!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραληρημα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παραληρημα
Και δεν μιλαω για το παραληρημα των παοκτζηδων απο τα συνεχη πεη ,αλλα για μεταχειρουργικο παραληρημα των γεροντων.
Κοινώς τα ειδα ολα ...
Η μανα μου και μια κυρια ανάλογης ηλικιας ( δυο ημερες μετα)ελεγαν σχεδόν τα ιδια πραγματα και εκαναν τις ιδιες κινησεις ,τωρα ξερω αλλά πιστεύω πως οι γιατροί θα έπρεπε να προετοιμάζουν λιγο καλυτερα τους συνοδους για αυτό το σοκ.
Κοινώς τα ειδα ολα ...
Η μανα μου και μια κυρια ανάλογης ηλικιας ( δυο ημερες μετα)ελεγαν σχεδόν τα ιδια πραγματα και εκαναν τις ιδιες κινησεις ,τωρα ξερω αλλά πιστεύω πως οι γιατροί θα έπρεπε να προετοιμάζουν λιγο καλυτερα τους συνοδους για αυτό το σοκ.
Re: Παραληρημα
Υποχωρεί γρήγορα;perseus έγραψε: 22 Ιαν 2020, 11:01 Και δεν μιλαω για το παραληρημα των παοκτζηδων απο τα συνεχη πεη ,αλλα για μεταχειρουργικο παραληρημα των γεροντων.
Κοινώς τα ειδα ολα ...
Περαστικά εύχομαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Από την νάρκωση.perseus έγραψε: 22 Ιαν 2020, 11:01 Και δεν μιλαω για το παραληρημα των παοκτζηδων απο τα συνεχη πεη ,αλλα για μεταχειρουργικο παραληρημα των γεροντων.
Κοινώς τα ειδα ολα ...
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
Εχει υποχωρήσει αρκευα αλλα να δω πως θα ξεμπλεξω με το ισχιο
- perseus
Δυστυχως καμμια γραια η γερος δεν ακουει ...
Εδώ δεν ακούμε εμείς μια κουβέντα βρε Περσέα που είμαστε στα πόδια μας. Σκέψου αυτοί που έζησαν μια ζωή και τώρα έχουν ανάγκη των άλλων να τους φροντίζουν στα πάντα. Πολύ σκληρό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Τωρα εχει αναγκη, πριν λυσσαξει να παει κομμωτηριο δεν ειχε .
Δεν είναι τόσο απλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Απλο ειναι
Δεν χρειαζεται να κλαδεψεις τα δενδρακια ,αυτη ειναι δικη μου δουλεια και δεν γινεται τον 15αυγουστο
Αποτελεσμα σπασμενη ωμοπλάτη και κρανιοεγκεφαλικη κάκωση.
Να σε παω εγω στην κομμωτρια
Να φερω την κομμωτρια σπίτι
Παρε ταξι να πας και να ερθεις
Αποτέλεσμα ,ισχιο.
Δεν χρειαζεται να κλαδεψεις τα δενδρακια ,αυτη ειναι δικη μου δουλεια και δεν γινεται τον 15αυγουστο
Αποτελεσμα σπασμενη ωμοπλάτη και κρανιοεγκεφαλικη κάκωση.
Να σε παω εγω στην κομμωτρια
Να φερω την κομμωτρια σπίτι
Παρε ταξι να πας και να ερθεις
Αποτέλεσμα ,ισχιο.
- Οργισμένος
Περαστικα για τη μανα σου.perseus έγραψε: 22 Ιαν 2020, 11:01 Και δεν μιλαω για το παραληρημα των παοκτζηδων απο τα συνεχη πεη ,αλλα για μεταχειρουργικο παραληρημα των γεροντων.
Κοινώς τα ειδα ολα ...
Θα συνεχισεις να τρως αγγουρια στο ποδοσφαιρο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Πως έλεγαν τα ίδια πράγματα;
Όταν είχα πάει για παρακέντηση ο χειρουργός δίνει τοπική αναισθησία χωρίς προειδοποίηση και μετά έφευγα πολύ high. Προειδοποίησε τουλάχιστον, θα πάρω συγκοινωνία.
Όταν είχα πάει για παρακέντηση ο χειρουργός δίνει τοπική αναισθησία χωρίς προειδοποίηση και μετά έφευγα πολύ high. Προειδοποίησε τουλάχιστον, θα πάρω συγκοινωνία.
- perseus
Σε αυτού του τύπου σε αυτες τις ηλικίες κανουν επισκληριδιο και οχι γενικη.
Καταρχάς νομιζαν πως ηταν σπιτι ,προσπαθουσαν να κανουν διαφορες δουλειες , πλύσιμο πιάτων ,φαγητο ,σηκωναν το χερι προσπαθοντας να πιασουν κατι ,η.μανα μου καποιον φιλουσε ,η αλλη ετρωγε σοκολατακι ,η μια εβλεπε μυγες η αλλη σκουλήκια εφτιαχναν και οι δυο καφε,εβριζαν τα παιδιά τους ,εβλεπαν τους αλλους συνοδους ως εισβολείς και οι δυο εβγαλαν τον χειροτερο εαυτο τους
Καταρχάς νομιζαν πως ηταν σπιτι ,προσπαθουσαν να κανουν διαφορες δουλειες , πλύσιμο πιάτων ,φαγητο ,σηκωναν το χερι προσπαθοντας να πιασουν κατι ,η.μανα μου καποιον φιλουσε ,η αλλη ετρωγε σοκολατακι ,η μια εβλεπε μυγες η αλλη σκουλήκια εφτιαχναν και οι δυο καφε,εβριζαν τα παιδιά τους ,εβλεπαν τους αλλους συνοδους ως εισβολείς και οι δυο εβγαλαν τον χειροτερο εαυτο τους
Μπορεί να προκαλέσει τέτοιο πράγμα η νάρκωση; Στην μοναδική σοβαρή εγχείριση που έχω κάνει όταν ξύπνησα και ήμουν στην αίθουσα αναμονής ήθελα τόσο πολύ να κοιμηθώ και μου φώναζαν συνέχεια, μου έβαζαν την μάσκα οξυγόνου, γιατί δεν έπρεπε να κοιμηθώ. Αλλά είχα μια επιθυμία να κοιμηθώ, απερίγραπτη. Μου έχει μείνει σαν τραυματική εμπειρία.perseus έγραψε: 22 Ιαν 2020, 12:24 Σε αυτού του τύπου σε αυτες τις ηλικίες κανουν επισκληριδιο και οχι γενικη.
Τι ναρκωτικό τους έδωσαν;
Αυτό θυμίζει άνοια.
Εμένα μου είχαν δώσει ηρεμιστικά πριν την επέμβαση κ μια χαρά ήμουν νυσταγμενη κ πριν κ μετά.
Εμένα μου είχαν δώσει ηρεμιστικά πριν την επέμβαση κ μια χαρά ήμουν νυσταγμενη κ πριν κ μετά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo