https://www.aftodioikisi.gr/diethni/toy ... da-vinteo/
Κατά τ' άλλα "Τούρκοι"...
(Έμπαινα, btw, να γεννηθούν παιδιά περίπου 70% Έλληνες. Για την πατρίδα μου, θα θυσιαζόμουν.)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
μια @@ είναι αυτά τα τεστΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:38 αυτό το dna τεστ δεν το καταλαβαίνω
ποιο είναι το "πρωτότυπο" δείγμα από κάθε χώρα δηλαδή και εξετάζουν την αντιστοιχία του dna του υποκειμένου με αυτό;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Όλοι μας, το μόνο σίγουρο.
Βλακεία κάνεις. Το καλύτερο κρεββάτι κάνουν, σύμφωνα με την εμπυρία μου.Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:36 Χάρηκε η γκόμενα. Έχουν κόμπλεξ μαζί μας, μας βλέπουν πιο εξευγενισμένους. ΟΙ Τουρκάλες μας πολιορκούν διαρκώς. Εμένα μου την έχουν πέσει δεκάδες, αλλά δεν είχα ποτέ Τουρκάλα. Φαντάσου να έχεις κουνιάδο Τούρκο.
Mπορεί, αλλά πού να μπλέκεις. Πριμιτίφ κόσμος, αρχίζουν οι κτητικότητες, τα μελοδράματα, και αυτοί οι Τούρκοι, όταν πάσχουν συναισθηματικά, είναι τόσο εκδηλωτικοί. Θα γίνω ήρωας σε τουρκική ταινία; Είχα δυο Τουρκάλες, με καλόπιαναν με ελληνικά τραγούδια. Δεν είμαι για τέτοια, πολύ πάθος πέφτει.aljawn έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:46Βλακεία κάνεις. Το καλύτερο κρεββάτι κάνουν, σύμφωνα με την εμπυρία μου.
Νταξ, σι δι πόιντ, αν και τα ελληνικά σόγια δεν είναι κατ' ανάγκη καλύτερα.Cavaliere έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:49Mπορεί, αλλά πού να μπλέκεις. Πριμιτίφ κόσμος, αρχίζουν οι κτητικότητες, τα μελοδράματα, και αυτοί οι Τούρκοι, όταν πάσχουν συναισθηματικά, είναι τόσο εκδηλωτικοί. Θα γίνω ήρωας σε τουρκική ταινία; Είχα δυο Τουρκάλες, με καλόπιαναν με ελληνικά τραγούδια. Δεν είμαι για τέτοια, πολύ πάθος πέφτει.aljawn έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:46Βλακεία κάνεις. Το καλύτερο κρεββάτι κάνουν, σύμφωνα με την εμπυρία μου.
Νυν απολύεις τον δούλο σου δέσποτα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:48 δικαιωνονται οι θιασωτες της αιγειακης συνομοσπονδιας και ο Οθωμανελλην
Παπαριές είναι, αν πάρεις το αρχείο και το ανεβάσεις σε άλλη εταιρεία αλλάζουν τα αποτελέσματα, γιατί προφανώς έχουν άλλες βάσεις δεδομένων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιαν 2020, 17:38 αυτό το dna τεστ δεν το καταλαβαίνω
ποιο είναι το "πρωτότυπο" δείγμα από κάθε χώρα δηλαδή και εξετάζουν την αντιστοιχία του dna του υποκειμένου με αυτό;