Αυτό ακριβώς παρατήρησα και εγώ με τα ποσοσστά του πολ.Αλλά και γενικότερα δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον δημόσιο θηλασμό. Ίσως να βοήθησαν και οι διάφορες συγκεντρώσεις γυναικών για δημόσιο θηλασμό. Αλλά όπως και να έχει απαντάμε σε αυτό το νήμα σε όσους είναι ενάντια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:54
Έγραψα ήδη ότι ακόμη και το πολ του θέματος δείχνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν αντιμετωπίζει με ερωτική ματιά τον θηλασμό. Αλλά σίγουρα υπάρχει και η νυν και αεί σταθερή μειοψηφία των ματάκηδων που βόσκουν παντού.
Από τη στιγμή που ο δημόσιος θηλασμός δεν απαγορεύεται, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που κατά τη γνώμη σου πρέπει να λυθεί; Και ποιο τρόπο προτείνεις εσύ ως πιο αποτελεσματικό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι.stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:58Εσύ έχεις μωρό;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:50Κακώς λεβέντη μου. Όταν κάποιος κάνει μια αρρωστημένη κίνηση μπροστά σου, δεν ξέρεις γιατί την κάνει και ειδικά όταν έχεις μωρό πρέπει να έχεις διπλά στο μυαλό σου το τι ανώμαλο μπορεί να σκέφτεται.stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:43
Αν τον έπαιζε μπροστά σε θάλαμο με νεογέννητα, θα μου πέρναγε απ το μυαλό
Όμως εδώ, μαλακία, βυζί, μωρό, ξυράφι του οκάμ κλπ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ρε φίλε πλάκα μου κάνεις?το δικό μου παράδειγμα με τον τύπο που σε κοιτάει στην τουαλέτα γιατί δεν σου κάνει και πας το κατούρημα σε χώρο εστίασης?
Θέλω συγκεκριμένη άποψη για την αντιμετώπιση των ματάκηδων.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:01Αυτό ακριβώς παρατήρησα και εγώ με τα ποσοσστά του πολ.Αλλά και γενικότερα δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον δημόσιο θηλασμό. Ίσως να βοήθησαν και οι διάφορες συγκεντρώσεις γυναικών για δημόσιο θηλασμό. Αλλά όπως και να έχει απαντάμε σε αυτό το νήμα σε όσους είναι ενάντια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:54
Έγραψα ήδη ότι ακόμη και το πολ του θέματος δείχνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν αντιμετωπίζει με ερωτική ματιά τον θηλασμό. Αλλά σίγουρα υπάρχει και η νυν και αεί σταθερή μειοψηφία των ματάκηδων που βόσκουν παντού.
Από τη στιγμή που ο δημόσιος θηλασμός δεν απαγορεύεται, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που κατά τη γνώμη σου πρέπει να λυθεί; Και ποιο τρόπο προτείνεις εσύ ως πιο αποτελεσματικό;
Το άλλο ερώτημα είναι: αν γενικότερα δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, τότε προς τι οι ομαδικές διαμαρτυρίες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όμως πιστεύεις ότι αν είχες και το έβγαζες βόλτα, κάποιος θα ήθελε να το πηδήξει
Όπως πιστεύεις ότι αν ένας άντρας δει μια γυναίκα, θα θέλει να την βιάσει
Wtf;
δε βοηθησαν. και πριν και μετα απο τις εκδηλωσεις το ιδιο ελευθερες να θηλαζετε οπου γουσταρε ειστε. οι χαζοσυγκεντρωσεις ειναι απλως για συλλογη like.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:01 Ίσως να βοήθησαν και οι διάφορες συγκεντρώσεις γυναικών για δημόσιο θηλασμό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πάλι τα ίδια μου λες.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:44Αν δεν είσαι στο δρόμο, κοίτα τη δουλειά σου. Και ένα μωρό που θηλάζει τη μάνα του δεν είναι η δουλειά σου.
viewtopic.php?f=24&t=18397&p=1059720#p1059720
Την δουλειά μου κοίταζα μέχρι που η άλλη τα πέταξε έξω. Ούτε το μωρό της κοιτούσα ούτε αυτήν . Σπαστική είσαι. Θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Εάν μου φέρεις το ποστ που είπα αυτά τα δυο που γράφεις, στο υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγράψω ποτέ, ποτέ, ποτέ κάτι που να μην θεοποιεί τους άνδρες ή να μην εκφράζει την πλήρη υποταγή μου μου στο ανδρικό φύλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν τα πέταξε καμία έξω να σε προκαλέσει. Κοίτα τη δουλίτσα σου αυτό που έκανες και πριν και κανένα πρόβλημα. Ούτε αμήχανα θα νοιώσεις ούτε τίποτα. Και εφόσον με θεωρείς σπαστική μην αναλώνεσαι σε συζήτηση μαζί μου. Αλε.Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:13Πάλι τα ίδια μου λες.
