!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:08
stargazer έγραψε: 23 Ιαν 2020, 12:57 Δεν ξέρω τι πιστεύετε εκεί έξω, αλλά αυτό δεν φτιάχνει με μπλα μπλα. Ούτε καν με ψυχοθεραπεία. Θέλει φάρμακα, ψυχοθεραπεία και εγκλεισμό σε ίδρυμα για πολλά χρόνια (και αν)
Όταν ο Dwarven Blacksmith κάνει σεξ για πρώτη φορά, ίσως αντιληφθεί ότι άνθρωπος που είναι ψυχικά υγιής έχει αισθήματα συμπόνοιας και είναι αδύνατον να χώνει το πράγμα του στην άλλην, όταν αυτή κλαίει, χτυπιέται και είναι φανερά αναστατωμένη και δυστυχισμένη, απλώς επειδή η κοινωνία τον έπεισε ότι «του οφείλεται σεξ». Δεν είναι απλώς λογικό άλμα αυτό, είναι καρακαταγάμημα της λογικής.

Το πολύ που μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα επειδή η κοινωνία τον έπεισε ότι «του οφείλεται σεξ», είναι να γίνει σαν τον Έθνι.
Οπότε αν είναι απλά αναίσθητη;
Όσο και αν προσπαθείτε να θεμελιωσετε κάτι στην άρνηση αντί για την συναίνεση πάντα θα αφήνετε περιπτώσεις έξω. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μόνο η ύπαρξη συναίνεσης καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:44
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:28
hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:17

Εσύ δεν θες να αποδεχτείς ότι ΑΥΞΑΝΕΙ την γαμημένη πιθανότητα να σε βιάσουν. Αποδέξου το. Τέλος.-
Αν μου δώσεις έναν λόγο γιατί αυξάνει την γαμημενη πιθανότητα. Ίσως αναθεωρήσω.
Τον έχω πει 5000 φορές και κάνεις την πάπια. Γιατί το προκλητικό ντύσιμο αυξάνει την σεξουαλική διέγερση, γι' αυτό λέγεται προκλητικό ντύσιμο, αλλιώς θα λεγόταν «καλημέρα».

Όσο πιο πιθανό είναι να θέλει να σε γαμήσει ο βιαστής, τόσο πιο πιθανό είναι να βιαστείς. Και όσο πιο πολύ τον διεγείρεις σεξουαλικά, τόσο πιο πιθανό είναι να θέλει να σε γαμήσει.
Μάλιστα. Οπότε να σου αντιστρέψω το ερώτημα, κάποιος που είναι βιαστής και δει κάποια με κανονικά ρούχα, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να την βιάσει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:53
Βλήμα έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:46
Έχω καταγγείλει το ανήθικο ποστ σου. Αν νομίζεις ότι είναι αστείο και μπορείς να παίζεις με δημόσιες δηλώσεις, σκέψου το ξανά.

Το ξανασκέφτομαι.
:p2:

Εξακολουθώ να το βρίσκω αστείο.

Ήταν τόσο απροκάλυπτα παραποιητικό που νόμιζα ότι θα το έπιανες κι εσύ :102: .
Μια που έκανες καταγγελία λοιπόν, δεν ζητάω συγνώμη. Ούτε υπάρχει περίπτωση ν' αρχίσω να λέω με το παραμικρό "πλάκα κάνω, φίλοι, αγαπούλες και φιλάκια κλπ" καταστρέφοντας τ' αστεία μου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:59
stargazer έγραψε: 23 Ιαν 2020, 12:57 Δεν ξέρω τι πιστεύετε εκεί έξω, αλλά αυτό δεν φτιάχνει με μπλα μπλα. Ούτε καν με ψυχοθεραπεία. Θέλει φάρμακα, ψυχοθεραπεία και εγκλεισμό σε ίδρυμα για πολλά χρόνια (και αν)
Όταν ο Dwarven Blacksmith κάνει σεξ για πρώτη φορά, ίσως αντιληφθεί ότι άνθρωπος που είναι ψυχικά υγιής έχει αισθήματα συμπόνοιας και είναι αδύνατον να χώνει το πράγμα του στην άλλην, όταν αυτή κλαίει, χτυπιέται και είναι φανερά αναστατωμένη και δυστυχισμένη, απλώς επειδή η κοινωνία τον έπεισε ότι «του οφείλεται σεξ». Δεν είναι απλώς λογικό άλμα αυτό, είναι καρακαταγάμημα της λογικής.

Το πολύ που μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα επειδή η κοινωνία τον έπεισε ότι «του οφείλεται σεξ», είναι να γίνει σαν τον Έθνι.
Όσο και αν προσπαθείτε να θεμελιωσετε κάτι στην άρνηση αντί για την συναίνεση πάντα θα αφήνετε περιπτώσεις έξω. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μόνο η ύπαρξη συναίνεσης καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.
Κανένας ψυχικά υγιής άνθρωπος δεν κάνει σεξ με αναίσθητο άτομο. Οπότε κόψε τις παπαριές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:59
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:28

Αν μου δώσεις έναν λόγο γιατί αυξάνει την γαμημενη πιθανότητα. Ίσως αναθεωρήσω.
Τον έχω πει 5000 φορές και κάνεις την πάπια. Γιατί το προκλητικό ντύσιμο αυξάνει την σεξουαλική διέγερση, γι' αυτό λέγεται προκλητικό ντύσιμο, αλλιώς θα λεγόταν «καλημέρα».

Όσο πιο πιθανό είναι να θέλει να σε γαμήσει ο βιαστής, τόσο πιο πιθανό είναι να βιαστείς. Και όσο πιο πολύ τον διεγείρεις σεξουαλικά, τόσο πιο πιθανό είναι να θέλει να σε γαμήσει.
Μάλιστα. Οπότε να σου αντιστρέψω το ερώτημα, κάποιος που είναι βιαστής και δει κάποια με κανονικά ρούχα, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να την βιάσει;
Ναι. Όσο λιγότερο πιθανό είναι να τον διεγείρει, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να κάνει κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Βλήμα έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:01
hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:53
Βλήμα έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:46
Έχω καταγγείλει το ανήθικο ποστ σου. Αν νομίζεις ότι είναι αστείο και μπορείς να παίζεις με δημόσιες δηλώσεις, σκέψου το ξανά.

Το ξανασκέφτομαι.
:p2:

Εξακολουθώ να το βρίσκω αστείο.

Ήταν τόσο απροκάλυπτα παραποιητικό που νόμιζα ότι θα το έπιανες κι εσύ :102: .
Μια που έκανες καταγγελία λοιπόν, δεν ζητάω συγνώμη. Ούτε υπάρχει περίπτωση ν' αρχίσω να λέω με το παραμικρό "πλάκα κάνω, φίλοι, αγαπούλες και φιλάκια κλπ" καταστρέφοντας τ' αστεία μου.
Δεν είναι καθόλου αστείο να αφήνεις υπαινιγμούς ανηθικότητας δημόσια. Αν το αστεία σου είναι του τύπου «χα, χα, ο Χ πιστεύει ότι οι γυναίκες αξίζουν βιασμό», πρώτον να αναθεωρήσεις το χιούμορ σου και δεύτερον μπορείς να το πάρεις και να πας κάπου αλλού.

Χιούμορ που να υπαινίσσεται ανήθικα πράγματα και κακουργηματικές πράξεις δεν το αποδέχομαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:08 Δεν είναι καθόλου αστείο να αφήνεις υπαινιγμούς ανηθικότητας δημόσια. Αν το αστεία σου είναι του τύπου «χα, χα, ο Χ πιστεύει ότι οι γυναίκες αξίζουν βιασμό», πρώτον να αναθεωρήσεις το χιούμορ σου και δεύτερον μπορείς να το πάρεις και να πας κάπου αλλού.

Χιούμορ που να υπαινίσσεται ανήθικα πράγματα και κακουργηματικές πράξεις δεν το αποδέχομαι.
Ελπίζω να έχεις λαδώσει το ριπόρτ λοιπόν.
:bored:
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:50

Η πιθανότερη συνέπεια είναι να αρπάξουν καμμιά πούντα. Μόλις το αντιληφθούν, θα αρχίσουν να κατηγορούν το κράτος, τον καπιταλισμό και την πατριαρχία, γιατί δεν έχουν εξοντώσει ακόμα τους ιούς του κρυώματος και της γρίπης ή δεν επιβάλλεται διά νόμου στους άντρες να μην βγαίνουν έξω αν είναι άρρωστοι, γιατί έχει ως συνέπεια να βιάζονται οι γυναίκες από την καταπίεσή τους να φοράνε πιο ζεστά ρούχα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια ημίγυμνη γυναίκα σε μπαρ δεν θα προσεγγιστεί από άντρες που ενδιαφέρονται για το χιούμορ και την ευαισθησία της

Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι από μόνο του αυτό δεν είναι κίνητρο για βιασμό. Αν η εν λόγω γυναίκα πάει σπίτι ενός άγνωστου παρέα με δυο φίλους του, τότε μπορεί να παίξει, αλλά σκέτα να της την πέσει κάποιος για αυτό τον λόγο μου φαίνεται χλωμό

Εκτός αν πέσει στη περίπτωση που ο ψυχοπαθής έχει μοτίβο να θεωρεί γυναίκες με προκλητική εμφάνιση χαμηλής ηθικής και θέλει να τις τιμωρήσει, Όπως κάποιοι που βίασαν και δολοφόνησαν πόρνες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:04

Ναι. Όσο λιγότερο πιθανό είναι να τον διεγείρει, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να κάνει κάτι.
Οκ. Και τι πιστεύεις θα βοηθούσε σε αυτή την περίπτωση να ελαχιστοποιησουν την περίπτωση να βιαστούν, πχ να μην ντύνονται οι γυναίκες προκλητικά;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:59

Κανένας ψυχικά υγιής άνθρωπος δεν κάνει σεξ με αναίσθητο άτομο. Οπότε κόψε τις παπαριές.
Εντάξει, μακάρι να βρεις τον αλγόριθμο να μπουζουριασεις όλους τους βιολογικά καταδικασμενους να γίνουν βιαστές πριν χτυπήσουν.

Meanwhile εγώ βλέπω πολλούς στο νήμα που μιλάνε για "βιασμούς" και επομένως μπορούν να "βιάσουν" χωρίς τύψεις. Αυτό είναι πεποίθηση, και μπορεί να αλλάξει χωρίς προχωρημένη ιατρική. Ήδη στις νέες γενιές αλλάζει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:59 Μάλιστα. Οπότε να σου αντιστρέψω το ερώτημα,κάποιος που είναι βιαστής και δει κάποια με κανονικά ρούχα, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να την βιάσει;
είναι άκυρο το ερώτημα σου, δεν έχει σφραγίδα και χαρακτηρισμό,
είναι ο άντρας της διπλανής πόρτας, "εσύ είσαι ο βιαστής" τα ξέχασες ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Ένα απόσπασμα κειμένου από το 2011, που με βρίσκει σύμφωνο:

Ένα προκλητικό ντύσιμο δεν έχει άλλο σκοπό από το να προκαλέσει, νομίζω ότι αυτό είναι σαφές. Μια και οι άντρες εμφανίζονται σήμερα διστακτικοί και αμήχανοι, καλό είναι να τους κινήσουμε το ενδιαφέρον αποκαλύπτοντάς τους το σώμα μας λίγο περισσότερο. Μια γυμνή πλάτη, ένα βαθύ ντεκολτέ, μια κοντή φούστα είναι ό,τι πρέπει για να τραβήξει πάνω μας τα αντρικά βλέμματα.
Δυστυχώς οι άντρες που καρφώνουν πάνω μας τα μάτια τους δεν είναι όλοι το ίδιο ψύχραιμοι και δεν διαθέτουν όλοι την κοινή λογική που λέει «κοιτάτε, αλλά μην αγγίζετε». Αρκετοί από αυτούς -που προφανώς δεν ανήκουν στους σαστισμένους και αμήχανους- παρερμηνεύουν ένα τέτοιο ντύσιμο και η δική τους λογική λέει: «Αυτή τα θέλει».
Αρκετές φορές πράγματι αυτή τα θέλει. Άλλες φορές δεν τα θέλει ακριβώς, απλά ακολουθεί τη μόδα και χαίρεται να προσελκύει τα αντρικά βλέμματα. Γυναίκες με υπερβολικά τολμηρό ντύσιμο τάχα αγανακτούν, όταν οι άντρες τις κοιτάζουν επίμονα. «Τι κοιτάζει έτσι αυτός; Δεν έχει ξαναδεί γυναίκα;» λένε στην παρέα τους. Όμως ξέρουν πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό και κατά βάθος νιώθουν πολύ κολακευμένες.
Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο συμπεριφορές, στις γυναίκες που απλώς κολακεύονται να τις κοιτάζουν και στις γυναίκες που πράγματι τα θέλουν. Κάποιοι άντρες ωστόσο δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά. Γίνονται τότε επιθετικοί και ενοχλητικοί και οι γυναίκες -με το μισό κορμί τους έξω- απορούν και δυσανασχετούν..
Όμως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το περιμένουν. Δεν κυκλοφορούμε σε ένα κόσμο ανηδονικών αντρών. Πολλοί από αυτούς έχουν παραμείνει στον παραδοσιακό ρόλο του κυνηγού και αυτοί θα αναλάβουν αμέσως πρωτοβουλίες. Η άρνηση της γυναίκας δεν θα τους αποθαρρύνει. «Τα θέλει», σκέφτονται, «αλλά κάνει τώρα τα νάζια της». Κάποιοι που δεν είναι και πολύ στα καλά τους ενδέχεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο. Θα επιχειρήσουν να απομονώσουν τη γυναίκα και να τη βιάσουν. Αργότερα στο δικαστήριο θα δικαιολογηθούν ότι η γυναίκα τούς είχε προκαλέσει, το ίδιο θα υποστηρίξουν και οι συνήγοροί τους.

http://ketivasilakou.blogspot.com/2011/ ... st_25.html
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:54

Α σε νήμα για βιασμό, για συζήτηση για βιασμό και για προκλητικά ρούχα δεν ξέρεις τι υπονοείς όταν λες να υποστούν τις συνέπειες. Μας έπεισες :lol:
Μη ντρέπεστε βρε πείτε αυτό που σκέφτεστε.
α) Confirmation bias is the tendency to search for, interpret, favor, and recall information in a way that confirms or strengthens one's prior personal beliefs or hypotheses.[1] It is a type of cognitive bias. People display this bias when they gather or remember information selectively, or when they interpret it in a biased way. The effect is stronger for desired outcomes, for emotionally charged issues, and for deeply-entrenched beliefs.
https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias

β)A cognitive bias is a systematic pattern of deviation from norm or rationality in judgment.[1] Individuals create their own "subjective reality" from their perception of the input. An individual's construction of reality, not the objective input, may dictate their behaviour in the world. Thus, cognitive biases may sometimes lead to perceptual distortion, inaccurate judgment, illogical interpretation, or what is broadly called irrationality.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_bias

γ) Βρες ένα ποστ που δείχνει ότι κάτι τέτοιο σκέφτομαι και ντρέπομαι να το πω. Βασικά ντρέπομαι όταν σκέφτομαι ότι ίσως διαβάζει μια γυναίκα που την έχουν βιάσει, για μια άλλη που της έβαλε δάχτυλο ο άλλος όταν κοιμόταν όποτε την βίασε επίσης, η του είπε στοπ μετά την πίπα και αυτός δεν το άκουσε γιατί "λόγω σοκ" η άλλη το είπε ψιθυριστά

Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι πιο πάνω
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια ημίγυμνη γυναίκα σε μπαρ δεν θα προσεγγιστεί από άντρες που ενδιαφέρονται για το χιούμορ και την ευαισθησία της
Από κει και πέρα, ο θεός ξέρει τι θα γίνει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Athos έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:17
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 13:59 Μάλιστα. Οπότε να σου αντιστρέψω το ερώτημα,κάποιος που είναι βιαστής και δει κάποια με κανονικά ρούχα, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να την βιάσει;
είναι άκυρο το ερώτημα σου, δεν έχει σφραγίδα και χαρακτηρισμό,
είναι ο άντρας της διπλανής πόρτας, "εσύ είσαι ο βιαστής" τα ξέχασες ;
Φυσικά και είναι ο άντρας της διπλανής πόρτας. Ο γείτονας, ο φίλος, ο πατέρας, ο ξάδερφος, ο συνάδελφος, ο αγνωστος κτλ

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:11
hellegennes έγραψε: 23 Ιαν 2020, 14:04

Οκ. Και τι πιστεύεις θα βοηθούσε σε αυτή την περίπτωση να ελαχιστοποιησουν την περίπτωση να βιαστούν, πχ να μην ντύνονται οι γυναίκες προκλητικά;
Ότι θα βοηθούσε, θα βοηθούσε. Ντύνομαι καλά -ή και σέξι ακόμα- δεν σημαίνει ντύνομαι προκλητικά. Εμείς όταν ντυνόμαστε καλά, για να αρέσουμε, δεν αρχίζουμε να βγάζουμε ρούχα. Μάλλον το αντίθετο κάνουμε, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Δεν έχω κάτι με το αποκαλυπτικό ντύσιμο, αν και αποφεύγω τις γυναίκες που ντύνονται συνέχεια έτσι, γιατί χτυπάει μέσα μου το καμπανάκι που λέει ότι είναι ρηχή ή ανασφαλής ή και τα δύο και δεν είμαι πια 20 για να μην με ενοχλεί καθόλου.

Δεν είναι μόνο το ντύσιμο, βέβαια. Οι πιθανότητες αυξάνουν όταν είσαι απερίσκεπτος και μπαίνεις συνέχεια σε αυτοκίνητα αγνώστων, πηγαίνεις στα σπίτια τους ή σε ερημιές μαζί τους, είναι κι άλλοι μαζί, κτλ.

Έχω ρίξει άπειρο μπινελίκι στην αδερφή μου, γιατί συνήθιζε να ζητάει από άτομα που γνώρισε σε κοινή παρέα το ίδιο βράδυ να την γυρίσουν σπίτι, επειδή τσιγκουνευόταν να πάρει ένα ταξί. Ευτυχώς, δεν της συνέβη ποτέ τίποτα.

Τώρα, αν θέλεις να συνεχίσουμε τις μαλακίες με τις κουλτούρες βιασμού, πες μου ότι έβριζα την αδερφή μου γιατί είμαι μέτοχος της κουλτούρας βιασμού κι όχι γιατί φοβόμουν ότι, αν συνεχίσει να κάνει μαλακίες, θα βρεθεί κάποια στιγμή που θα πέσει σε κάποιον ανισόρροπο και θα την κλαίμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”