Αυτά αρκούσαν.Athina__P έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:45Καλέ τι λένε εκεί πέρα τα αγόρια; Μια χαρά είναι οι άντρες μας όσοι μας αφήνουν να ξεπορτίζουμε! Ειδικά ο δικός μου, φωτιά θα πέσει να με κάψει! Και τα ρούχα πλυμένα βρίσκω και τα παιδιά μου μια χαρά σπίτι και έρχεται η μαμά ΥΟLO από το νησάκι της κάθε τόσο!Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:32Δε ξερω ποσοστά. Ξέρω οτι παίζουν όλα.Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:29
Τι ποσοστό -εντελώς χοντρικά - πιστεύεις ότι είναι μπουχτισμένες και αισθάνονται εγκλωβισμένες ;
Μπουχτισμένες που αισθάνονται εγκλωβισμένες είναι οι περισσότερες απο όσες παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με κίνητρο κάποιο άλλο εκτός του οτι ήθελαν να κάνουν οικογένεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Δεν ήθελα να κάνω παιδί με καναν άλλο, σιγά μην έκανα με κάποιον που δεν θα πολυήθελε, όποιος ήθελε να ζήσει ελεύθερο πουλί ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα! Τα ίδια τα παιδιά αποδεικνύουν ότι βγήκαν από καλό συνδυασμό και αυτό δεν αφήνει αμφιβολίες. Όλα και όλα ο καθένας παίρνει λίγο πολύ αυτό που βλέπει. Δεν είμαστε και στο 1950 να μην ξέρεις τι παίρνεις!
Γκρινιάζω για τη ζωή στη suburbia και γιατί η Αθήνα είναι μια σαχλαμάρα και μισή, όλο το λεκανοπέδιο γενικά, ενώ αυτή τη στιγμή περιτριγυρίζεται από προορισμούς που είναι το διαμάντι της οικουμένης! Για αυτό γκρινιάζω. Και επειδή τα παιδιά έχουν τις παρεϊτσες τους Αθήνα και δεν έχουν σκορπίσει ακόμα σε εξοχικά δεν την παλεύω να κάθομαι και εγώ εδώ χάμω και να περνάνε τα καλοκαίργια, οπότε ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ! YOLO!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παπάρια.
Κοίταξε να δεις, όσο ήταν τα παιδιά μικρά σου λέει είναι μικρά, θα ζήσεις ΜΕΤΑ. Μετά ήρθε η κρίση σου λέει πώς θα κάτσεις στον ήλιο να βάλεις αντιλιακό, είχες κάπχοιον που σου έλεγε ότι δεν γίνεται χειρότερα, λιποθυμάμε κτλ, το 2012 αυτά, μπορεί να περάσει καλά αν μείνεις σε αυτή τη χώρα ΚΑΠΟΤΕ στο μελλον. Μετά ήρθαν τα κάπιταλ κοντρόλς, μετά συνέχισες να ξυπνάς το πρωί και να την παλεύεις, τελικά έγινες 45, πονάνε οι αρθρώσεις, δεν ξέρεις πόσα καλοκαίρια θα μπορείς να τριγυρνάς στα σοκάκια και να ξαπλώνεις σε στρώματα που σου αφήνουν μόνιμα προβλήματα, τα πράγματα δεν πολυφτιάχνουν, τα νησιά είναι γεμάτα και με Έλληνες, εντάξει φτάνει πχια το θα περάσεις καλά ΚΑΠΟΤΕ όμως! Ξέρω γω, πότε όταν γίνουν τα παιδιά 25; Δεν ξέρω!Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:48Αυτά αρκούσαν.Athina__P έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:45Καλέ τι λένε εκεί πέρα τα αγόρια; Μια χαρά είναι οι άντρες μας όσοι μας αφήνουν να ξεπορτίζουμε! Ειδικά ο δικός μου, φωτιά θα πέσει να με κάψει! Και τα ρούχα πλυμένα βρίσκω και τα παιδιά μου μια χαρά σπίτι και έρχεται η μαμά ΥΟLO από το νησάκι της κάθε τόσο!Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:32
Δε ξερω ποσοστά. Ξέρω οτι παίζουν όλα.