Την δουλειά μου κοίταζα μέχρι που η άλλη τα πέταξε έξω. Ούτε το μωρό της κοιτούσα ούτε αυτήν . Σπαστική είσαι. Θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα ;Η συζήτηση κάνει κύκλους και επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Philip Mortimer
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 25 Ιαν 2020, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα απαντήσεις και σε μένα ή θα τα πούμε πάλι σε 10 σελίδες; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και ο άλλος που θέλει επιτελέσει κάποια σωματική λειτουργία δεν θα το κάνει για να προκαλέσει . Θα προσέξει όμως να το κάνει όπως και όπου πρέπει. Δεν προκαλούμε τους άλλους μόνο όταν το επιζητούμε. Σου εξήγησα πως θα νιώσω. Εσύ λες πως δεν θα νιώσω έτσι.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:15Δεν τα πέταξε καμία έξω να σε προκαλέσει. Κοίτα τη δουλίτσα σου αυτό που έκανες και πριν και κανένα πρόβλημα. Ούτε αμήχανα θα νοιώσεις ούτε τίποτα. Και εφόσον με θεωρείς σπαστική μην αναλώνεσαι σε συζήτηση μαζί μου. Αλε.Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:13Πάλι τα ίδια μου λες.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:44
Αν δεν είσαι στο δρόμο, κοίτα τη δουλειά σου. Και ένα μωρό που θηλάζει τη μάνα του δεν είναι η δουλειά σου.
Την δουλειά μου κοίταζα μέχρι που η άλλη τα πέταξε έξω. Ούτε το μωρό της κοιτούσα ούτε αυτήν . Σπαστική είσαι. Θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα ;Η συζήτηση κάνει κύκλους και επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Οι ματάκηδες; Ξεφτίλισμα. Να αρχίσει η άλλη να σκούζει ο ανώμαλος κοιτάει κτλ θα καλέσω την αστυνομία κτλ θα το σκεφτεί να το ξανακάνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:07
Θέλω συγκεκριμένη άποψη για την αντιμετώπιση των ματάκηδων.
Το άλλο ερώτημα είναι: αν γενικότερα δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, τότε προς τι οι ομαδικές διαμαρτυρίες;
Επίσης δεν είναι ακριβώς ομαδικές διαμαρτυρίες ας πούμε ότι είναι ομαδική δήλωση ότι έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Να είναι πάντα ενήμερη η κοινωνία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Εδώ φτάσαμε στο σημείο αργόσχολες «αγωνίστριες» να κάνουν εκδηλώσεις για το «δικαίωμα» τους σε κάτι που ουδέποτε αμφισβητήθηκε και δεν υπήρχε καν σαν θέμα.Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:01 Φτάσαμε πάλι στο σημείο που η στοκαρια συγκρίνει τον θηλασμό με τη δημοσια ούρηση, αφόδευση, στοματικό κλπ;
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να το πάνε εκεί που ξέρουν: θα θήλασω μπροστά στα μούτρα σου κι αν καταλάβω ότι με κοιτάξεις, αν ακούσω κιχ, θα τσιρίξω «εσυ είσαι ο βιαστής!!!!»
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψειςNaida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:13Εάν μου φέρεις το ποστ που είπα αυτά τα δυο που γράφεις, στο υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγράψω ποτέ, ποτέ, ποτέ κάτι που να μην θεοποιεί τους άνδρες ή να μην εκφράζει την πλήρη υποταγή μου μου στο ανδρικό φύλο.
Προηγουμένως είπες ότι ο άλλος μπορεί να κοιτάει το μωρό και να τον παίζει. Αν τον παίζει με το μωρό τι λες να σκέφτεται ότι το ταΐζει φρουτόκρεμα;
Και στο άλλο λες ότι οι άντρες είναι βιαστές. Περι κουλτούρας βιασμού κλπ
Δεν μπορώ να καταλάβω την επίμονη σου σε κοινωνικά θέματα, να εμφανίζεις μια σατανική και αχόρταγη πτσα που είναι τρομερά επικίνδυνη και σε κάνει να φοβάσαι
Δηλαδή άλλοι λένε την παιδεία, άλλοι τους πολίτικους, άλλοι την τεχνολογία, άλλοι την φτώχεια κλπ
Εσύ γιατί έχεις κολλήσει με αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stargazer την 25 Ιαν 2020, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις
- 5537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 1 Απαντήσεις