλλαγών. Άλλες δοθήκαν ορθώς και άλλες, όχι. Αδικία και παρανομία υπάρχει παντού στην ελληνική κοινωνία. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι εξαίρεση ο στρατός.

Στις δημοσιεύσεις μου αναφέρω τι θεωρώ σωστό, όχι τι γίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά και πάλι, να κρίνει ο κάθε μάγειρας, μηχανικός, βαφέας, φιλόλογος, πώς θα λειτουργήσει ένα στρατόπεδο, το θεωρώ μεγάλη ανοησία.
Έχεις πάει στρατό ; Παίρνεις ειδικότητα , αλλά στα χαρτιά. Παρόλο που υποτίθεται ότι "κάνεις ειδικότητα" για έναν μήνα. Ποιος σου είπε πως θέλω να πάω σε ιδιωτικό στρατό ; :smt017 Τον στρατό της χώρας μου υπηρέτησα γιατί αυτή η χώρα κάποια στιγμή θα με καλέσει από πολίτης να γίνω οπλίτης. Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.
Βεβαια πηρα ειδικοτητα και οχι μια και προσπάθησα να μεταδωσω τις γνωσεις μου.
Συγχαρητήρια. Κερδίζεις αργυρούν ωρολόγιον. Μετέδωσες τις γνώσεις σου στα ρακαλάκια ; :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:29
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:20

Και πού είναι το κακό ; :smt017
Θα το χρησιμοποιησουν οι συγγενεις μου εναντιον μου, για να με κλεισουν στο ψυχιατρειο, και για να μη μπιρω να διεκδικησω την περιουσια πιυ μου εκλεψαν πλαστογραφοντας τη διαθηκη. Θελουν ενα χαρτι για να με κρατανε και να μπιρουν να το χρησιμοποιησουν ανα πασα στιγμη. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Ρε συ μην τρολλάρεις με βάση τα τελευταία επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:46

2) Μας τα είπαν 45892 φορές τουλάχιστον και όμως, δεν τα τηρούσαμε. Φαντάσου, πόσο μπούφοι είμαστε που δεν μπορούσαμε να υπακούσουμε σε 5 βασικές οδηγίες. Θα μας εμπιστευόσουν με πολύπλοκα οπλικά συστήματα και θα χαράμιζες χρόνο για να μας εκπαιδεύσεις σε κάτι ανώτερο; Το να θεωρείς την σκοπιά άχρηστη, είναι σαν να προτείνεις κρεοπωλείο χωρίς μπριζόλες. Μην μου αρχίσεις τις παπαριές με τις κάμερες και τα σκυλιά. Πρέπει να μάθεις πρώτα το 1+1=2 για να προχωρήσεις στο matlab.
Ο στρατός δεν σου μαθαίνει να συνυπάρχεις με κανέναν. Το ακριβώς αντίθετο, σε διδάσκει πώς να ΜΗΝ συνυπάρχεις. Η συνύπαρξη είναι φυσική απόρροια της μαζικής κλήσης ατόμων. Και στην τάξη του σχολείου συμβαίνει αυτό και μάλιστα εκεί ΟΝΤΩΣ σε διδάσκουν πώς να συνυπάρχεις μαζί τους, δεν είναι απλώς απόρροια συγκέντρωσης ατόμων στον ίδιο χώρο.

Τι ήταν αυτό που δεν έβλεπες να τηρείται από αυτά που έλεγαν; Η σκοπιά όπως γίνεται στον στρατό είναι 100% άχρηστη. Οι χώροι φύλαξης συνήθως ήταν το τίποτα, οι σκοπιές ήταν εντελώς άθλια τοποθετημένες, όποιος ήθελε έμπαινε στο στρατόπεδο για πλάκα, ο σκοπός φαινόταν και δεν έβλεπε, αντί το αντίθετο, δηλαδή να μπορεί να βλέπει ποιος έρχεται και να μην τον βλέπουν (aka προβολείς γυρισμένοι από μέσα προς τα έξω). Χώρια το όλο θέατρο με συνθήματα και παρασυνθήματα. Είναι τραγικό να πιστεύεις ότι κάποιος που έρχεται με δόλιο σκοπό θα μπει στην διαδικασία να ανταλλάξει κουβέντα με τον σκοπό.

Για να προχωρήσω στο Matlab δεν χρειάζεται να μάθω πρώτα γλώσσα μηχανής ούτε χρειάζεται να ιππεύσω πρώτα άλογο για να οδηγήσω αυτοκίνητο. Αυτά είναι καλύτερες αναλογίες στο σκοπιά VS κάμερα.

Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:22 3)Αυτός που λείπει από την αναφορά σε περίπτωση πολέμου, μπορεί να πέθανε. Δεν θεωρείς ότι πρέπει να είναι γνωστό; Επίσης, μπορεί να έχεις να αναφέρεις κάτι περίεργο που συνέβη κατά την διάρκεια της υπηρεσίας σου. Εδώ ενημερώνεις τον συνάδελφο στην αλλαγή βάρδιας σε ένα εργοστάσιο, δεν θα έχεις αναφορά στον στρατό ρε τύπε;
Σοβαρά, τώρα; Έχεις ακουστά πολλά περιστατικά τα τελευταία 70 χρόνια όπου πέθανε φαντάρος ή το έσκασε και έγινε γνωστό κατά την πρωινή αναφορά;

Αν θέλω να αναφέρω κάτι που έγινε στην σκοπιά μου, υπάρχει ένας ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΥΔΜ. Γι' αυτόν τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ λόγο είναι εκεί.
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:22 Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους έχεις μπακάλικο, τύπε και δεν είσαι σκυλί του πολέμου.
Τώρα τρολάρεις, γιατί η επιχείρησή μου είναι 150 εκατομμύρια σκάλες πιο οργανωμένη από τον ΕΣ. Ο οποιοσδήποτε καραβανάς θα απολυόταν σε 3 δευτερόλεπτα από την επιχείρησή μου με βάση τις ικανότητές του σε οργάνωση και πειθαρχία. Βασικά θα δήλωνε παραίτηση κλαίγοντας πελαγωμένος.
Τύπε, είσαι εντελώς άσχετος με απλά θέματα ασφάλειας, πειθαρχίας και στρατού. Πράγμα που δεν είναι κακό, αλλά όταν έχεις και άποψη, σε κάνει να φαίνεσαι ηλίθιος.

Άχρηστη λέει η αναφορά, επειδή δεν πέθαναν πολλοί στο στρατόπεδο. Άχρηστη η σκοπιά λέει, γιατί δεν του εμπιστεύτηκαν να φυλάει τα πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ και βαριόταν να πει δυο συνθηματικά.

Πες μας και για το G3A3 ρε τύπε.

Η θητεία σε προετοιμάζει εν καιρώ ειρήνης για την περίπτωση πολέμου.

Ειλικρινά, τύπε όμως, σε περίπτωση πολέμου, καλύτερα να εξαφανιστείς. Η ασχετοσύνη σου μπορεί να κοστίσει πολύ.

Α, και που 'σαι... Φάε μια snickers, γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:15 για ελάτε
http://www.army.gr/sites/default/files/sissitio.mp3
Δεν μ' αρέσει το φαγητό, σειρά. Θα παραγγείλουμε απ' έξω. Θες τίποτα;
Dein Herz, meine Gier
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

νομίζεις για πλάκα έβαλα την καραμούζα?τώρα πάει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:50
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:28
hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:02

Α, γι' αυτό η ελληνική κοινωνία είναι τόσο οργανωμένη και πειθαρχημένη;
Το ότι δεν λειτουργούν σωστά η δημόσια υγεία, η εφορία και ο στρατός, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν, τύπε.
Βρες μου που είπα ότι πρέπει να καταργηθεί κάτι απ' αυτά και αφού φέρεις την μπάλα απ' την εξέδρα, εξήγησέ μου τι σχέση έχει με το παρατιθέμενο σχόλιό μου.

Για να σε βοηθήσω, αν ο στρατός είχε διδάξει πειθαρχία και οργάνωση στους Μπούμερ, η Ελλάδα δεν θα ήταν σήμερα το μπουρδέλο που είναι. Με λίγα λόγια, ο στρατός δεν διδάσκει τίποτα ή μάλλον διδάσκει πώς να κοιτάς την πάρτη σου και να ρίχνεις την ευθύνη στον άλλον... oh, wait. Αυτό είναι ακριβώς ο τρόπος λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας. Mystery solved.
Κάπου μπλέκουμε τον στρατό σαν έννοια, με τον ελληνικό στρατό, τύπε.

Χίλια άσχημα έχει ο στρατός μας, αλλά ας κοιταχτούμε πρώτα στον καθρέπτη, γιατί από εμάς, την κοινωνία, ξεπήδησε και αυτός.

Εσύ όμως αναιρείς βασικές αρχές και λειτουργίες του στρατού, επειδή είτε στην Ελλάδα δεν πολυλειτουργούν, είτε είσαι κακομαθημένος και άσχετος επί τέτοιων θεμάτων.

Γι' αυτό λοιπόν, μείνε στο μπακάλικό σου που είμαι σίγουρος ότι το λειτουργείς σωστά και μην ανακατεύεσαι σε θέματα που δεν γνωρίζεις και σε βγάζουν από την βόλεψή σου.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:00
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17
Χάσιμο χρόνου. Οι 9 πιο άχρηστοι μήνες της ζωής μου. Και από εκπαίδευση ; 30 σφαίρες σε όλη την θητεία . Βγες Ι5 να ξεμπερδεύεις. Τώρα που έχω μυαλό αυτό θα έκανα. Πες για τα προβλήματα υγείας που έχεις , πες για την μέση σου , πες ότι κατουριέσαι όταν κοιμάσαι , κάνε πως είσαι καθυστέρας κ.λπ.
:o

Θες να πεις πωωως ... δεν ... :smt017

:giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”