!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πείραμα του Αμστερνταμ: Ριζοσπαστικό πρόγραμμα διαγραφής χρεών σε νέους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Re: Το πείραμα του Αμστερνταμ: Ριζοσπαστικό πρόγραμμα διαγραφής χρεών σε νέους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Νέοι και έχουν χρέη... Αυτή είναι η άθεη, ομοφυλόφιλη Εουρόπα γαμώ το ξεσταύρι της.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Re: Το πείραμα του Αμστερνταμ: Ριζοσπαστικό πρόγραμμα διαγραφής χρεών σε νέους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2020, 16:46
lonelyrider έγραψε: 22 Ιαν 2020, 03:50 Κακοπληρωτές από κούνια.
.

Τό 2012 πού ήμουν στή χώρα τό επίδομα ανεργίας ήταν 900 € τό μίνιμουμ....σύν επιδότηση ενοικίου....

Εκτός Σκανδιναυών....υπάρχει μεγαλύτερο επίδομα ανεργίας στήν Ευρώπα ;;;

Τό κακοπληρωτές πού κολλάει Λονελάι μου....χρυσό μου αγοράκι ;;; ... :102:

.

.
Είναι γενικό το φαινόμενο πολλοί άνθρωποι να θεωρούν ότι οι τράπεζες δεν έχουν ανάγκη να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από τους δανειολήπτες ακόμα κι όταν οι τελευταίοι έχουν αλλά δεν δίνουν σαν κλασσικά κακομαθημένα.
Π.χ. εδώ στην Ελλάδα όπως μου λέει γνωστή μου στην Πειραιώς , ένα μεγάλο ποσοστό κόκκινων δανείων έχουν αλλά δε πληρώνουν. Πλέρωνε Νεοέλληνα τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών για τον κάθε απατεώνα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”