Μπουχτισμένες που αισθάνονται εγκλωβισμένες είναι οι περισσότερες απο όσες παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με κίνητρο κάποιο άλλο εκτός του οτι ήθελαν να κάνουν οικογένεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Δεν ήθελα να κάνω παιδί με καναν άλλο, σιγά μην έκανα με κάποιον που δεν θα πολυήθελε, όποιος ήθελε να ζήσει ελεύθερο πουλί ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα! Τα ίδια τα παιδιά αποδεικνύουν ότι βγήκαν από καλό συνδυασμό και αυτό δεν αφήνει αμφιβολίες. Όλα και όλα ο καθένας παίρνει λίγο πολύ αυτό που βλέπει. Δεν είμαστε και στο 1950 να μην ξέρεις τι παίρνεις!
Γκρινιάζω για τη ζωή στη suburbia και γιατί η Αθήνα είναι μια σαχλαμάρα και μισή, όλο το λεκανοπέδιο γενικά, ενώ αυτή τη στιγμή περιτριγυρίζεται από προορισμούς που είναι το διαμάντι της οικουμένης! Για αυτό γκρινιάζω. Και επειδή τα παιδιά έχουν τις παρεϊτσες τους Αθήνα και δεν έχουν σκορπίσει ακόμα σε εξοχικά δεν την παλεύω να κάθομαι και εγώ εδώ χάμω και να περνάνε τα καλοκαίργια, οπότε ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ! YOLO!![]()
Έχω στρατό από θαυμαστές στην πραγματική ζωή
Ποιο ειναι το nickname του συζυγου?Athina__P έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:57Έχω στρατό από θαυμαστές στην πραγματική ζωή![]()
Εντάξει, τώρα πχια δεν χτυπάω το πρώτο πράμα που σαλεύει, αλλά κοιτάω τον κάθε αρσενικό που πάει να μου την παίξει ιστορίας με ένα χαμόγελο του στυλ "ΟΚ , κούλαρε, back in the day είχα και μερικούς καλύτερους από σένα man"
![]()
Μην τα πολυλογώ, εκεί όξω όταν βλέπουν γυναίκες που δεν κουβαλάνε παιδιά κοιτάνε να δουν τι παίζει και έχει πλάκα το όλο θέμα. Δεν μου αρέσει όμως να τρώω την ώρα του κόζμου και τους το λέω... Την ώρα τους χάνουν. Δεν ψάχνω αυτό. Καλό πράγμα έχω σπίτι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:15Ποιο ειναι το nickname του συζυγου?Athina__P έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:57Έχω στρατό από θαυμαστές στην πραγματική ζωή![]()
Εντάξει, τώρα πχια δεν χτυπάω το πρώτο πράμα που σαλεύει, αλλά κοιτάω τον κάθε αρσενικό που πάει να μου την παίξει ιστορίας με ένα χαμόγελο του στυλ "ΟΚ , κούλαρε, back in the day είχα και μερικούς καλύτερους από σένα man"
![]()
Μην τα πολυλογώ, εκεί όξω όταν βλέπουν γυναίκες που δεν κουβαλάνε παιδιά κοιτάνε να δουν τι παίζει και έχει πλάκα το όλο θέμα. Δεν μου αρέσει όμως να τρώω την ώρα του κόζμου και τους το λέω... Την ώρα τους χάνουν. Δεν ψάχνω αυτό. Καλό πράγμα έχω σπίτι.
Καλησπέρα Daje. Δεν ξέρω, απλά είπα να παρέμβω στην κουβέντα των αγοργιών που όσο ήμουν στο νησάκι φαντάζονται ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που επιλέγουν για πατέρα των παιδιών τους κάποιον που δεν τους αρέσει και τόσο πολύ πχια! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ και σεξουαλικό και ό,τι επιθυμεί ο καθείς!
Όταν θα βγείς σε σύνταξη, θα έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να πας ταξίδια.Athina__P έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:53 Κοίταξε να δεις, όσο ήταν τα παιδιά μικρά σου λέει είναι μικρά, θα ζήσεις ΜΕΤΑ. Μετά ήρθε η κρίση σου λέει πώς θα κάτσεις στον ήλιο να βάλεις αντιλιακό, είχες κάπχοιον που σου έλεγε ότι δεν γίνεται χειρότερα, λιποθυμάμε κτλ, το 2012 αυτά, μπορεί να περάσει καλά αν μείνεις σε αυτή τη χώρα ΚΑΠΟΤΕ στο μελλον. Μετά ήρθαν τα κάπιταλ κοντρόλς, μετά συνέχισες να ξυπνάς το πρωί και να την παλεύεις, τελικά έγινες 45, πονάνε οι αρθρώσεις, δεν ξέρεις πόσα καλοκαίρια θα μπορείς να τριγυρνάς στα σοκάκια και να ξαπλώνεις σε στρώματα που σου αφήνουν μόνιμα προβλήματα, τα πράγματα δεν πολυφτιάχνουν, τα νησιά είναι γεμάτα και με Έλληνες, εντάξει φτάνει πχια το θα περάσεις καλά ΚΑΠΟΤΕ όμως! Ξέρω γω, πότε όταν γίνουν τα παιδιά 25; Δεν ξέρω!Ας κάτσουν οι άλλοι να φυλάνε τη μαγευτική Αθήνα!
Κάτσε εσύ να περιμένεις τη σύνταξηΜηχανικός έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:21Όταν θα βγείς σε σύνταξη, θα έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να πας ταξίδια.Athina__P έγραψε: 10 Ιουν 2018, 19:53 Κοίταξε να δεις, όσο ήταν τα παιδιά μικρά σου λέει είναι μικρά, θα ζήσεις ΜΕΤΑ. Μετά ήρθε η κρίση σου λέει πώς θα κάτσεις στον ήλιο να βάλεις αντιλιακό, είχες κάπχοιον που σου έλεγε ότι δεν γίνεται χειρότερα, λιποθυμάμε κτλ, το 2012 αυτά, μπορεί να περάσει καλά αν μείνεις σε αυτή τη χώρα ΚΑΠΟΤΕ στο μελλον. Μετά ήρθαν τα κάπιταλ κοντρόλς, μετά συνέχισες να ξυπνάς το πρωί και να την παλεύεις, τελικά έγινες 45, πονάνε οι αρθρώσεις, δεν ξέρεις πόσα καλοκαίρια θα μπορείς να τριγυρνάς στα σοκάκια και να ξαπλώνεις σε στρώματα που σου αφήνουν μόνιμα προβλήματα, τα πράγματα δεν πολυφτιάχνουν, τα νησιά είναι γεμάτα και με Έλληνες, εντάξει φτάνει πχια το θα περάσεις καλά ΚΑΠΟΤΕ όμως! Ξέρω γω, πότε όταν γίνουν τα παιδιά 25; Δεν ξέρω!Ας κάτσουν οι άλλοι να φυλάνε τη μαγευτική Αθήνα!
Για τις γυναίκες είναι διαφορετικά στο μεταξύ. Νιώθω τις ορμόνες να στερεύουν και δεν θα γουστάρω κιόλας να ανέβω σε καμία μπάρα σε 2-3 χρόνια. Όχι ότι το έχω κάνει μέχρι τώρα! Αλλά πήρα απόφαση ότι πρέπει να το κάνω πριν τα ενδιαφέροντά μου περιοριστούν σε εκδρομές με τα ΚΑΠΗ και να έχει κοντά και κανα νοσοκομείο γιατί όλο και κάποιος από την παρέα μπορεί να το χρειαστεί, αχρείαστο να 'ναι
Είχε πάλι νησι σε free φάση αυτο το Σκ; και ο σύζυγος φακιόλι-φασίνα-φαϊ; 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Eρχεται και μουντιαλ Ερμη.
Με οτι αυτο συνεπαγεται.
Με οτι αυτο συνεπαγεται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Α δε ξέρω, αντε να δω κανένα ντέρμπι, μέχρι εκεί. Καλύτερα, δε θα γίνεται της καριόλας έξω, να πιούμε ένα ποτό σαν άθρωποι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση