!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Πως σας φαινονται τα Χριστουγεννα με το νεο κλιμα; Εμενα προχτες το νυχτολουλουδο που εχω στο μπαλκονι μου εβγαλε λιγα μπουμπουκακια. Ενα φυτο που ανθιζει συνηθως Σεπτεμβρη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Dwarven Blacksmith
Τουλάχιστον τα φυλλοβόλα άρχισαν να ρίχνουν τα φύλλα.paul25 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:03 Πως σας φαινονται τα Χριστουγεννα με το νεο κλιμα; Εμενα προχτες το νυχτολουλουδο που εχω στο μπαλκονι μου εβγαλε λιγα μπουμπουκακια. Ενα φυτο που ανθιζει συνηθως Σεπτεμβρη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2019, 14:13 Αυτή θα σας δικάσει μπουμερς.
Γκιλοτίνα διαφωτιστική και οικολογική, από τεχνητές δασοκαλλιεργειες και ανακυκλωμένο ατσάλι.

- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Κλίνω προς τον κ. Ντοναλντ
- Μαυροβασίλης
δεν παλεύεται το τισερτ αλλά νομίζω σωστότερος όρος είναι κ. Μίκυ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- hellegennes
Ο εξαιρετικά καλός φετινός καιρός δεν οφείλεται στην παγκόσμια θέρμανση. Δεν αλλάζει το κλίμα σε ένα έτος.paul25 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:03 Πως σας φαινονται τα Χριστουγεννα με το νεο κλιμα; Εμενα προχτες το νυχτολουλουδο που εχω στο μπαλκονι μου εβγαλε λιγα μπουμπουκακια. Ενα φυτο που ανθιζει συνηθως Σεπτεμβρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
paul25 έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:03 Πως σας φαινονται τα Χριστουγεννα με το νεο κλιμα; Εμενα προχτες το νυχτολουλουδο που εχω στο μπαλκονι μου εβγαλε λιγα μπουμπουκακια. Ενα φυτο που ανθιζει συνηθως Σεπτεμβρη.
κι'αν χιονίζει και αν βρέχει, το νυχτολούλουδο αντέχει
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2019, 02:17 Πολύ τίμιο που δεν βάλατε την απάντηση της Γκρέτας, σας τιμά. Δεν θα την βάλω εγώ δεν πείθομαι ότι δεν την ξέρετε.
Πάμε τώρα στα τραγικά, φτωχοτατα αποτελέσματα του COP25. Σύμφωνα με τους επιστήμονες αν τα κράτη τήρησουν τις υποσχέσεις τους ο πλανήτης οδεύει προς αύξηση άνω των 3 βαθμών μέχρι το 2100.
Αυτό φυσικά δεν θα συνέβαινε αν υπήρχε έκτακτη κυβέρνηση πλανητικής ενότητας με δικτατορικες εξουσίες στη Γκρέτα. (κρεντιτ Ρωμαϊκή παράδοση, Βασίλης Λεβέντης, Πιθηκας, και σε μένα που τα συνδύασα)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Greta Thunberg was depressed and refusing to eat years before climate strike, father reveals
λιγάκι ακριβή μας βγήκε η θεραπεία της
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 63936.html
λιγάκι ακριβή μας βγήκε η θεραπεία της
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 63936.html
Υπάρχει και η άποψη ότι μια που όλο και περισσότεροι λένε πως αφού οι πόλεμοι τελείωσαν, δεν υπάρχουν πρόσφυγες και οι λαθραίοι πρέπει να γυρίσουν στις χώρες τους, οι γνωστοί άγνωστοι σκαρφίστηκαν τους περιβαλλοντικούς πρόσφυγες και ότι υποτίθεται πως έχουμε υποχρέωση να τους παραχωρήσουμε τη γη μας επειδή και υποτίθεται πως φταίμε για την περιβαλλοντική καταστροφή στη δική τους γη.
Εμείς που εδώ και δεκαετίες βρίσκουμε όλο και περισσότερο αποτελεσματικούς τρόπους για να μειώσουμε τους ρύπους και όχι αυτοί που έχουν αποψιλώσει τα δάση τους για ξύλα για φωτιά και τώρα καίνε μέχρι και λάστιχα αυτοκινήτων.
Για την ώρα φαίνεται να πιάνει.

Εμείς που εδώ και δεκαετίες βρίσκουμε όλο και περισσότερο αποτελεσματικούς τρόπους για να μειώσουμε τους ρύπους και όχι αυτοί που έχουν αποψιλώσει τα δάση τους για ξύλα για φωτιά και τώρα καίνε μέχρι και λάστιχα αυτοκινήτων.
Για την ώρα φαίνεται να πιάνει.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θεούλης.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Golden Age
viewtopic.php?f=30&t=18533&p=1068785#p1068785
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ επιδιώκει πνευματικά δικαιώματα για τη χρήση του ονόματός της και να καταχωρήσει με εμπορικό σήμα συνθήματα του περιβαλλοντικού κινήματος που ξεκίνησε για «την προστασία του κινήματος και των δραστηριοτήτων της», ανακοίνωσε σήμερα η ίδια η έφηβη Σουηδή ακτιβίστρια υπέρ του περιβάλλοντος με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.
Τα εμπορικά σήματα θα αφορούν το όνομά της, καθώς και τα συνθήματα Παρασκευές για το Μέλλον (Fridays for Future στα αγγλικά και Skolstrejk for klimatet στα σουηδικά) και άλλων παρεμφερών φράσεων του μαθητικού κινήματος που ξεκίνησε από την πρωτοβουλία της Τούνμπεργκ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Η 17χρονη, το Πρόσωπο της Χρονιάς από το περιοδικό Time για το 2019, τόνισε πως υπήρξαν «ατυχείς» περιπτώσεις όπου το όνομά της χρησιμοποιήθηκε «για επικοινωνία με άτομα υψηλού προφίλ, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, καλλιτέχνες κ.α.», καθώς και με μη εξουσιοδοτημένες εράνους.
Η καταχώρηση εμπορικών σημάτων θα «επιτρέψει την αφιλοκερδή νομική μου βοήθεια για να προβαίνω στις απαραίτητες ενέργειες εναντίον ατόμων ή εταιριών και άλλων που προσπαθούν να χρησιμοποιούν εμένα και το κίνημα για σκοπούς που δεν ευθυγραμμίζονται με όσα συμβολίζει το κίνημα», είπε η νεαρή ακτιβίστρια.
«Οι Παρασκευές για το Μέλλον είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που ιδρύθηκε από εμένα. Ανήκει σε όλους που παίρνουν μέρος σε αυτό, πρώτα από όλα στους νέους. Μπορεί και πρέπει να μην χρησιμοποιείται για ατομικούς ή εμπορικούς σκοπούς», σημείωσε.
Συμπλήρωσε πως η ίδια και η οικογένειά της καταχώρησαν ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «για τη διαχείριση χρημάτων (δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δωρεές, χρηματικά έπαθλα κλπ) με έναν απολύτως διαφανές τρόπο».
Ο στόχος του ιδρύματος είναι «η προώθηση της οικολογικής, της κλιματικής και της κοινωνικής βιωσιμότητας καθώς και της ψυχικής υγείας».
https://www.kathimerini.gr/1062503/arti ... ths-kinhma
- hellegennes
Καθυστερημένα ζώα. Φυσικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Το έχουν προσπαθήσει και άλλοι στο παρελθόν και δεν μπορείς να κατοχυρώσεις πνευματικά δικαίωματα για προσωπικά ονόματα, φράσεις ή ιδέες.
Μπορείς να κάνεις το ονοματεπώνυμό σου σήμα κατατεθέν, αλλά πρέπει να έχει οικονομική συσχέτιση με κάποιον τομέα και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ισχύει διεθνώς κάτι τέτοιο.
Μπορείς να κάνεις το ονοματεπώνυμό σου σήμα κατατεθέν, αλλά πρέπει να έχει οικονομική συσχέτιση με κάποιον τομέα και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ισχύει διεθνώς κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις